Forum / Horoskop

Horoskop
Horoskop

Statistike: 10 teme, 1249 poruke

Najnovije teme:Solarni horoskop

Aktuelna tema:Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa

Posljednja poruka:Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41

TEMA

Autor teme:letisija

Pregleda:11178

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 508 postovi

Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 22:06 Izmjenjeno: petak, 25.12.2015 / 22:22

Tema: Važnost Venere pri izboru partnera

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Da, simbolika vladara 7. u 9. se i kod tebe ispunjava, zauzeti, pa iz drugih mjesta, ti se vratiš kući al ne idu oni za tobom.:) Pa, da svakako i stranci.

Sad, jel znas za podjelu?

7. POLJE - BRAK,
ali uže gledano

7.polje je 1 brak, pa onda preskacemo jedno pa dodjemo do 9. polja, koje je drugi brak, pa onda 11. polje je 3. brak, i tako u krug.

Prvi brak, DC u Biku, Ve u Lavu, dispozitor So, koje spaljeje Merkura, drugog vladara 7. polja. Tu je prekid bio neminovan.

E, sad reci mi, Jesi li živjela sa onim tipom? Pošto Zvjezde ne poznaju papir, svaki ozbiljniji zajednički život je isto što i brak. Zato mi reci, jesi li živjela sa njime? Koji je to po redu zajednicki zivot?

Citala jesam,a tako sam se tesila,zato sto su misljenja bas bila razlicita i nekako sam se drzala,a i vise su mi se svidela ova da je 9 kuca drugi muz. Pa bih njega gledala ovako. Vladar 9 je Mesec 6 u Biku...prodni vladar 6 kuce je Merkur. Simbolicki mogla bih ga upoznati na radnom mestu ili negde gde bi mogla biti svakodnevica,ali posto je veza sa 10 to je def radno mesto. Venera je otisla u 9 kucu i pod uticajem Lava,a Sunce0 Mer je u 10 kuci. Pa sam 10 gledala kao promenu statusa, da covek moze biti intelektualac koji ce meni promenuti status i posto je Sunce u deset da bi on moga to Sunce da izdigne s obzirom da je spaljeno,a cime...prvim brakom iz 7...vidis tu je i o spaljen ako ga gledamo simbloiciki jel?.Dalje, Ne mogu da zaobidjem Saturna u Lavu ...razlika u godinama 10 godina Saturn...s obzirom da je sve u padu,izdebilirano i spaljeno. Verujem poteskoce,nisam do ovog momenta tako dozivjavala,svidjalo mi se da se lazem da je ljubav iz bajke :)

Znas sta je zanimljvo,dugo sam ga cekala i kad se pjavio bas mi je bio prica iz natala i znas kad nekog gledas,ne svidja ti se,i odjednom ga zavolis ludo, a osecas da je to taj i mislis u sebi..cekala sam te ceo zivot,pricaj kakv ti je zivot da znam kroz sta si prolazio da b te nebo pripremilo za mene...kad ono trt :)

Razlika u goinama,druge vere i iz inostranstva,uticajan jak,razveden sa jednim detetom... ostalo ne bih ovde pisala ,pisala sam ti tj kukala u pitanjima :)
Da, ziveli smo tri dana zajedno i onda se desilo ono sa firmom i svim ostalim sto sam ti napisala :) tek sad dolazim k sebi a mislila sam da tad kad sam ti postavljala pitanja da ni z kreveta ne mogu da ustanem. pu pu ne ponovilo se nikom i nikad.

Prvi je bio bivsi muz i drugi je bio ovaj.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 22:23

Citiran post

Lilana je napisao:

Citala jesam,a tako sam se tesila,zato sto su misljeja bas bila razlicita i nekako sam se drzala mi se vise svidela ova da je deveta kuca drugi muz. Pa bih njega gledala ovako. Vladar 9 je Mesec 6 u Biku...prodni vladar seste kuce je Merkur. Simbolicki mogla bih ga upoznati na radnom mestu ili negde gde bi mogla biti svakodnevica,ali posto je veza sa desetom to je def radno mesto. Venera je otisla u devetu kucu i pod uticajem Lava,a Sunce0 Mer je u desetoj kuci. Pa sam desetu gledala kao promenu statusa, da covek moze biti intelektualac koji ce meni promenuti status i posto je sunce u deset da bi on moga to sunce da izdigne s obzirom da je spaljeno,a cime...prvim brakom iz sedme...vidis tu je i o spaljen ako ga gledamo simbloiciki jel?.Dalje, Ne mogu da zaobidjem Saturna u Lavu ...razlika u godinama...s obzirom da je sve u padu,izdebilirano i spaljeno. Verujem poteskoce,nisam do ovog momenta tako dozivjavala,svidjalo mi se da se lazem da je ljubav iz bajke :)

Znas sta je zanimljvo,dugo sam ga cekala i kad se pjavio bas mi je bio prica iz natala i znas kad nekog gledas,ne svidja t se a osecas da je to taj i mislis u sebi..cekala sam te ceo zivot,pricaj kakv ti je zivot da znam kroz sta si prolazio da b te nebo pripremilo za mene...kad ono trt :)

Razlika u goinama,druge vere i iz inostranstva,uticajan jak,razveden sa jednim detetom... ostalo ne bih ovde pisala ,pisala sam ti tj kukala u pitanjima :)
Da, ziveli smo tri dana zajedno i onda se desilo ono sa firmom i svim ostalim sto sam ti napisala :) tek sad dolazim k sebi a mislila sam da tad kad sam ti postavljala pitanja da ni z kreveta ne mogu da ustanem. pu pu ne ponovilo se nikom i nikad.

Prvi je bio bivsi muz i drugi je bio ovaj.

Da, ovdje postoji mogucnost pomirenja, pa da traje neko vrijeme, ali to nije to. Ti sreću ostvarujes u 3. braku (3.zajednicki zivot). O tome govori Sjeverni Cvor - tocka novog u tvom 11. polju. Osoba ce sigurno biti iz inostranstva i vezana za promjenu tvog posla. Nakon promjene posla te ceka taj pravi.:) Ono pravo ti vidim u 41. oj godini.:) Mozda 42. sam pocetak. I to ce biti ono pravo.

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 22:36 Izmjenjeno: petak, 25.12.2015 / 22:50

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Da, ovdje postoji mogucnost pomirenja, pa da traje neko vrijeme, ali to nije to. Ti sreću ostvarujes u 3. braku (3.zajednicki zivot). O tome govori Sjeverni Cvor - tocka novog u tvom 11. polju. Osoba ce sigurno biti iz inostranstva i vezana za promjenu tvog posla. Nakon promjene posla te ceka taj pravi.:) Ono pravo ti vidim u 41. oj godini.:) Mozda 42. sam pocetak. I to ce biti ono pravo.

Zbunjujes me,napisao si mi 2017 brak :)

mozda se ovo racuna kao prekid jer ne zivimo vise i nismo zajedno,pa ako se i pomirimo nekad u buducnosti sto mi bes sad ne bi dozvolio pa ponovo pocnemo da zivimo....hahahahaha postoji lijos neka varijanta :)
Sad imam 38...znas ti gde je 42 :) a da ne bude dete u 42 jer je jmc u pet :D pa da mi to tesko padne ::)
Kako sad vidis to :( Pa ko bi pozeleo tolko pehova :(

Sad vidim kako gledas, gledas direkcije...a da to nece biti drugo dete a ne brak? Pogledaj i solar za 2018

Anabez kartona

Ana

F / 45 god.

Tuzla

Bosnia and Herzegovina

Nivo: Uzdiže se na forumu / 136 postovi

Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 22:37

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Pa to je vec dio sinastrije. Nije moguce da bas nije imao nijedan aspekt, koji bi ukazaoo na ljubav? Da li si pogledala primarne direkcije, firdarie, profekcije? Kakvo je 5. polje?

Gledala sam sve...pada mu fridaria period sunce mars( vladar natalnog petog polja)

jedino sto je u solaru kao i ja te godine imao konjukciju natalne i solarne venere.

e sad..naletih i na drakonski čart koji bi govorio o tim karmičkim vezama....

njegov saturn iz drakonskog egz na moje natalno sunce

moj drakonski jupiter egz njegov natalni.

To sam na prvi pogled uočila, nisam još detaljisala.Da se ne udubljujem ako se to nešto ne važi i ne priznaje

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 22:49

Citiran post

Lilana je napisao:

mozda se ovo racuna kao prekid jer ne zivimo vise i nismo zajedno,pa ako se i pomirimo nekad u buducnosti sto mi bes sad ne bi dozvolio pa ponovo pocnemo da zivimo....hahahahaha postoji lijos neka varijanta :)
Sad imam 38...znas ti gde je 42 :) a da ne bude dete u 42 jer je jmc u pet :D pa da mi to tesko padne ::)

Kad kazem brak mislim na zajednicki zivot. Da imat ces zajednicki zivot u simbolici 9. polja. I mislit ćeš da je to ono pravo. Ali, u 41.-42 oj se pojavljuje netko jako, jako zanimljiv, ma bit ćeš začudjena.

Inače, što se pomirenja sa ovim likom tiče, gledajuci tvoju 9. kucu, ova 3 dana su premalo za zajednicki zivot. Tebi definitivno Ju 0 So, uslovljava pojavljivanje nekog sad, koji ce biti ono nesto ozbiljno. Sasvim moguce da je to ovaj lik. Kad ste se tocno upoznali?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 22:50

Citiran post

Ana je napisao:

Gledala sam sve...pada mu fridaria period sunce mars( vladar natalnog petog polja)

jedino sto je u solaru kao i ja te godine imao konjukciju natalne i solarne venere.

e sad..naletih i na drakonski čart koji bi govorio o tim karmičkim vezama....

njegov saturn iz drakonskog egz na moje natalno sunce

moj drakonski jupiter egz njegov natalni.

To sam na prvi pogled uočila, nisam još detaljisala.Da se ne udubljujem ako se to nešto ne važi i ne priznaje

Da, sasvim dovoljno. Da, vrlo su jaki aspekti to. Plus dodamo tvoje i eto ti, zasto si toliko vezana za njega.:)

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 22:51

Citiran post

Lilana je napisao:

Sad vidim kako gledas, gledas direkcije...a da to nece biti drugo dete a ne brak? Pogledaj i solar za 2018

Kad si ga upoznala?
Da bi sagledala ishod nekog odnosa, prije sinastriije, potrebno je da vidis sto se to znacajno pravilo u tvom natalu, sto ti ga je donijelo?:)

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 22:54

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Kad kazem brak mislim na zajednicki zivot. Da imat ces zajednicki zivot u simbolici 9. polja. I mislit ćeš da je to ono pravo. Ali, u 41.-42 oj se pojavljuje netko jako, jako zanimljiv, ma bit ćeš začudjena.

Inače, što se pomirenja sa ovim likom tiče, gledajuci tvoju 9. kucu, ova 3 dana su premalo za zajednicki zivot. Tebi definitivno Ju 0 So, uslovljava pojavljivanje nekog sad, koji ce biti ono nesto ozbiljno. Sasvim moguce da je to ovaj lik. Kad ste se tocno upoznali?

Izvni ja stalno u razmisjanjima nesto i spravljam ,pa se vrati na predhodni post da ne bih ponovo citirala ili pisala :))) Negde pocetkom Maja

Lilanabez kartona

Lilana

F / 47 god.

Novi Sad

Serbia

Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 22:58

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Kad si ga upoznala?
Da bi sagledala ishod nekog odnosa, prije sinastriije, potrebno je da vidis sto se to znacajno pravilo u tvom natalu, sto ti ga je donijelo?:)

Doneo mi ga je Saturn 120 Venera...dva stepena razlike bas kad je krenuo da deluje i onda je Saturn krenuo retro...povuci potegni. Ja dolazim kuci i tacno na egzaktno nedavno on dolazi po mene,isprosi kod mojih,znas kako to ide...spakovali se ,usli u novi stan. Koji smo dva mesec pre toga uzeli ali je bilo u izgradnji pa nismo mogli da se uselimo truc truc...da te ne zamaram detaljima. Sinastriju nisa ni gledala.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 23:02

Citiran post

Lilana je napisao:

Doneo mi ga je Saturn 120 Venera...dva stepena razlike bas kad je krenuo da deluje i onda je Saturn krenuo retro...povuci potegni. Ja dolazim kuci i tacno na egzaktno nedavno on dolazi po mene,isprosi kod mojih,znas kako to ide...spakovali se ,usli u novi stan. Koji smo dva mesec pre toga uzeli ali je bilo u izgradnji pa nismo mogli da se uselimo truc truc...da te ne zamaram detaljima. Sinastriju nisa ni gledala.

Dobro, tu uvjek obratis pozornost na Firdarie, Profekcije, Direkcije.

Saturn ti je radio 120 na Veneru? Pa to je bilo ove godine, jel tako?

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove