Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: četvrtak, 24.12.2015 / 16:49
Tema: Horarna - pitanja ljubavi i braka
mivana7 je napisao:
Igore, ima li uopće smisla tražiti odgovor na jedno te isto pitanje/situaciju svakih par dana?
Ja mislim da nema.
Vjerujem da je osobi kad se nađe u nekoj, za nju specifičnoj situaciji, vrlo stalo da dobije željeni odgovor od tebe ili drugih. Tvoji odgovori su uvijek pozitivni i to je ono što tebe čini posebnim u ovoj oblasti. I svi se raduju tvojim odgovorima, jer u njima uvijek postoji nada i moguće rješenje.
Ali čovjek kao čovjek, nestrpljiv i brzoplet u određenim situacijama, htio bi do željenog ishoda doći prije vremena. A upravo VRIJEME je bitan faktor u cijeloj ovoj priči.
Voljela bih da objasniš svima nama koji pratimo tvoj rad ulogu faktora vremena, što ono znači za nas, a što za vanjske utjecaje. Naravno, i mišljenja drugih su dobrodošla, mada ovo nije topic za tu raspravu. Ali, tema je najaktualnija pa će ih i najviše članova pročitati.
Evo, ja ću ukratko reći neko svoje mišljenje:
- Kada se nađem u nekoj situaciji za koju želim znati ishod, prvo moram biti svjesna da se u istoj nisam našla "odjednom" pa tako ne mogu očekivati da će se "odjednom" i riješiti.
- Svatko od nas, i prije pogleda na natal ili dr., svjesno/podsvjesno zna već odgovor na postavljeno pitanje. Zato je tu VRIJEME, uz našu volju da riješimo problem, najvažniji čimbenik u cijeloj priči. Jer, VRIJEME nas motivira da razmišljamo, da se preispitujemo, da odvažemo, da nakoncu shvatimo koje dobro možemo izvući iz te situacije.
- VRIJEME je također važno i za vanjske utjecaje (druga/e osoba/e, okolnosti) koji djeluju prema nama. Jer, kako se mi mijenjamo preispitujući sebe, tako se i sve oko nas mijenja.
Ako ispoštujemo VRIJEME koje će nas usmjeravati ka zadanom cilju, onda ćemo stići do željenog ishoda, na našu veliku radost.
Ako pak, krenemo djelovati prije VREMENA, ili ako previše odugovlačimo, ako su naše pobude i želje ono što nas usmjerava, odnosno ako čekamo da vanjski utjecaji riješe problem, također ćemo stići do ishoda. Ali vjerujte mi da će to biti neželjeni ishod.
Ovaj post je neki svojevrstan apel da oni koji postave pitanje i dobiju odgovor na isto, budu strpljivi i dopuste vremenu da učini potrebne promjene na vama i onome oko vas kako bi pitač došao do željenog ishoda.
Al' ga ja iskomplicira!
(Ovo mi radi vl.2, 3. i 6. (Me) u 5-oj (Me0Ve u Lavu), a sigurno i MO0Ma u 6. u Djevici). Kad krenem pisati, ne znam stati! Ajd' što ne znam stati; al' na kraju ne znam ni što sam s tim htjela reći!
Sjajno, ali sjajno rečeno. Nisi ga iskomplicirala. Sjajno si sve opisala. Skroz se slažem..
Inače, ovo ću pokrenuti temu, vezano za odredjivanje vremena u horarnoj i utvrdjivanje radikanosti karte, na šta velik utjecaj imaju i sama pitanja.
Čovjek je doista jako sklon samom sebi stvarati bespotrebne okolnosti u životu. To je posebno slučaj sa onima, koji imaju neaspektirani Jupiter, a Jupiter je npr. važna točka u njihovom horoskopu.
Ne bi trebalo da se jedno te isto pitanje postavlja više puta unutar jedne LUNACIJE, koja traje od 25 do 28 dana. Ipak, ako baš dodje do kakve nagle promjene, može. Ali takve situacije su rijetkost.
Mada će sama horarna karta reći već prvi put, ako ima potrebe postaviti kad prodje LUNACIJA, ali ne nužno tad da se razumijemo. Već onda, kada je osoba najviše koncentrirana na odredjeno pitanje. Može i neki dan prije isteka LUNACIJE. Ipak, praktikant je tu da sagleda da li je nužno postaviti pitanje ponovo. Ali, nikako sam da donese sud, već u razgovoru sa oni, koji je pitač.
0
0
Objavljeno: četvrtak, 24.12.2015 / 16:57
mivana7 je napisao:
Slobodno komuniciraj s nama!
Iz astrološkog aspekta si dobila odgovor. Kako pročitah i u više navrata.
Ovakva vrst komunikacije s drugima ovdje sigurno će ti pomoći da sama dođeš do odgovora. Gledaj to kao da vodiš razgovor sama sa sobom, ali u kojem dobivaš povratne informacije. Samo piši, podijeli što te tišti. I to je jedan vid oslobađanja od stresa. To je također rad na sebi, na razvijanju svijesti o sebi i o drugima.
Nemoj se osjećati prethodnim postom od mene prozvanom, jer namijenjen je svima nama koji po prirodi želimo sve odmah i sad. A to odmah i sad nam se u životu često obije o glavu.
Doista te od srca pozivam da pišeš i da izbaciš taj talog što se nakupio na tvojoj duši i stvara ti stres.
Sjajno si joj sve rekla.
Da, to sam i ja htio reći ovo sad već dalje zalazi u domen psiholoških razgovora.
Ja se sad dobro sjećam situacije. Pokušat ću da nadjem njezin horar, ili npr. ako želi netko drugi da vidi, kako bi imao uvid u cijelu situaciju.
Inače prevelika opterećenost umije dovesti i do toga da osoba po cijeli dan zove divinatore da joj gledaju za to jedno pitanje. Na ovo nemam odgovor i stav. Svakom je svoja muka velika i najveća. Ali, zahvalimo se Kosomosu na svemu što sad imamo, što postojimo, budimo pozitivni.
0
0
Objavljeno: četvrtak, 24.12.2015 / 17:00
Lenka je napisao:
Da,da,stvarno ,ali pitanje je bilo kad će se ON njoj javiti ,pa ,obzirom da je ona malo poremetila tijek situacije iznenadnim javljanjem njemu,na što je on odreagirao, ja sam mišljenja da bi s njegove strane ipak tako tek kroz 2 dana,dva tjedna ,ako ne i kroz 2 mjeseca došlo do javljanja,samo javljanja..A da pa sad,vidi ,ovdje je vrlo znakovit period od dva mjeseca,jer postoji mogućnost da se vide u tom periodu,odlično si to vidio,da,da...tek tad može doći i do konkretnijeg razgovora koji može dalje usmjeriti ovaj odnos,ka zaleđivanju ili razvijanju..Yep
Da, ili ako je mislila na produbljivanje komunikacije, na nekakav pomak u komunikaciji? U tom slučaju može biti javljanja i ranije, a za oko 2 mjeseca produbljivanje komunikacije, nekakva kristalizacija stvari, što dovodi i do pomaka u samom odnosu.
0
0
Nivo: U blagom usponu / 72 postovi
Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 5:32
Igore evo mene ponovo saznala sam ko je ona je 4 .12 .80 on 26.5.73 ja 6.2.85 dali ce puci nesto izmedju njih da bi nas dvoje ostali molim te samo jos ovaj put mi odgledaj za svo troje nas i reci mi pozdrav veliki.?...
0
0
Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi
Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 10:31
ljilja85 je napisao:
Igore evo mene ponovo saznala sam ko je ona je 4 .12 .80 on 26.5.73 ja 6.2.85 dali ce puci nesto izmedju njih da bi nas dvoje ostali molim te samo jos ovaj put mi odgledaj za svo troje nas i reci mi pozdrav veliki.?...
Pozdrav draga Ljiljo! Igor će ti sigurno odgovoriti ,ali ,ja bih malo se ubacila,nemoj mi zamjeriti .Nije problem ONA,ona je tu samo slučajna figura mogla je biti i neka druga ,problem je vaš odnos ,da je tu sve štimalo ,ne bi bilo mjesta trećoj osobi ,znaš.Pa se nemoj na nju koncentrirati,nego na sebe,razmisli što je dovelo do toga da on krene za drugom,poradi na tome.Čudno to sad tebi zvuči da nije ona kriva a muž je s njom u vez ljubavničkoj,ali nije,ona je nebitna ,samo slučajno u ovoj priči vašoj,da nije ona ,bila bi neka druga jer se nešto među vama ,očito zakompliciralo.Pa po horoskopu (onako,samo po znaku,ne znam kako izgleda ostatak horoskopa)više mi pašete ti i muz nego ona i muz,ali ona je vatreni znak,možda mu je malo strasti pofalilo u braku,pa za njom krenuo,ništa što se ne može popraviti ako ti na pravi način odigraš svoje "karte".
0
0
Nivo: U blagom usponu / 74 postovi
Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 10:34
ljilja85 je napisao:
Dok ti Igor ne odgovori, evo ja sam pogledala malo vaše uporedne horoskope pa ću onako laički reći što vidim.
Sada su ti brak i on jako važni, ali kako vrijeme bude odmicalo nestajat će i tvoji osjećaji prema njemu. Cijela 2016-a pokazuje tvoj napor da ga zadržiš, ali nešto će se prelomiti u tebi, nešto će se dogoditi i ti jednostavno nećeš htjeti više njega. Razvod je neminovan. Ali, koliko ti se god to čini nevjerojatnim u ovom trenutku, to je ono što ćeš ti pokrenuti i željeti. Ti si ta koja nakoncu želi kraj. Ali najljepše u cijeloj ovoj priči, ja uopće ne vidim da ćete se rastati u sukobu u lošim odnosima. Kao da ćete nakon rastanka tek početi razumjeti jedno drugo.
Igore, ja nisam išla u detalje natala i sinastrije tako da ne znam konačan ishod priče - promatrala sam samo kretanje tranzitnog Saturna preko njenog Urana u natalu i uporednom. Druge aspekte nisam uzimala u obzir.
Zato Ljiljo, čekaj Igorov odg., a svaki dan živi bez straha što će novoga sa sobom donositi u tvoj brak. Bit ćeš ti i više nego dobro!
0
0
Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi
Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 11:27 Izmjenjeno: petak, 25.12.2015 / 11:28
Ja 22 4 1969 u 9 ujutro,,suprug 20 3 1961 dali cemo ostati u braku Hvala i veliki pozdrav za vas-Januška
Ja ću probati,molim Igora da provjeri i da rezime ,tako da ,iako sam ja odradila horar,sačekaj kao konačan ,Igorov zaključak i odgovor
1)Ac u Ribama,vladar Saturn u Strijelcu,disozitor Jupiter u Djevici u 10./ Dc u Djevici,vladar Merkur u Jarcu u 11.
Navela bih odmah da je Ac na 1.stupnju, tek promijenio znak,pa je prerano za kakvu konkretniju prognozu
Saturn i Merkur nisu u aspektu,ali Saturn u znaku Merkurovog izgona,Merkur u Saturnovom sjedištu,recepcija -pomeni ,nije pokazatelj razvoda
2)Mjesec i Merkur nisu aspektu-isto,nema pokazelja razvoda
Mjesec tek usao u novi znak-isto ,malo prerano za neku prognozu
Mjesec napušta Jupiter u 7.kvadratom i aplicira Sunce kroz opoziciju
Merkur i Jupiter na istom stupnju,egzaktni trigon
-nema neometajućih aspekata za ovaj aspekt
3)Sunce i Venera/Sunce u Jarcu –Saturnovom (pitač)sjedištu,Venera u Škorpiji u izgonu,dispozitor Mars i dalje u Vagi-recepcija
Postoji mogućnost,obzirom na Neptun u tvojoj 1.,u konjukciji sa tvojim Ac,pa u kvadratu sa tvojim vladarom Saturnom ,da tebe sve više zanima neki drugi muškarac ,rekla bih više kroz sanjarenje i maštanje,onako nadaš se da postoji neki koji će se pojaviti i shvatiti sve tvoje želje ...pa se povlačiš u svoj svijet ,zatvaraš za muža, ali je tvoj Mjesec u Raku u 4.,pa iako si se malo zanijela možda, i dalje se držiš svog doma i braka,iako se sama sa sobom boriš.S jedne si strane nezadovoljna u braku,s očekuješ nešto bajkovito ,velika unutarnja borba kod tebe.
Što se muža tiče,možda ti ne znaili se više ne trudi ugoditi riječima,ne zna izraziti na način koji tebi treba svoje osjećaje,,isto i strast ti nedostaje s njegove strane,tako dosta hladan prema tebi ,možda povezano s poslom,problemima poslovnim,pa kao da se povlačiš i čekaš njegov slijedeći korak ali bez puno nade da će se nešto bitnije promijeniti .Hm,ali Merkur (on) je u 11.kući,pa sad ,postoje neke sumnje da on ima drugu ,to te jako muči,sve si više uvjerena da ti laže u vezi neke ženske osobe,moguće i stare prijateljice ili kolegice,on se više ponaša kao prijatelj nego kao muškarac koji te osvaja ,bez obzira što ste u braku,onako ,uzima te zdravo za gotovo .
Svakako sačekaj što će Igor reći,ja za sad ne vidim pokazatelje razvoda,pre rano je o tome.
0
0
Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 16:57
Lenka je napisao:
Pozdrav draga Ljiljo! Igor će ti sigurno odgovoriti ,ali ,ja bih malo se ubacila,nemoj mi zamjeriti .Nije problem ONA,ona je tu samo slučajna figura mogla je biti i neka druga ,problem je vaš odnos ,da je tu sve štimalo ,ne bi bilo mjesta trećoj osobi ,znaš.Pa se nemoj na nju koncentrirati,nego na sebe,razmisli što je dovelo do toga da on krene za drugom,poradi na tome.Čudno to sad tebi zvuči da nije ona kriva a muž je s njom u vez ljubavničkoj,ali nije,ona je nebitna ,samo slučajno u ovoj priči vašoj,da nije ona ,bila bi neka druga jer se nešto među vama ,očito zakompliciralo.Pa po horoskopu (onako,samo po znaku,ne znam kako izgleda ostatak horoskopa)više mi pašete ti i muz nego ona i muz,ali ona je vatreni znak,možda mu je malo strasti pofalilo u braku,pa za njom krenuo,ništa što se ne može popraviti ako ti na pravi način odigraš svoje "karte".
Da, skroz se slažem sa Lenkom.
A, sad gledali smo vec, ja sam vidio nju.
Rekao sam isto Lilji da poradi malo na sebi, da radi sve ono što ce nju ispunjavati.
Ljiljo, jel sda živite skupa? Kako se ponaša zadnjih dana?
0
0
Objavljeno: petak, 25.12.2015 / 17:02
Lenka je napisao:
Ja 22 4 1969 u 9 ujutro,,suprug 20 3 1961 dali cemo ostati u braku Hvala i veliki pozdrav za vas-Januška
Ja ću probati,molim Igora da provjeri i da rezime ,tako da ,iako sam ja odradila horar,sačekaj kao konačan ,Igorov zaključak i odgovor
1)Ac u Ribama,vladar Saturn u Strijelcu,disozitor Jupiter u Djevici u 10./ Dc u Djevici,vladar Merkur u Jarcu u 11.
Navela bih odmah da je Ac na 1.stupnju, tek promijenio znak,pa je prerano za kakvu konkretniju prognozu
Saturn i Merkur nisu u aspektu,ali Saturn u znaku Merkurovog izgona,Merkur u Saturnovom sjedištu,recepcija -pomeni ,nije pokazatelj razvoda
2)Mjesec i Merkur nisu aspektu-isto,nema pokazelja razvoda
Mjesec tek usao u novi znak-isto ,malo prerano za neku prognozu
Mjesec napušta Jupiter u 7.kvadratom i aplicira Sunce kroz opoziciju
Merkur i Jupiter na istom stupnju,egzaktni trigon
-nema neometajućih aspekata za ovaj aspekt
3)Sunce i Venera/Sunce u Jarcu –Saturnovom (pitač)sjedištu,Venera u Škorpiji u izgonu,dispozitor Mars i dalje u Vagi-recepcija
Postoji mogućnost,obzirom na Neptun u tvojoj 1.,u konjukciji sa tvojim Ac,pa u kvadratu sa tvojim vladarom Saturnom ,da tebe sve više zanima neki drugi muškarac ,rekla bih više kroz sanjarenje i maštanje,onako nadaš se da postoji neki koji će se pojaviti i shvatiti sve tvoje želje ...pa se povlačiš u svoj svijet ,zatvaraš za muža, ali je tvoj Mjesec u Raku u 4.,pa iako si se malo zanijela možda, i dalje se držiš svog doma i braka,iako se sama sa sobom boriš.S jedne si strane nezadovoljna u braku,s očekuješ nešto bajkovito ,velika unutarnja borba kod tebe.
Što se muža tiče,možda ti ne znaili se više ne trudi ugoditi riječima,ne zna izraziti na način koji tebi treba svoje osjećaje,,isto i strast ti nedostaje s njegove strane,tako dosta hladan prema tebi ,možda povezano s poslom,problemima poslovnim,pa kao da se povlačiš i čekaš njegov slijedeći korak ali bez puno nade da će se nešto bitnije promijeniti .Hm,ali Merkur (on) je u 11.kući,pa sad ,postoje neke sumnje da on ima drugu ,to te jako muči,sve si više uvjerena da ti laže u vezi neke ženske osobe,moguće i stare prijateljice ili kolegice,on se više ponaša kao prijatelj nego kao muškarac koji te osvaja ,bez obzira što ste u braku,onako ,uzima te zdravo za gotovo .
Svakako sačekaj što će Igor reći,ja za sad ne vidim pokazatelje razvoda,pre rano je o tome.
Kratko i jasno, ni ja ne vidim pokazatelje za razvod, sada. Ali, ovaj efekat Punog Mjeseca - Mo 180 So, svakako daje prostora za razmišljanja o razvodu, kao i naglasene mogucnosti.
Slažem se sa svime što je Lenka napisala. Pa isto tako za sada ne vidim razvod.:)
0
0
Nivo: U blagom usponu / 72 postovi
Objavljeno: subota, 26.12.2015 / 7:34
Igor Igor je napisao:
Da, skroz se slažem sa Lenkom.
A, sad gledali smo vec, ja sam vidio nju.
Rekao sam isto Lilji da poradi malo na sebi, da radi sve ono što ce nju ispunjavati.
Ljiljo, jel sda živite skupa? Kako se ponaša zadnjih dana?
Da zivimo zajedno, pa cinimi se malo bolje , osecam i malo ljubomore kad odem negde sa drustvo itd...
0
0
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56