Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: nedelja, 20.12.2015 / 2:19
Tema: Horarna - pitanja ljubavi i braka
Venera kao pomagač u primjerima od 18.12. do 19.12.2015.
Venera aplicira Jupiteru, prije Merkura. Da li ometa ili pomaže na neki način?
Idemo primjer po primjer.
Pr.br.1: Da li će doći do obnove odnosa? (Vensapapa) Radila je Lenka.
Venera je ona, aplicira Jupiteru to je on.
Venera je zena u njoj Jupiter je on kao pojava. Može da bude jedan od pokazatelja, ali nikako ispunjenje u potpunosti. Još ovdje su oba u lošim dostojanstvima. To je ono što rekoh - Mogućnost komunikacije. U smislu da će mu ona pasti na pamet, kao žena, pa da poželi da obnovi kontakt sa njom, ako nisu u kontaktu ili susret. Nekakav pomak, ali daleko od obnove odnosa u potpunosti.
Ako nisu u kontaktu, onda kontakt, ako su u kontaktu, onda mogućnost susreta, ali sad pa poslije opet stagnacija.
Vrlo malo pomaže.
Pr. br.2: Da li ćemo ostati u braku? Radila je Lenka
Venera je u konjunkciji sa vrhom 11. polja, koje simbolizira afere bračnog i-ili ljubavnog partnera. U ovom slučaju, ulogu Venere -žena, preuzima druga. E, sad kako Venera aplicira vladaru Ascedenta, Jupiteru, a pitač je žena, ovo je slika žene koja se grčevito bori da povrati svoj status da neka druga ne bi preuzela njezino mjesto.
Pr. br.3: Da li ćemo biti u vezi? Radila je Zodiak
Isti slučaj kao u prvom primjeru. Pored toga što je vl. DC-a, ON u 1. kuci, što govori da je kako-tako zainteresiran za nju, Venera 60 Ju, dakle žena u njoj 60 on, kao pojava, ukazuje na to da će se on pojačano zainteresirati za nju kao ženu. Da će više misliti o njoj, na šta ukazuje i to što je Ve, vladar 9. kuce, što je 3. od 7. te odslikava njegove misli.
U sva tri slučaja Venera pomaže. U prva dva oni se interesiraju više za ženu u njoj, pa otuda i jače želje za nečim višim u odnosu na postojeće. Ali, nikako ne bi trebalo zanemariti druge ne tako dobro pokazatele. Sve ukazuje da će do nečeg višeg doći, ali daleko je to od nečeg ozbiljnog i stabilnog. U 2. slučaju to je borba jedne žene da povrati svoju poziciju prve i jedine žene, ali velika borba je potrebna. Ipak su i Ve i Ju debilitirani, a pri tom Ju se nalazi u znaku Ve pada. Pa, bih sve tri dame posebno 1. (Vesnapapa) i 3. (Zodiac je tumačila) savjetovao da se porazmisle koliko ozbiljno žele ove priče. Zanos čini čuda.
0
0
Nivo: Nova nada foruma / 13 postovi
Objavljeno: nedelja, 20.12.2015 / 2:36
Igor Igor je napisao:
Venera kao pomagač u primjerima od 18.12. do 19.12.2015.
Venera aplicira Jupiteru, prije Merkura. Da li ometa ili pomaže na neki način?
Idemo primjer po primjer.
Pr.br.1: Da li će doći do obnove odnosa? (Vensapapa) Radila je Lenka.
Venera je ona, aplicira Jupiteru to je on.
Venera je zena u njoj Jupiter je on kao pojava. Može da bude jedan od pokazatelja, ali nikako ispunjenje u potpunosti. Još ovdje su oba u lošim dostojanstvima. To je ono što rekoh - Mogućnost komunikacije. U smislu da će mu ona pasti na pamet, kao žena, pa da poželi da obnovi kontakt sa njom, ako nisu u kontaktu ili susret. Nekakav pomak, ali daleko od obnove odnosa u potpunosti.
Ako nisu u kontaktu, onda kontakt, ako su u kontaktu, onda mogućnost susreta, ali sad pa poslije opet stagnacija.
Vrlo malo pomaže.
Pr. br.2: Da li ćemo ostati u braku? Radila je Lenka
Venera je u konjunkciji sa vrhom 11. polja, koje simbolizira afere bračnog i-ili ljubavnog partnera. U ovom slučaju, ulogu Venere -žena, preuzima druga. E, sad kako Venera aplicira vladaru Ascedenta, Jupiteru, a pitač je žena, ovo je slika žene koja se grčevito bori da povrati svoj status da neka druga ne bi preuzela njezino mjesto.
Pr. br.3: Da li ćemo biti u vezi? Radila je Zodiak
Isti slučaj kao u prvom primjeru. Pored toga što je vl. DC-a, ON u 1. kuci, što govori da je kako-tako zainteresiran za nju, Venera 60 Ju, dakle žena u njoj 60 on, kao pojava, ukazuje na to da će se on pojačano zainteresirati za nju kao ženu. Da će više misliti o njoj, na šta ukazuje i to što je Ve, vladar 9. kuce, što je 3. od 7. te odslikava njegove misli.
U sva tri slučaja Venera pomaže. U prva dva oni se interesiraju više za ženu u njoj, pa otuda i jače želje za nečim višim u odnosu na postojeće. Ali, nikako ne bi trebalo zanemariti druge ne tako dobro pokazatele. Sve ukazuje da će do nečeg višeg doći, ali daleko je to od nečeg ozbiljnog i stabilnog. U 2. slučaju to je borba jedne žene da povrati svoju poziciju prve i jedine žene, ali velika borba je potrebna. Ipak su i Ve i Ju debilitirani, a pri tom Ju se nalazi u znaku Ve pada. Pa, bih sve tri dame posebno 1. (Vesnapapa) i 3. (Zodiac je tumačila) savjetovao da se porazmisle koliko ozbiljno žele ove priče. Zanos čini čuda.
Samo jedno pitanje, zašto 11.polje uzimaš za afere bračnog druga? Zato što je to u stvari derivatno 5.polje partnera, ako sam te razumela?
A vidiš, u primeru 1. i 3. Venera je Vladar tripliciteta znaka na asc (Device), može opet biti treća osoba. Iz tog razloga ja nekako izbegavam da Veneru dodeljujem ženi, a Sunce muškarcu kao sekundarne signifikatore, jer to mogu biti i druge osobe...
0
0
Objavljeno: nedelja, 20.12.2015 / 2:49
Zodijak90 je napisao:
Samo jedno pitanje, zašto 11.polje uzimaš za afere bračnog druga? Zato što je to u stvari derivatno 5.polje partnera, ako sam te razumela?
A vidiš, u primeru 1. i 3. Venera je Vladar tripliciteta znaka na asc (Device), može opet biti treća osoba. Iz tog razloga ja nekako izbegavam da Veneru dodeljujem ženi, a Sunce muškarcu kao sekundarne signifikatore, jer to mogu biti i druge osobe...
Da 11. polje, kao 5. od 7. Mada na preljubu moze ukazati i 12. polje, kao i 6. polje. Vladar 7. u 6. izdaja od strane partnera. Ali, primarno uzimam 11. polje.
Pa, pošto se horar tumači u kontekstu jednog pitanja, Venera je meni uvjek žena, a So muškarac. Naravno, Ve i So nikada ne mogu biti u aspektu. Izuzev u konjunkciji što je vrlo često spaljenost. Ispitivao sam ovaj odnos. Npr. ljetos sam uradio masu horara, gdje je Ve u Lavu bila u sjedištu So, što je spasavalo odnose. U kom smislu spasavalo? Ostali aspekti jako loši ili odsustvo aspekata, a opet nekako traljave skupa. Obično su tajne veze.
Da, i to što je Ve vl. triplicieta, može ukazati svakako.
0
0
Objavljeno: nedelja, 20.12.2015 / 2:54
Opet da kažem, u ovim slučajevima Venera spašava stvari, utječe na pozitivan ishod. Ali, nikako da je primarni odrednik.
Svaki horar je priča za sebe, što ovisi o situaciji. Ali, npr. 2. primjer, jako dobro opisuje drugu ženu. Venera 0 vrh 11. kuce. Pa ide ka Ju. Borba izmedju druge žene. Npr. nešto kod nje kao žene se njemu ne dopada pa on potražio drugo, ali ona se bori i može imati uspjeha.
0
0
Nivo: U blagom usponu / 72 postovi
Objavljeno: nedelja, 20.12.2015 / 8:34
Lenka je napisao:
Evo,pokušam ja ,znam da je Igor u velikoj gužvi,a tebi sigurno nije lako u ovoj situaciji,pa bar nešto da čuješ-a Igor neka pogleda i da svoje mišljenje kad bude u mogućnosti .
Svakako sačekati Igorov odgovor i analizu,ništa još ne zaključuj po mojoj analizi,dok Igoro ne „prekontrolira“ malo
Zagreb,19.12.u 07:29,Da li cemo ostati u braku?
1)Ac u Strijelcu,Jupiter u 9.u Djevici,u izgonu/Dc u Blizancima,Merkur u 1. U Jarcu,u svom terminu,no zapravo bez nekog digniteta
-Jupiter i Merkur nisu u aspektu
-polurepcija postoji,Jupiter u 2.Merkurovom sjedištu ,debilitiran
-nema neometajućioh aspekata
2)Mjesec i Merkur nisu u aspektu
-zadnji aspekt Mjeseca sa Suncem u Strijelcu ,kvadrat,tenzije,on je sad zadovoljan pa to kod tebe svakako stvara veliku frustraciju,napeti odnosi ,moguće i svađe,kako to već biva,kad se umiješa treća osoba,nikako ne može biti mirno i lako /idući aspekt koji Mjesec radi jest sa Saturnom u 12. U Strijelcu(kad bi se racunali i vanjski planeti,prije Saturna Mjesec susrece Neptuna u Ribama),pa prihvaćanje da postoji i ta druga ,ajmo reći tajna žena,sa tvoje strane,koliko god teško bilo, je neizbježno,međutim, dobro će ti doći podrška mlađeg muškarca,prijatelja nekog ,koji je ,kako vidim zainteresiran za tebe
-Što još tu imamo –Merkur iz 1. U jarcu i Jupiter iz 9. U Djevici u sekstilu sa Venerom u Škorpionu u 10.,plus merkur i Jupiter u trigonu( ne znam sad kako točno ovo gledati ,ali bi vas bas ta njegova mogla povezati ,u smislu da se ti malo potrudiš,konkurencija nekad zna biti i inspiracija ,ne samo problem,možda ti je nedostalo malo želje za njega,što nije ni čudo ako je teret braka pao na tvoja leđa )
Što se muža tiče,voliš ga,to stoji,puno si ti zrelija od njega,trenutno ga vidim kao osobu nezrelu za situaciju u kojoj se našao,djetinjast, nepažljiv i hladan prema tebi ,sve važne odluke prepušta tebi,pa se moguće sad našao u prilici da ga ta neka doživljava drugačije, a ego mu svakako nije dozvolio da se odupre tom iskušenju, pa čak bih rekla da je to nekako i „normalno“ njemu da ima ljubavnicu, moguće tako u tradiciji nekako stoji da muškarac koji nema drugu je samo papučar...ovo je svakako bolno iskustvo za tebe, ali ti nosi duboku transformaciju,pa sad,koliko god ga voljela,vrijeme će ti nametnuti neke odluke i zaključke,ali si odlučna da zadržiš ovaj brak.Iako,iako bih ja rekla,ako će netko nekoga tu da ostavi ,da to neće biti on ,ti imaš tu snagu da staviš točku na sve,kad ti se sve skupi samo jednim potezom da sve to odrežeš,ali to je onda duboko i zauvijek,a on ne baš,on bi mogao tako odlaziti dolaziti ali nema on snage da to odreže na način na koji bi ti mogla .Ne ohrabruje ,me bas ovaj trigon Satruna u Strijelcu i Urana u Ovnu,iako aspekt nije problematičan, planete su bitno različitih karaktera,pa sad kako bi to uskladili,on bi i tebe i nju u isto vrijeme imao
3)Venera i Sunce nisu u aspektu
E,sad,Ac je na 25.stupnju, Sunce na 27.u Strijelcu,pa konjukcija postoji,Sunce u svom sjedištu
što daje neku nadu da je njemu ipak stalo da zadrži vaš brak,ali ste se vas dvoje jako udaljili,on je tebi više kao neki prijatelj nego što ga doživljavaš kao ljubavnog partnera ,tako u braku ste pa bi da tako ostane,kako ti ,tako i on,ali nedostaje među vama dvoma povezanosti emotivne,Mjesec u 3.u Ovnu, komunikacija je problem,tako ,dosta hladna među vama,ali Fortuna u konjukciji sa Mjesecom,pa moguće da uz malo sreće i puno truda i vremena (Saturn u 12. Trigon Mjesec u Ovnu u 3.-pa tako malo i karmički zahtijevan odnos)uspijete oživjeti tu komunikaciju,jdno drugo ste počeli prihvaćati zdravo za gotovo
Puno je svega,ne bih još nikakav zaključak donijela na temelju svega ,možda Igor vidi jasnije sitaciju od mene, ali bih rekla da je sudbina uplela prste ,da postoji mogućnost da se brak održi,ali uz puno truda-ne samo s tvoje strane,nemoj mu dozvoliti da te dovede u situaciju da sve podređuješ njemu,nađi nešto što te ispunjava veseli a da nije vezano uz njega,promijeni energiju ,kad on osjeti da ti postaješ zadovoljnija i sretnija a da to nema veze sa njim, svakako će te gledati na drugačiji način pa i njegov interes za tebe „novu“ svakako moze ozivjeti ovaj odnos.
Hvala puno zelim i Igor isto nesto da doda ali hvala ti....
0
0
Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi
Objavljeno: nedelja, 20.12.2015 / 9:46 Izmjenjeno: nedelja, 20.12.2015 / 9:49
ljilja85 je napisao:
Hvala puno zelim i Igor isto nesto da doda ali hvala ti....
Nema na čemu . Da,da,svakako pričekati Igora,iako , zatrpan je obavezama,pa bi moglo potrajati.A probaj malo sama za to vrijeme tumačiti, otvoriš kartu ,ovdje imaš sve upute što i kako gledaš ,pa koračić po koračić
Sad vidim odgovorio je Igor na ovo ,potraži od noćas njegov odgovor ,prvi je za vesnasnapa,drugi je za tebe rekla bih
0
0
Nivo: Novajlija na forumu / 10 postovi
Objavljeno: nedelja, 20.12.2015 / 10:26
Hvala Lenki i Igoru na odgovoru,sve je kako ste i napisali.Ovo je tajna veza i samo kao takva može "funkcionirati".Ni jedno od nas tu ne traži nikakvu ozbiljnost ni brak.Do prekida komunikacije je došlo jer je netko saznao za nas pa je sad stanje mirovanja.Voljela bi da on sredi svoj bračni život,voljela bi još biti sa njim. i nastaviti vezu onakva kakva je bila do sada,zabavna,bez opterećenja i sa puno uzivanja u zajedničkim druženjima.Bilo je tu već prekida,ostavljala sam ga ali se on uvijek nekako vrati.Nikako da ode on mene,možda je sad vrijeme da ode zauvijek.
Pozdrav
0
0
Objavljeno: nedelja, 20.12.2015 / 11:46
Igor Igor je napisao:
Skroz se slažem s Lenkom.
Da, vladar 7. u 1. odnosno Mjesec u 7. što je pokazatelj obostane želje. Ipak, Ju je u padu, pa nedostatak inicijative. Još aspekt opozicije, pa još separacija, što ukazuje na to da je odnos prekinut.
Ispravio bih samo Merkur aplicira Jupiteru, ali će prije aspekta sa Jupiterom, Venera napraviti 60 sa Jupiterom. pa je Venera ta koja ometa.
Ipak, da li ometa? Ne. Jer, Venera je ONA (žena u njoj) 60 Jupiter, sto simbolizira njega, pa eto jednog zapravo dobrog aspekta. Ovo može pokazati interes njega za nju,koji može da dovede do pomaka,ali ne i dovoljno za nešto više,tj.ozbiljno.
Dodao bih i to da Mo mijenja znak, što ukazuje na drugačiji odnos prema ovoj priči. Daleko realniji i racionalniji. Više joj je na neki način dozlogrdilo da bude žrtva,osoba koja pati,isl.
Da skažem se sa Lenkom. Još uvjek nije kraj. Tj. dolazi do odredjenog pomaka. Ali ne vidim nešto ozbiljnije, sem obnove kontakta, ako nisu u istom.
Ni ne vidjeh ovo ,ali sam ,srećom išla malo čitati tvoje analize Igore,mora se ponavljati gradivo ,a najbolje mi ovako na primjerima koje si odradio...
Da, jel da nije ovo konačan kraj iako može proći vremena ,taman da se malo slegne "prašina" .
0
0
Objavljeno: nedelja, 20.12.2015 / 11:47
vepasnapa je napisao:
Hvala Lenki i Igoru na odgovoru,sve je kako ste i napisali.Ovo je tajna veza i samo kao takva može "funkcionirati".Ni jedno od nas tu ne traži nikakvu ozbiljnost ni brak.Do prekida komunikacije je došlo jer je netko saznao za nas pa je sad stanje mirovanja.Voljela bi da on sredi svoj bračni život,voljela bi još biti sa njim. i nastaviti vezu onakva kakva je bila do sada,zabavna,bez opterećenja i sa puno uzivanja u zajedničkim druženjima.Bilo je tu već prekida,ostavljala sam ga ali se on uvijek nekako vrati.Nikako da ode on mene,možda je sad vrijeme da ode zauvijek.
Pozdrav
Samo strpljivo ,neke su ljubavi lake,ali ,takve ni ne pamtimo ..ova je teška ,ali vrijedi,pa samo pomalo .Držim palčeve!!
0
0
Objavljeno: nedelja, 20.12.2015 / 11:52
Igor Igor je napisao:
Da, pa Lenka postaje majstor.:) Bravo Lenka.:)
Ono što bih dodao.
Da li ćemo ostati? Da bi odgovor bio pozitivan, mnogo će nam pomoći prisustvo fiksnog elementa, PH Mo, kao i posliednjih stupnjeva.
To što je Ascedent na zadnjim stupnjevima, prvi je pokazatelj da je još rano da se govori o raskidu, da situacija (na neki način)stagnira,što može pomoći.
Me, vl. DC-a u 1. kao i u sjedištu Ju, vl. 1. kuce, njemu je nedvoj()beno stalo da se očuva brak. Takodjer, So 0 Ascedent aplikaciono. Super je to Lenka uočila.
Merkur aplicira Jupiter, ali prvo će Venera uraditi 60 sa Jupiterom. Venera je žena u njoj, a Jupiter je on u pojavnom obliku. Ona će se boriti da ju ponovno zavoli kao ženu. Ali, ja bih tu savjetovao da se ne mijenja nikako prema njegovim mjerilima,već prema onome, kakva ona želi da bude. Da zauzme jasan stav, potrudi se biti pozitivnija, samopouzdanija,poraditi na fiz.izgledu. Ipak,naglašavam - Zbog sebe, a samim tim i on ce ju voliti više kao takvu.
Ubacio bih i ovo pravilo:
- Kada je Ascedent na zadnja 2 stupnja, u obzir treba uzeti i odnos drugih vladara 1. odnosno 7. kuce. Iz razloga što to ukazuje da je postojeća situacija poprimila i neke druge, nove crte.
Ovdje je to: Jarac - Rak, Sa-Mo. Mo aplicira Sa, kroz trigon. Inače, ako je pitanje - Da li ćemo ostati skupa? ili ako je pitanje Da li cemo se rastaviti? a postoji harmoničan aspekt izmedju signifikatora, to spašava odnos, vezu, brak. Sad, ovisi o recepcijama.
Sad ok, vidimo da je Mo u znaku Sa pada, što pored očiglednih njenih nezadovoljstava, može donijeti da baš ona bude ta, koja će postaviti ultimatum, da će joj biti svega preko glave.
Slažem se sa Lenkom - Svakako se može popraviti odnos.
Da,hvala ti Igore,naša Ljilja mora naći sebi nešto što će joj pomoći da neovisno od partnera procvjeta-ne mislim nikako na drugog muškarca, da se krivo ne shvati ,ali neki hobi ,nešto što će ju ispuniti i usrećiti pa da bude neovisna o njegovom ponašanju,okrene se muškarac za tren kad vidi kako se žena mijenja u neku kakvu on do tad nije upoznao.pa samo hrabro,ugodi sebi ,tako ćeš s enajbolje boriti za vas.
0
0
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56