Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:68257

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi

Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 5:35 Izmjenjeno: utorak, 22.12.2015 / 6:17

Tema: Horarna - pitanja ljubavi i braka

Citiran post

ljilja85 je napisao:

Hvala Igore e sad evo pitam se dali bi mogao jos jednom da mi sve pogledas za mene i njega? On je 26.05.73. a ja 06.02.85. Pitanje glasi Dali cemo ostati u braku? Molim te da ponovo pogledas i da nam istumacis za ovo pitanje.Hvala puno unapred....

Jutroo!!
Tek ti je pogledano Ljiljo ,evo ga pogledano 20.12.2015.

Dodao sam, nego sam napravio malu pometnju. Evo kopiram ono što je za tebe bitno.

Sve u svemu. Slažem se sa Lenkom, brak se može spasiti. Itekako. Samo je potrebno da poradiš na sebi, u kompletu, počevši od izgradnje sopstvenog stava, postavljanja odredjenih granica, sticanja samopouzdanja do nekakvog rada na spoljnjem izgledu. Ovo je velika škola za tebe. On bi najradje i jednu i drugu. Merkur ezaltiran od Marsa, ukazuje da ga ona nešto nagovara, da ga više želi, nego što ga voli isll. Ali, samo radi na sebi, postavi granice i pročit če njega sve te lutke.

Mozda nesto krivo radiš ,kako si napisala jako si se promijenila već...ne idu promjene tako brzo baš...:)
pa to se gleda za neki odredjeni period pred tobom ,bar tako do oko mjesec dana ,ne vrijedi ti to samo za dan kad si postavila pitanje,pa opet za dva dana ponovo gledaj.....Ali ,vidjet ćemo što će Igor reći da se ne petljam.

0

0

PogledajDobroLoše

ljilja85bez kartona

ljilja85

F / 40 god.

Paraćin

Serbia

Nivo: U blagom usponu / 72 postovi

Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 6:12

Citiran post

Lenka je napisao:

Jutroo!!
Tek ti je pogledano Ljiljo ,evo ga pogledano 20.12.2015.

Dodao sam, nego sam napravio malu pometnju. Evo kopiram ono što je za tebe bitno.

Sve u svemu. Slažem se sa Lenkom, brak se može spasiti. Itekako. Samo je potrebno da poradiš na sebi, u kompletu, počevši od izgradnje sopstvenog stava, postavljanja odredjenih granica, sticanja samopouzdanja do nekakvog rada na spoljnjem izgledu. Ovo je velika škola za tebe. On bi najradje i jednu i drugu. Merkur ezaltiran od Marsa, ukazuje da ga ona nešto nagovara, da ga više želi, nego što ga voli isll. Ali, samo radi na sebi, postavi granice i pročit če njega sve te lutke.

Mozda nesto krivo radiš ,kako si napisala jako si se promijenila već...ne idu promjene tako brzo baš...:)
pa to se gleda za neki odredjeni period pred tobom ,bar tako do oko mjesec dana ,ne vrijedi ti to samo za dan kad si postavila pitanje,pa opet za dva dana ponovo gledaj.....Ali ,vidjet ćemo što će Igor reći da se ne petljam.

Znam hvala ti na to ali cinilo mi se da eto opet cujem i da je to bilo davno sad sam videla da je to bilo skoro izvini...

0

0

PogledajDobroLoše

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 6:26 Izmjenjeno: utorak, 22.12.2015 / 6:35

Citiran post

ljilja85 je napisao:

Znam hvala ti na to ali cinilo mi se da eto opet cujem i da je to bilo davno sad sam videla da je to bilo skoro izvini...

Aaa tu si ,jutro ! :) Pa da,sad smo to ,prekjučer pogledali.Znam da ti nije lako ,ali promjena je dubok i tezak proces, ali vidi ,sredi se odi u grad na kavu sa prijateljicom ,jednom tjedno bar,malo za sebe nesto napravi ,ali onako baš da uživaš u tome .. Kladim se da ćeš za mjesec dana pitati -Pomozite ne mogu se obraniti od udvarača,što da radim...Samo odi nekad malo i ti ,ja imam osjećaj da ti sve svoje vrijem žrtvuješ za kuću ,pa malo u provod nekad,svašta te moramo nagovarati

0

0

PogledajDobroLoše

Nivo: Nova nada foruma / 14 postovi

Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 7:40

Aha.... :) plavusa dok skapira hehehe....ok,znam po nesto, ali to mora da cela vikend :) tj vise vremena....samo jos jedna stvar, kako postavljam kartu ovde na temu, da postavimpa cu ono nesto sto znam pisati pa ko se nadoveze.... hvala...pozzzzz

0

0

PogledajDobroLoše

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 7:59

Citiran post

manija je napisao:

Aha.... :) plavusa dok skapira hehehe....ok,znam po nesto, ali to mora da cela vikend :) tj vise vremena....samo jos jedna stvar, kako postavljam kartu ovde na temu, da postavimpa cu ono nesto sto znam pisati pa ko se nadoveze.... hvala...pozzzzz

Jutro!
Ne moraš ovdje postaviti kartu,možeš samo ostaviti podatke :datum,točno vrijeme/sat i minute/ kad si otvorila kartu na pitanje i mjesto gdje si ti.
Pa da vježbamo ...A pošto će u međuvremeno biti postova,možeš i pitanje uz ove podatke navesti ,tako da nam sve na istom mjestu ... Eto,pa onda kad možeš,uvijek je netko tu da pomogne.

0

0

PogledajDobroLoše

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 9:55 Izmjenjeno: utorak, 22.12.2015 / 9:56

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ja se izvinjavam ako je confused, sve sto nije jasno, molim vas pitajte me.
Ono što dodatno ukazuje da je veliki krivac njegova introvertnost jeste Fortuna u Lavu u 8. kuci - totalne blokade i potiskivanja, dispozitor je So na 29. stupnju Strijelca. Znači, imamo još jednu potvrdu da je razlog nedolaženja do nečeg višeg njegova nesigurnost, koji tako vješto prikriva, da je to strašno. Ondak, ono što uočavam jeste vrh derivatne 12. kuce na Plejadama, a dispozitor Ve u Skorpiji odlazi u derivatnu 5. kucu, pa nije on riješio nekakav emotivni odnos. Pa Lilith na njegovom derivatnom IC-u. Nosi on nekakvu tešku emotivnu frustraciju i bol u sebi. Ma kolko bio uspješan poslovni čovjek i trudio se da se takvim prikaže, ima emotivnih kočnica i to velikh.
Ovo je još jedan od pokazatelja, da ona ovdje treba poduzeti odredjenu vrstu inicijative, biti konkretnija i direktnija. Ovako on ima sliku - Da, svidjam joj se i ona se meni svidja, ali ona je ozbiljna žena, bit će to zajebano ako počne. Bit će tu potrebno daleko više odgovornosti, nego što mogu da pružim. Bolje je da se za sada povučem i sačekam da ona da nekakav jasniji signal. :)
A, ona Ju u Djevici i Ve u Skorpiji, pa jako dobro podrzana Saturnom, ne bi me cudilo da ode u feministkinje, prije se nešto izmedju njih dvoje dogodi.

Primjer vrlo zanimljiv. Sad idem nešto raditi. Postavite pitanja, za sve što nije jasno. Tu sam da dam odgovore.:)

Hvala ti Igore,pažljivo sam pročitala oba odgovora tvoja, pree dobro si ti to sve rekao ,a kako vidim i novih elemenata za mene,pa opet,nedvoj()beno na učenje upravo takva situacija.Hvala ti !!!!!!!!

0

0

PogledajDobroLoše

Nivo: Uzdiže se na forumu / 228 postovi

Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 10:32

Citiran post

Lenka je napisao:

Pitanje mi je postavljeno 21.12.2015. u 6.36,Zagreb
Činilo se da mu se sviđam (ona u dugogodišnjoj vezi,pa ajde i braku,za njega ne zna sigurno )ali je sve ispalo na kraju drugačije, prestanak interesa sa njegove strane ?

Evo,nije mi nikako štimalo prvo tumačenje,pa se ponovo primila ovog horara,nekako sad ima više smisla

.

1)Ac u Strijelcu,vladar Jupietr u Djevici,izgon/Dc Blizanci,vladar Merkur u Jarcu
Merkur aplicira Jupiteru kroz trigon
Negativna polurecepcija prisutna,Jupiter u 2.Merkurovom sjedištu,nije on tu dobrodošao,izgon
-nema neometajućih aspekata,Merkur ne radi direktno aspekt sa Jupiterom, nego će Venera prva u aspekt sa Jupiterom,Venera je omela ovaj aspekt Merkura i Jupitera,pa Merkur ostaje frustriran
-u ovom slučaju Jupiter je prjateljica ,njezino razmišljanje o ovom odnosu,a Venera ona kao žena,njezine želje ,pa će ona kroz neko ,ne baš pozitivno razmišljanje ,naći sebe u tome ,točno tamo gdje joj je mjesto ,koliko god to prihvaćanje ugodno ili neugodno bilo
2)Mjesec i Merkur nisu u aspektu,Mjesec je ipak PH-stanje ostaje nepromijenjeno , ponoviti pitanje kroz jednu lunaciju
-Mjesec u znaku i na stupnju svoje egzaltacije,Merkur u nekom slabašnom slučajnom dostojanstvu u Jarcu
-Zadnji aspekt Mjeseca je za njegovog boravka u znaku Ovna,sa Suncem na zadnjem stupnju Ovna,
Mjesec slijedeći aspekt radi sa Merkurom,aplicira Merkuru ,pa Merkuru prenosi Sunčevu svjetlost
Ona će se okrenuti sebi ,naći sebi nešto što će ju oraspoložiti ,usrećiti ,on tu ostaje nekako šutljiv,neizražen do ovog trigona u koji Mjesec aplicira prema Merkuru,pa moguće dođe do neke solidne,ali kratke komunikacije,ali se ništa tu bitnije ne mijenja,on i dalje ostaje zatvoren i šutljiv ,ali se možda neke stvari pokažu jasnijima sada,kad Merkur primi Sunčevu svjetlost
3)Sunce i Venera,
Sunce na zadnjem stupnju Strijelca,na prelasku u novi znak , ,na odlasku iz Strijelca i njezine prve kuće-on odlazi dalje , neke svoje tajne nosi sa sobom, nešto svakako skriva od nje-Sunce na zadnjem stupnju znaka-muškarac koji ima neke tajne,možda se i predstavlja drugačijim nego jest ,ali bila mu je draga ta uloga ,takav on kakvim se mogao pokazati pred njom, Vladar Strijelca, Jupiter u Djevici,znamo kako mu je tu ,ne žele ga

Sunce prelazi brzo u znak Jarca,pa opet neko zatvaranje i zahlađenje/ali vladar Jarca,Saturn je unjezinoj 12. kući u Strijelcu, pa ovo jest nešto karmičko ,svakako teško,ne bude ona njega tako lako zaboravila, plus Sraturn radi konjukciju sa njezinim Ac,pa ju svakako muči i to štoje starija od njega i što ga doživljava kao karmičkog
A ma pa Saturn u njezinoj 12. na 9.56,na Antaresu 9 st
kopiram za Antares- vrlo sličnog i izgleda i upliva koji ima Mars, ali je prirode Mars – Jupiter, i jedna je od najmoćnijih zvezda. Ova zvezda mahom donosi naglu slavu i uspeh, ali ide i u krajnost te donosi ne retko velike gubitke i podložnost ne malim nevoljama, opasnostima i stradanjima. Kada je ova zvezda u pitanju, potrebno je mnogo više obratiti pažnju na ostale aspekte u ličnom horoskopu.-ovo će mi trebati malo pojasniti
Obzirom da je Sa90Ne (u 3.) i Sa 120Ur(4.) što bi sve to ,uzevši i Antares značilo,prije nevolje i probleme nego nešto dobro..ima li to kakve veze i sa njegovim vladarima ponašanja Marsom i Jupiterom??????'
Venera u Škorpiji u izgonu ,vladar Mars u Vagi,pa eto neka recepcija bar ,neka utjeha njoj,samu će sebe malo podići

Bit će tu joše neke komunikacije iako ,ne vidim ja da to vodi ka nečemu sretnom baš

Moje viđenje:

Jupiter u 9. kući u Strijelcu, zanimljiv joj je ali ima blokadu, odgovara joj komunikacija s njim, njegova različitost, djeluje pozitivno na nju, ali sve bi moralo biti na svom mjestu da bi ona mogla ići korak dalje vezano za odnos s njim. Smješten u 9 kući govori o pustolovini, jer je on nešto novo,privlačno, pozitivno, o istraživanju onog što ju privlači kod njega, pa čak i u duhovnom smislu.

Venera u Škorpionu u 11, smatra ga prijateljem, pomisao na nešto više od prijateljstva ipak joj ne sjeda najbolje. No, ima uspone i padove emotivno, u jednom trenutku može pomisliti da su osjećaji veći, u drugom se spusti. Privlači ju i odbija istovremeno. Ona ima osjećaja ali ne i dovoljno strasti, što njemu nikako ne može dosaditi, jer ne može znati na čemu je.

Mjesec u 4 u Biku, odgovara joj njegovo prisustvo i interes. Lijepo je znati da je nekome toliko stalo i kada je komunikacija na neki način posebna, to je bijeg od realnog svijeta, sanjarenje, udaljuje te od svakodnevnih problema.
Pomišljala je da on ima ozbiljniji interes, na neku sigurnost u emotivnom smislu, osjeća nekakvu veću bliskost s njim. Smatra ga poštenom, iskrenom osobom. Neobična situacija zbog unutarnje bitke koja se u njoj odvija pa može doći do razočaranja.

On Merkur u 1 kući u Jarcu, privlači ga i zanima premda je i on suzdržan (Jarac je element zemlje) ali uporan, pritupa joj pažljivo, brižljivo pazi na svaku riječ, više se oslanja na komunikaciju, shvaća da je temelj njiihovog odnosa prijateljstvo. Isto tako svjestan je da mora djelovati polako, i da njoj treba vremena da ga procjeni (ona je Ju u Djevici, gdje je Ju u izgonu, znači da je na distanci od njega). Zato nema spontanosti. Pošto je Merkur u 1. kući to može ukazivati na njegovu drugu sakrivenu stranu a to je da ga zanima i fizički, privlačna mu je i zanimljiva. Posve mu je nepoznato može li doprijeti do nje ili ne.
Sunce u 1. u Strijelcu isto pokazuje da utjece na njega, on pronalazi novi interes, novi smisao, možda i idealizira. Isto tako može ukazivati na zabrinutost oko nastavka njihovog odnosa, posebno ne želi ostaviti nekakav krivi dojam.

Vladar 1. kuće je Saturn koji je u Strijelcu, simbolično on može predstavljati promjenu koju je ona dugo čekala. Saturn predstavlja ograničenja a Strijelac voli slobodu. U 12 kući predstavlja tajnu, test slobode, ali i odricanje od nekakvog društvenog života, okretanje duhovnom.

7 kuća Blizanci i Rak
Komunikacija ih je povezala, prijateljstvo, zatim se 7 kuća nastavlja u Raku,potreba za iskrenosti, za dubljim osjećajima.

Jupiter i Merkur su u trigonu što ukazuje na razvoj situacije na temelju dosadašnjih spoznaja. Merkur predstavlja intelekt pa se ovdje može više raditi o komunikaciji uz Jupiter donosi bolje razumjevanje situacije. Ovo je prepoznavanje, otkrivanje i razjašnjenje.
Jupiter je u kvadratu sa ASC - Ona sama sa sobom mora točno razjasniti što želi u ovome odnosu.
Merkur i Venera su u sekstilu - Dobra komunikacija i popravljanje situacije.
Venera i Jupiter grade sekstil. - Sekstil je najslabiji aspekt,ali ipak otkriva spoznaju, razjasnjavanje situacije sebi samoj dodatno uz konjukciju Saturna sa ASC.

Sunce i Jupiter su u kvadratu - Otežavajuće okolnosti i dalje zbog njegove zabrinutosti za daljnji razvoj njihovog odnosa i zbog njenih unutarnjih borbi.

Sunce i Mjesec su u trigonu, Mjesec odlazi od Sunca, to je separacioni aspekt. Napuštanje trenutne situacije zbog promišljanja, zbog njenog realnog pogleda na situaciju.
Mjesec ide prema Merkuru i izgraditi će aspekt. - Komunikacija, racionalizacija emocija, možda i potiskivanje emocija a za nešto više potrebno je i motivacije. Može se naći ravnoteža između uma i emocija, ali može doći i do narušavanja komunikacije. Znači, on će i dalje imati interes.

0

0

PogledajDobroLoše

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 13:26

Citiran post

Luna je napisao:

Moje viđenje:

Jupiter u 9. kući u Strijelcu, zanimljiv joj je ali ima blokadu, odgovara joj komunikacija s njim, njegova različitost, djeluje pozitivno na nju, ali sve bi moralo biti na svom mjestu da bi ona mogla ići korak dalje vezano za odnos s njim. Smješten u 9 kući govori o pustolovini, jer je on nešto novo,privlačno, pozitivno, o istraživanju onog što ju privlači kod njega, pa čak i u duhovnom smislu.

Venera u Škorpionu u 11, smatra ga prijateljem, pomisao na nešto više od prijateljstva ipak joj ne sjeda najbolje. No, ima uspone i padove emotivno, u jednom trenutku može pomisliti da su osjećaji veći, u drugom se spusti. Privlači ju i odbija istovremeno. Ona ima osjećaja ali ne i dovoljno strasti, što njemu nikako ne može dosaditi, jer ne može znati na čemu je.

Mjesec u 4 u Biku, odgovara joj njegovo prisustvo i interes. Lijepo je znati da je nekome toliko stalo i kada je komunikacija na neki način posebna, to je bijeg od realnog svijeta, sanjarenje, udaljuje te od svakodnevnih problema.
Pomišljala je da on ima ozbiljniji interes, na neku sigurnost u emotivnom smislu, osjeća nekakvu veću bliskost s njim. Smatra ga poštenom, iskrenom osobom. Neobična situacija zbog unutarnje bitke koja se u njoj odvija pa može doći do razočaranja.

On Merkur u 1 kući u Jarcu, privlači ga i zanima premda je i on suzdržan (Jarac je element zemlje) ali uporan, pritupa joj pažljivo, brižljivo pazi na svaku riječ, više se oslanja na komunikaciju, shvaća da je temelj njiihovog odnosa prijateljstvo. Isto tako svjestan je da mora djelovati polako, i da njoj treba vremena da ga procjeni (ona je Ju u Djevici, gdje je Ju u izgonu, znači da je na distanci od njega). Zato nema spontanosti. Pošto je Merkur u 1. kući to može ukazivati na njegovu drugu sakrivenu stranu a to je da ga zanima i fizički, privlačna mu je i zanimljiva. Posve mu je nepoznato može li doprijeti do nje ili ne.
Sunce u 1. u Strijelcu isto pokazuje da utjece na njega, on pronalazi novi interes, novi smisao, možda i idealizira. Isto tako može ukazivati na zabrinutost oko nastavka njihovog odnosa, posebno ne želi ostaviti nekakav krivi dojam.

Vladar 1. kuće je Saturn koji je u Strijelcu, simbolično on može predstavljati promjenu koju je ona dugo čekala. Saturn predstavlja ograničenja a Strijelac voli slobodu. U 12 kući predstavlja tajnu, test slobode, ali i odricanje od nekakvog društvenog života, okretanje duhovnom.

7 kuća Blizanci i Rak
Komunikacija ih je povezala, prijateljstvo, zatim se 7 kuća nastavlja u Raku,potreba za iskrenosti, za dubljim osjećajima.

Jupiter i Merkur su u trigonu što ukazuje na razvoj situacije na temelju dosadašnjih spoznaja. Merkur predstavlja intelekt pa se ovdje može više raditi o komunikaciji uz Jupiter donosi bolje razumjevanje situacije. Ovo je prepoznavanje, otkrivanje i razjašnjenje.
Jupiter je u kvadratu sa ASC - Ona sama sa sobom mora točno razjasniti što želi u ovome odnosu.
Merkur i Venera su u sekstilu - Dobra komunikacija i popravljanje situacije.
Venera i Jupiter grade sekstil. - Sekstil je najslabiji aspekt,ali ipak otkriva spoznaju, razjasnjavanje situacije sebi samoj dodatno uz konjukciju Saturna sa ASC.

Sunce i Jupiter su u kvadratu - Otežavajuće okolnosti i dalje zbog njegove zabrinutosti za daljnji razvoj njihovog odnosa i zbog njenih unutarnjih borbi.

Sunce i Mjesec su u trigonu, Mjesec odlazi od Sunca, to je separacioni aspekt. Napuštanje trenutne situacije zbog promišljanja, zbog njenog realnog pogleda na situaciju.
Mjesec ide prema Merkuru i izgraditi će aspekt. - Komunikacija, racionalizacija emocija, možda i potiskivanje emocija a za nešto više potrebno je i motivacije. Može se naći ravnoteža između uma i emocija, ali može doći i do narušavanja komunikacije. Znači, on će i dalje imati interes.

Pa nedostajala si ! Jako lijepo si ti to izanalizirala , isto detaljno ,nema tu ,kad se Igor i ti dohvatite horara,ima da radi i kad ne radi .Hvalaa ti!

0

0

PogledajDobroLoše

Lenkabez kartona

Lenka

F / 59 god.

Zagreb

Croatia

Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 13:30

Nisam dugo određivala vrijeme ,doduše nisam nešto ni savladala ,išla malo vježbati ,pa da podijelim,ima tu svega što ne znam baš povezati ,ali mi zanimljivo zbog ovog Velikog trigona,sigurno daje neko značenje situaciji,a nismo još imali VELIKI TRIGON u horarnoj,mislim da nismo ..

KAD CE MI SE JAVITI ? Zagreb,22.12.2015. U 12.04
1)Ac Ovan,Mars u Vagi u 7.debilitiran/DcVaga,Venera u Škorpionu,debilitirana
-Mars i Venera nisu u aspektu ,minoran,polusekstil,ali su u recepciji,oboje se loše osjećaju,povlačenje,ne djelovanje,ali svjesni jedno drugoga
-Mars(ona) u 7.kući,(7. U Vagi,Dc)Venera(on) u 8.kući-NEMA JAVLJANJA
2)Mjesec u Biku,egzaltiran/Venera u Škorpiji,u izgonu
-na istom stupnju,ali separaciona opozicija,Mo na odlasku
-Mjesec u Venerinu sjedištu,egzaltirana/Venera u znaku Mjesečevog pada
-recepcija,pozitivno-negativna -NEMA JAVLJANJA,bi on,ali nema poticaja
-Mjesec upravo odlazi od Venere,opozicija i ide u trigon sa Jupiterom u Djevici (Mo na 20.47 Ta-Ju na 22.48 Vi)
-ZANIMLJIVO - da trigon Mjeseca i Jupitera formira VELIKI ZEMLJANI TRIGON,sa trećom planetom Merkurom,kojeg Mjesec napušta ,radi opoziciju sa Venerom i ulazi u trigon sa Jupiterom,
Pa ovako onda-Mjesec je u (Venerinom sjedištu,Venera je izostavljena iz ovog velikog trigona, pa ostaje frustrirana u tom kontekstu)još radi opoziciju sa Mjesecom, u slučajnom povoljnom dostojanstvu Merkura i Jupitera(termin i lice-Merkur i termin Jupiter)
Merkur je u znaku Mjesečeva izgona i Jupiterovog pada,Jupiter u Merkurovom sjedištu ,što li bi sve ovo moglo značiti???????'Ma to ću poslije proučavati,pitanje je hoće li se javiti ?

3) Sunce na 1. Stupnju Jarca,prelazak u novi znak-vladar Jarca Saturn u Strijelcu
Sunce u Jarcu,vladar Saturn u Jupiterovom sjedištu,Jupiter u padu u Jarcu-on malo dobro ,malo loše
Venera u Škorpiji,Mars u Vagi-obostrana negativna recepcija-samu sebe i tješi i muči
Pojma nemam sad što to sve znači..ali
Što tu uopće daje događaj???Ja ću se praviti da Mjesec i Jupiter donose događaj-javljanje sa njegove strane a ti me ispravi Igore,ako se nisam dobro pravila
Mjesec trigon Jupiter i ova formacija Velikog zemljanog trigona?
Ok,kada?...Mjesec na 20.47 Bika,2.,slijedujuća kuća, Jupiter na 22.48 Djevica,6.,padajuća kuća
Mjesec u fiksnom znaku Bika,baš i ne obećava neke brze promjene, ovako je sigurnije ,u Biku tako pasivan,oprezan,nespreman na promjene stanja,ali je i Mjesec sam po svojoj prirodi brz,pa sad koliko uopće može zadržati tu distancu .../,Jupiter u promjenljivom znaku Djevice,što ukazuje na mogućnost brze promjene,ali je i toj brzini prisutna nesigurnost oko svega, previše se na detaljima i analizama gubi ,pa k tome u Djevici zatvoren,rezerviran,nedodirljiv,skriva osjećaje
Obzirom na obzire ,Mjesec u fiksnom znaku –u pitanju su mjeseci/Jupiter u promjenljivom znaku-u pitanju su tjedni –pa zaključujem ako ona nešto ne poduzme,može taj tjednima i mjesecima šutjeti
Pa da uzmemo tjedne pošto Mjesec ide Jupiteru,jedinica 2.01-to bi bila dva tjedna onda?
Ako u ostalim aspektima tražim događaj,ništa se tu ne bude dešavalo
Ako gledam Mars (ona)i Veneru(on) ,nikakvog tu događaja nema,povlačenje i tišina
Ako gledam Mjesec (ona)i Veneru(on) ,ode Mjesec od Venere ,pa kome onda da se javlja i zašto
Pa sve gledam,a ništa ne vidim

0

0

PogledajDobroLoše

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 15:58

Citiran post

Lenka je napisao:

Hvala ti Igore,pažljivo sam pročitala oba odgovora tvoja, pree dobro si ti to sve rekao ,a kako vidim i novih elemenata za mene,pa opet,nedvoj()beno na učenje upravo takva situacija.Hvala ti !!!!!!!!

Nema na cemu. :) Hvala i tebi na lijepim rijecima. Mnooooogo:)

0

0

PogledajDobroLoše
  • POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove