Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 5:24
Tema: Horarna - pitanja ljubavi i braka
vepasnapa je napisao:
Snasla sam se,kad se dobro prati nema pomutnje!Mislim da on zna da je meni stalo do njega,mislim da je nama oboma stalo da se veza nastavi tajno.Ima i u tajnim vezama puno ljubavi.
Mišljenja sam da u tajnim vezama, ima najviše ljubavi. Ima na forumu tema KARMA, pa vidi što smo pisali.:)
0
0
Objavljeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 5:42 Izmjenjeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 13:36
Zodijak90 je napisao:
E ovako draga. Karta je otvorena 20.12.u 16:35 u Beogradu.
Karta nije radikalna, pa bi odgovor trebala uzeti sa rezervom. Vladar sata je Jupiter, dok je vladar podznaka Mesec. Ne dele isti triplicitet, Jupiter nije vladar tripliciteta znaka na asc, niti su Mesec i Jupiter planete istog kvaliteta, Mesec je hladan i vlažan, a Jupiter topao i vlažan.
Ti si Mesec u 11.polju, to je polje želja i nada, ti želiš i nadaš se da će ova veza opstati.
Ovaj momak je Saturn i u averziji prema asc, to znači da ti ovog momka ne vidiš jasno, možda ti se nekad čini da imate drugačije poglede na svet. Saturn u derivatnom 12.polju može ukazati da je on dosta povučen u sebe, da se ne da lako otkriti.
Mesec je u znaku pada Saturna, ovaj momak na neki način tebe doživljava loše, postoji neki deo tvoje ličnosti koji mu smeta.
Mesec i Saturn nemaju aplikaciju, pa bih rekla da je odgovor Ne. Ipak, Mesec aplicira Suncu u trigon uz recepciju, a Sunce je sekundarni signifikator muškarca, uglavnom opisuje njegov emotivno-seksualni deo ličnosti, pa bih rekla ako ovo i opstane, biće zbog seksa i strasti, jer sam Mesec (ti) je u vatrenom znaku Ovna i egzaltaciji Sunca.
Znači ovo ako i opstane, neće biti kako ti želiš. Mesec posle aspekta sa Suncem ulazi u znak svoje egzaltacije, ti ćeš se okrenuti sebi, a rekla bih i on, jer Sunce kao njegov sekundarni signifikator ulazi u sedište Saturna i pritom Mesec i Saturn će biti u averziji, svako vuče na svoju stranu i ne vidi onu drugu. Javi povratnu.
Volela bih da i Igor kad stigne da svoje mišljenje.
Da, da skroz se slažem.
Ona: Mo u Ovnu, i to još na 24.stupnju Ovna, napustio 180 Ma u Vagi. Sad, Mo je u PH, pa eto na neki način situacija stagnira. Mo 180 Ma separaciono, kaže ona - ,, fali ono nešto,, a ovaj aspekt to opisuje. Mada, prihvaća stanje, tako kako je. I tako može trajati još neko vrijeme. Povuci - potegni.
Da, slažem se, ni malo mi se ne dopada, kada se planet nadje u averziji, posebno ako je Sa u 6. kući. Imao sam baš nedavno slučaj, vladar je Sa u 6. kući i postoji aplikacija, ali upravo je bilo onako kako rekoh - Bit će pomak, ali ne i značajnog dogadjaja, kao što je i bilo.
Saturn, kao signifikator partnera u 6. kući (derivatna 12.kuća) redovito prikazuje introvertnog partnera. Ne mora da znači da mu nije stalo, ali tako se ponaša. Nema dovoljno želje, pa sve i da pokazuje, u vazduhu se negdje osjeća da to nije ono pravo. Još Sa u sjedištu Jupitera, kao vladara 6. odnosno derivatne 12. kuće, donosio mi je i to da partner ima odredjenih psiholoških problema, nedostatak zrelosti, pa čak i psihičkih problema. I u ovom slučaju, partner nije baš sav svoj, u što će se ona s vremenom i uvjeriti. Ono što mi je argument za ovakvu tvrdnju jeste i So na poslijednjim stupnjevima Strijelca. On nešto bitno krije od nje.
Mo u Ovnu se nalazi u znaku Sa pada. Ve i So nemaju kakav značajniji odnos. Karta je dnevna pa So nema ni triplicitet.
Planet od koga Mo ide je Ma, a planet ka kome Mo ide je Sa. Ma se nalazi u znaku Sa egzaltacije. Ovo daje tračak nade, a to je da on nju s vremenom može da prihvati, ali bez ikakve želje da se promjeni.
Sve u svemu, apsolutno se slažem sa Zodiac. Dodao bih - Partner ima odredjenih problema sa samim sobom, nešto krije od tebe. Ne može ni sa samim sobom da se sastavi. Prihvaća te, ali naprosto daleko od toga da istinski želi da ovaj odnos postane nešto značajnije. Svejedno mu je. S vremenom možeš očekivati udaljavanje i zahladjenje. Još neko vrijeme ovo može funkcionirati, ovako kako funkcionira. Tako da veza ima perspektivu u vidu trajanja, u smislu da ne vidim prekid, ali svakako da ne vidim ni pomak. Ne dozvoli da se frustracije nakupe.
0
0
Nivo: Nova nada foruma / 14 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 7:39
Pozdrav jos jednom.....postavila sam ponovo pitanje sa podacima rodjenja naravno....da li mogu da ocekujem odgovor ili ne posto vidim da je bilo postova posle mene koji su dobili odgovor.....hvala u svakom slucaju!
0
0
Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 10:05 Izmjenjeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 10:13
manija je napisao:
Pozdrav jos jednom.....postavila sam ponovo pitanje sa podacima rodjenja naravno....da li mogu da ocekujem odgovor ili ne posto vidim da je bilo postova posle mene koji su dobili odgovor.....hvala u svakom slucaju!
Bilo bi dobro da započneš sama,postaviš kartu na pitanje,postaviš nama podatke-Pitanje ,mjesto gdje se nalaziš u trenutku postavljanja karte, datum i točno vrijeme-sat i minuta kada si kartu postavila ,tako da možemo pomoći ili pratiti što radiš,pa da kreneš polako sa tumačenjem.
Ovdje se ne postavljaju pitanja da bi se čekao gotov odgovor-znači nitko nikome ne mora na ništa odgovoriti ,isključivo dobra volja da ti netko odgovori na postavljeno pitanje,pa nema mjesta tvom nestrpljenju.
Ako znaš bar mrvicu ,slobodno počni svi ćemo pomoći pomalo da dođeš do svog odgovora. ,sve što ti nije jasno pitaj bez ustručavanja,vjerujem da će svi rado pomoći da savladaš te prve korake
P.s.možda je netko u međuvremenu i uzeo da ti odradi horar
0
0
Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 12:28 Izmjenjeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 15:13
Pitanje mi je postavljeno 21.12.2015. u 6.36,Zagreb
Činilo se da mu se sviđam (ona u dugogodišnjoj vezi,pa ajde i braku,za njega ne zna sigurno )ali je sve ispalo na kraju drugačije, prestanak interesa sa njegove strane ?
Evo,nije mi nikako štimalo prvo tumačenje,pa se ponovo primila ovog horara,nekako sad ima više smisla
.
1)Ac u Strijelcu,vladar Jupietr u Djevici,izgon/Dc Blizanci,vladar Merkur u Jarcu
Merkur aplicira Jupiteru kroz trigon
Negativna polurecepcija prisutna,Jupiter u 2.Merkurovom sjedištu,nije on tu dobrodošao,izgon
-nema neometajućih aspekata,Merkur ne radi direktno aspekt sa Jupiterom, nego će Venera prva u aspekt sa Jupiterom,Venera je omela ovaj aspekt Merkura i Jupitera,pa Merkur ostaje frustriran
-u ovom slučaju Jupiter je prjateljica ,njezino razmišljanje o ovom odnosu,a Venera ona kao žena,njezine želje ,pa će ona kroz neko ,ne baš pozitivno razmišljanje ,naći sebe u tome ,točno tamo gdje joj je mjesto ,koliko god to prihvaćanje ugodno ili neugodno bilo
2)Mjesec i Merkur nisu u aspektu,Mjesec je ipak PH-stanje ostaje nepromijenjeno , ponoviti pitanje kroz jednu lunaciju
-Mjesec u znaku i na stupnju svoje egzaltacije,Merkur u nekom slabašnom slučajnom dostojanstvu u Jarcu
-Zadnji aspekt Mjeseca je za njegovog boravka u znaku Ovna,sa Suncem na zadnjem stupnju Ovna,
Mjesec slijedeći aspekt radi sa Merkurom,aplicira Merkuru ,pa Merkuru prenosi Sunčevu svjetlost
Ona će se okrenuti sebi ,naći sebi nešto što će ju oraspoložiti ,usrećiti ,on tu ostaje nekako šutljiv,neizražen do ovog trigona u koji Mjesec aplicira prema Merkuru,pa moguće dođe do neke solidne,ali kratke komunikacije,ali se ništa tu bitnije ne mijenja,on i dalje ostaje zatvoren i šutljiv ,ali se možda neke stvari pokažu jasnijima sada,kad Merkur primi Sunčevu svjetlost
3)Sunce i Venera,
Sunce na zadnjem stupnju Strijelca,na prelasku u novi znak , ,na odlasku iz Strijelca i njezine prve kuće-on odlazi dalje , neke svoje tajne nosi sa sobom, nešto svakako skriva od nje-Sunce na zadnjem stupnju znaka-muškarac koji ima neke tajne,možda se i predstavlja drugačijim nego jest ,ali bila mu je draga ta uloga ,takav on kakvim se mogao pokazati pred njom, Vladar Strijelca, Jupiter u Djevici,znamo kako mu je tu ,ne žele ga
Sunce prelazi brzo u znak Jarca,pa opet neko zatvaranje i zahlađenje/ali vladar Jarca,Saturn je unjezinoj 12. kući u Strijelcu, pa ovo jest nešto karmičko ,svakako teško,ne bude ona njega tako lako zaboravila, plus Sraturn radi konjukciju sa njezinim Ac,pa ju svakako muči i to štoje starija od njega i što ga doživljava kao karmičkog
A ma pa Saturn u njezinoj 12. na 9.56,na Antaresu 9 st
kopiram za Antares- vrlo sličnog i izgleda i upliva koji ima Mars, ali je prirode Mars – Jupiter, i jedna je od najmoćnijih zvezda. Ova zvezda mahom donosi naglu slavu i uspeh, ali ide i u krajnost te donosi ne retko velike gubitke i podložnost ne malim nevoljama, opasnostima i stradanjima. Kada je ova zvezda u pitanju, potrebno je mnogo više obratiti pažnju na ostale aspekte u ličnom horoskopu.-ovo će mi trebati malo pojasniti
Obzirom da je Sa90Ne (u 3.) i Sa 120Ur(4.) što bi sve to ,uzevši i Antares značilo,prije nevolje i probleme nego nešto dobro..ima li to kakve veze i sa njegovim vladarima ponašanja Marsom i Jupiterom??????'
Venera u Škorpiji u izgonu ,vladar Mars u Vagi,pa eto neka recepcija bar ,neka utjeha njoj,samu će sebe malo podići
Bit će tu joše neke komunikacije iako ,ne vidim ja da to vodi ka nečemu sretnom baš
0
0
Nivo: Nova nada foruma / 13 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 13:57
Igor Igor je napisao:
Da, da skroz se slažem.
Ona: Mo u Ovnu, i to još na 24.stupnju Ovna, napustio 180 Ma u Vagi. Sad, Mo je u PH, pa eto na neki način situacija stagnira. Mo 180 Ma separaciono, kaže ona - ,, fali ono nešto,, a ovaj aspekt to opisuje. Mada, prihvaća stanje, tako kako je. I tako može trajati još neko vrijeme. Povuci - potegni.
Da, slažem se, ni malo mi se ne dopada, kada se planet nadje u averziji, posebno ako je Sa u 6. kući. Imao sam baš nedavno slučaj, vladar je Sa u 6. kući i postoji aplikacija, ali upravo je bilo onako kako rekoh - Bit će pomak, ali ne i značajnog dogadjaja, kao što je i bilo.
Saturn, kao signifikator partnera u 6. kući (derivatna 12.kuća) redovito prikazuje introvertnog partnera. Ne mora da znači da mu nije stalo, ali tako se ponaša. Nema dovoljno želje, pa sve i da pokazuje, u vazduhu se negdje osjeća da to nije ono pravo. Još Sa u sjedištu Jupitera, kao vladara 6. odnosno derivatne 12. kuće, donosio mi je i to da partner ima odredjenih psiholoških problema, nedostatak zrelosti, pa čak i psihičkih problema. I u ovom slučaju, partner nije baš sav svoj, u što će se ona s vremenom i uvjeriti. Ono što mi je argument za ovakvu tvrdnju jeste i So na poslijednjim stupnjevima Strijelca. On nešto bitno krije od nje.
Mo u Ovnu se nalazi u znaku Sa pada. Ve i So nemaju kakav značajniji odnos. Karta je dnevna pa So nema ni triplicitet.
Planet od koga Mo ide je Ma, a planet ka kome Mo ide je Sa. Ma se nalazi u znaku Sa egzaltacije. Ovo daje tračak nade, a to je da on nju s vremenom može da prihvati, ali bez ikakve želje da se promjeni.
Sve u svemu, apsolutno se slažem sa Zodiac. Dodao bih - Partner ima odredjenih problema sa samim sobom, nešto krije od tebe. Ne može ni sa samim sobom da se sastavi. Prihvaća te, ali naprosto daleko od toga da istinski želi da ovaj odnos postane nešto značajnije. Svejedno mu je. S vremenom možeš očekivati udaljavanje i zahladjenje. Još neko vrijeme ovo može funkcionirati, ovako kako funkcionira. Tako da veza ima perspektivu u vidu trajanja, u smislu da ne vidim prekid, ali svakako da ne vidim ni pomak. Ne dozvoli da se frustracije nakupe.
Hvala Igore na mišljenju.
Napravila bih malu digresiju, Mesec se odvaja od Marsa i aplicira Suncu, ne Saturnu. Verovatno si hteo da napišeš So, pa greškom Sa. Mars je u znaku pada Sunca. Ako sam te dobro skontala, oko onih nedoumica, Mesec se odvaja od Marsa (to je pitač) i aplicira Suncu (partneru)? Jooooj, ja to ne mogu da pojmim, nekako ja bih samo zadržala vladare asc-dc za pitača/partnera, ne bih uplitala planetu od koje se Mesec odvaja i planetu kojoj aplicira... Čudno mi to.
0
0
Objavljeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 15:02 Izmjenjeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 15:37
Zodijak90 je napisao:
Hvala Igore na mišljenju.
Napravila bih malu digresiju, Mesec se odvaja od Marsa i aplicira Suncu, ne Saturnu. Verovatno si hteo da napišeš So, pa greškom Sa. Mars je u znaku pada Sunca. Ako sam te dobro skontala, oko onih nedoumica, Mesec se odvaja od Marsa (to je pitač) i aplicira Suncu (partneru)? Jooooj, ja to ne mogu da pojmim, nekako ja bih samo zadržala vladare asc-dc za pitača/partnera, ne bih uplitala planetu od koje se Mesec odvaja i planetu kojoj aplicira... Čudno mi to.
Da, da vrlo moguce da sam krivo rekao So umjesto Sa, ili obratno. Tako se isto moze dogoditi da u zurbi za Mjesec napisem Me, odnosno za Merkur Mo. ahahhahaha
Ur u 1. a Mo 0 Ju u Vodenjaku u 3. kuci. Nije to nista. Zna Lenka, prije neki dan sam progutao slovo, pa smo imali vrlo zanimljivu rijec. ehheheheh
Da, Mo ide od Ma, gdje su imali 180 i ide 120 So (Sunce).
Gledamo odnos Ma i So.
Ma je u Vagi u znaku So pada, So je u Strijelcu, na zadnjim stupnjevima.
Ona je Ma u Vagi, on je So na 28. Strijelca. To sto je Ma u padu So, ide u prilog njegovoj inertnosti i nedovoljnom interesovanju za ovaj odnos. To će vrijeme pokazati.
Pa, ima raznih metoda. Treba sve uzeti u razmatranje. Bitno je da radi, sto bi se reklo.
Da, primarno ide vl. AC i vl. DC, kao i Mo vl. DC. A ovo ti spada u red sekundarnih pokazatelja, kao vl. 7 u 1. ili obratno, npr. ili Mo u 7. ako partner nije taj Mo.
0
0
Objavljeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 15:36
Lenka je napisao:
Pitanje mi je postavljeno 21.12.2015. u 6.36,Zagreb
Činilo se da mu se sviđam (ona u dugogodišnjoj vezi,pa ajde i braku,za njega ne zna sigurno )ali je sve ispalo na kraju drugačije, prestanak interesa sa njegove strane ?
Evo,nije mi nikako štimalo prvo tumačenje,pa se ponovo primila ovog horara,nekako sad ima više smisla
.
1)Ac u Strijelcu,vladar Jupietr u Djevici,izgon/Dc Blizanci,vladar Merkur u Jarcu
Merkur aplicira Jupiteru kroz trigon
Negativna polurecepcija prisutna,Jupiter u 2.Merkurovom sjedištu,nije on tu dobrodošao,izgon
-nema neometajućih aspekata,Merkur ne radi direktno aspekt sa Jupiterom, nego će Venera prva u aspekt sa Jupiterom,Venera je omela ovaj aspekt Merkura i Jupitera,pa Merkur ostaje frustriran
-u ovom slučaju Jupiter je prjateljica ,njezino razmišljanje o ovom odnosu,a Venera ona kao žena,njezine želje ,pa će ona kroz neko ,ne baš pozitivno razmišljanje ,naći sebe u tome ,točno tamo gdje joj je mjesto ,koliko god to prihvaćanje ugodno ili neugodno bilo
2)Mjesec i Merkur nisu u aspektu,Mjesec je ipak PH-stanje ostaje nepromijenjeno , ponoviti pitanje kroz jednu lunaciju
-Mjesec u znaku i na stupnju svoje egzaltacije,Merkur u nekom slabašnom slučajnom dostojanstvu u Jarcu
-Zadnji aspekt Mjeseca je za njegovog boravka u znaku Ovna,sa Suncem na zadnjem stupnju Ovna,
Mjesec slijedeći aspekt radi sa Merkurom,aplicira Merkuru ,pa Merkuru prenosi Sunčevu svjetlost
Ona će se okrenuti sebi ,naći sebi nešto što će ju oraspoložiti ,usrećiti ,on tu ostaje nekako šutljiv,neizražen do ovog trigona u koji Mjesec aplicira prema Merkuru,pa moguće dođe do neke solidne,ali kratke komunikacije,ali se ništa tu bitnije ne mijenja,on i dalje ostaje zatvoren i šutljiv ,ali se možda neke stvari pokažu jasnijima sada,kad Merkur primi Sunčevu svjetlost
3)Sunce i Venera,
Sunce na zadnjem stupnju Strijelca,na prelasku u novi znak , ,na odlasku iz Strijelca i njezine prve kuće-on odlazi dalje , neke svoje tajne nosi sa sobom, nešto svakako skriva od nje-Sunce na zadnjem stupnju znaka-muškarac koji ima neke tajne,možda se i predstavlja drugačijim nego jest ,ali bila mu je draga ta uloga ,takav on kakvim se mogao pokazati pred njom, Vladar Strijelca, Jupiter u Djevici,znamo kako mu je tamo ,ne žele ga tu-
Sunce prelazi brzo u znak Jarca,pa opet neko zatvaranje i zahlađenje/ali vladar Jarca,Saturn je unjezinoj 12. kući u Strijelcu, pa ovo jest nešto karmičko ,svakako teško,ne bude ona njega tako lako zaboravila, plus Sraturn radi konjukciju sa njezinim Ac,pa ju svakako muči i to štoje starija od njega i što ga doživljava kao karmičkog
A ma pa Saturn u njezinoj 12. na 9.56,na Antaresu 9 st
kopiram za Antares- vrlo sličnog i izgleda i upliva koji ima Mars, ali je prirode Mars – Jupiter, i jedna je od najmoćnijih zvezda. Ova zvezda mahom donosi naglu slavu i uspeh, ali ide i u krajnost te donosi ne retko velike gubitke i podložnost ne malim nevoljama, opasnostima i stradanjima. Kada je ova zvezda u pitanju, potrebno je mnogo više obratiti pažnju na ostale aspekte u ličnom horoskopu.-ovo će mi trebati malo pojasniti
Obzirom da je Sa90Ne (u 3.) i Sa 120Ur(4.) što bi sve to ,uzevši i Antares značilo,prije nevolje i probleme nego nešto dobro..ima li to kakve veze i sa njegovim vladarima ponašanja Marsom i Jupiterom??????'
Venera u Škorpiji u izgonu ,vladar Mars u Vagi,pa eto neka recepcija bar ,neka utjeha njoj,samu će sebe malo podići
Bit će tu joše neke komunikacije iako ,ne vidim ja da to vodi ka nečemu sretnom baš
Svaka čast na ovako opsežnoj analizi. Bravo, bravooo.
Vladar DC-a Me u 1. kuci, zatim, So (on kao muškarac) u 1.kuci, zatim Ju (Ona) u znaku Me sjedišta, u odnosu 120, ali ne grade 120. Još jaka recepcija Me-Sa-Ju, koja obuhvaca 1. i 7. kucu.
Nedvoj()beno je da se ona njemu dopada. Tu nema pogovora.
Ona - Ve u Skorpiji, Ju u Djevici - Nije sigurna u sebe, sklona povlačenju. Znači, vrlo često se dogadja, ako je žena prikazana Ju u Djevici, ta žena se totalno zatvara za ljubav. A, ovdje je još ona i Ve u Skorpiji, pa radi probleme tamo di ih nema. Pa kako se recepcija obrazuje preko Sa, a Sa je btw. 2. vladar 1. kuce, uzet ćemo u obzir i Sa. To što se recepcija obrazuje preko Sa, koji je u 12. kuci, jedan je od snažnih pokazatelja tajnog odnosa. Ali, Sa teži stabilnosti odnosa. Ona je nesigurna i nedostatak inicijative. Bila je povredjena i boji se da se to ne dogodi ponovo. Zena tezi stabilnim varijantama i to mu je sasvim sigurno stavila do znanja.
Jos kako je Sa u 12. kuci gdje se raduje, ona se radje povlači u osamu. Radje joj da pati i živi u melankoliji, nego da se dogodi nešto konkretno.
On - Me u Jarcu pa uz recepciju Me-Sa-Ju, netko tko je vrlo ozbiljan, i on vidi da ona teži ozbiljnom odnosu. Čak - Me u tradicionalnom Jarcu, plus recepcija, njemu definitivno smeta njezin brak. So na 29. stupnju Strijelca - 29. stupanj Strijelca snažan osjecaj da se on njoj dopada, čita ju kao knjigu, ali uz Jarca težak i zatvoren u ispoljavanju osjecaja. Da ima aspekta, bilo bi tu nečeg konkretnog. On vrlo jasno uočava da ona želi jedan stabilan odnos, super i on kao Me u Jarcu to želi. Ali, So na 29. stupnju Strijelca, govori da nije baš načisto. Ne želi da ju povrijedi, dezorijentiran, i onda, poput svakog Me u Jarcu, počinje da glumi nekakvog Gospodina. Ali, So na 29. stupnju Strijelca nam otkriva kukavičluk. Njegova maska Gospodina je lažna, bijeg od toga da se suoči sa realnošću na adekvatan način.
Me aplicira Jupiteru, ali Venera će prva sklopiti aspket 60 sa Ju, pa će Merkur ostati frustriran. I Ve i Ju se vezuju za nju, tako da će ona nešto tu poduzeti da se odnos popravi, ali daleko je to od nečeg ozbiljnog.
Mo tek počinje da napušta PH, pa to govori da situacija još uvjek nije sazorila. Ali kako je Mo na cca. mjestu svoje egzaltacije, imamo još jedan signifikator ljubavi.
Opet bih se osvrnuo na Saturna iz razloga što je dispozitor Merkura, a ubrzo i So. Pored toga Sa je drugi vladar 1. kuce, tako da se vezuje i za nju.
Saturn nam dosta govori. U 12. kuci - mnogo prepreka, oboje se povlače.
Almuten Figuris je Jupiter u Djevici što uz Ve apl. 60 Ju, govori da je sljedeći potez na njoj.
Sve u svemu, ima ovdje dopadanja, itekako. Ali, oboje teže nečemu sigurnom i stabilnom. Ona je povrijedjena u prošlosti, pa stavlja još veći štit oko sebe. On, ma koliki frajer bio, ne može na adekvatan način da odreagira i radje se povlači, za sad. Hoće na taj način da ju natjera da se trgne. Još neću reći da mu smeta, ali nije mu baš ugodno što je ona udana. Ima ovdje osnova za boriti se. Ali ona mora da načini nekakav korak. Još tu treba da sazori, da bi nešto konkretnije krenulo. Eto, samo ona da da nekakav znak.
Lenka sjajno si izanalizirala. Pozdravi prijateljicu i kaži joj da nema razloga ni za kakvu brigu. Samo mora da se odluči.:)
0
0
Objavljeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 15:51 Izmjenjeno: ponedeljak, 21.12.2015 / 15:52
Igor Igor je napisao:
Svaka čast na ovako opsežnoj analizi. Bravo, bravooo.
Vladar DC-a Me u 1. kuci, zatim, So (on kao muškarac) u 1.kuci, zatim Ju (Ona) u znaku Me sjedišta, u odnosu 120, ali ne grade 120. Još jaka recepcija Me-Sa-Ju, koja obuhvaca 1. i 7. kucu.
Nedvoj()beno je da se ona njemu dopada. Tu nema pogovora.
Ona - Ve u Skorpiji, Ju u Djevici - Nije sigurna u sebe, sklona povlačenju. Znači, vrlo često se dogadja, ako je žena prikazana Ju u Djevici, ta žena se totalno zatvara za ljubav. A, ovdje je još ona i Ve u Skorpiji, pa radi probleme tamo di ih nema. Pa kako se recepcija obrazuje preko Sa, a Sa je btw. 2. vladar 1. kuce, uzet ćemo u obzir i Sa. To što se recepcija obrazuje preko Sa, koji je u 12. kuci, jedan je od snažnih pokazatelja tajnog odnosa. Ali, Sa teži stabilnosti odnosa. Ona je nesigurna i nedostatak inicijative. Bila je povredjena i boji se da se to ne dogodi ponovo. Zena tezi stabilnim varijantama i to mu je sasvim sigurno stavila do znanja.
Jos kako je Sa u 12. kuci gdje se raduje, ona se radje povlači u osamu. Radje joj da pati i živi u melankoliji, nego da se dogodi nešto konkretno.
On - Me u Jarcu pa uz recepciju Me-Sa-Ju, netko tko je vrlo ozbiljan, i on vidi da ona teži ozbiljnom odnosu. Čak - Me u tradicionalnom Jarcu, plus recepcija, njemu definitivno smeta njezin brak. So na 29. stupnju Strijelca - 29. stupanj Strijelca snažan osjecaj da se on njoj dopada, čita ju kao knjigu, ali uz Jarca težak i zatvoren u ispoljavanju osjecaja. Da ima aspekta, bilo bi tu nečeg konkretnog. On vrlo jasno uočava da ona želi jedan stabilan odnos, super i on kao Me u Jarcu to želi. Ali, So na 29. stupnju Strijelca, govori da nije baš načisto. Ne želi da ju povrijedi, dezorijentiran, i onda, poput svakog Me u Jarcu, počinje da glumi nekakvog Gospodina. Ali, So na 29. stupnju Strijelca nam otkriva kukavičluk. Njegova maska Gospodina je lažna, bijeg od toga da se suoči sa realnošću na adekvatan način.
Me aplicira Jupiteru, ali Venera će prva sklopiti aspket 60 sa Ju, pa će Merkur ostati frustriran. I Ve i Ju se vezuju za nju, tako da će ona nešto tu poduzeti da se odnos popravi, ali daleko je to od nečeg ozbiljnog.
Mo tek počinje da napušta PH, pa to govori da situacija još uvjek nije sazorila. Ali kako je Mo na cca. mjestu svoje egzaltacije, imamo još jedan signifikator ljubavi.
Opet bih se osvrnuo na Saturna iz razloga što je dispozitor Merkura, a ubrzo i So. Pored toga Sa je drugi vladar 1. kuce, tako da se vezuje i za nju.
Saturn nam dosta govori. U 12. kuci - mnogo prepreka, oboje se povlače.
Almuten Figuris je Jupiter u Djevici što uz Ve apl. 60 Ju, govori da je sljedeći potez na njoj.
Sve u svemu, ima ovdje dopadanja, itekako. Ali, oboje teže nečemu sigurnom i stabilnom. Ona je povrijedjena u prošlosti, pa stavlja još veći štit oko sebe. On, ma koliki frajer bio, ne može na adekvatan način da odreagira i radje se povlači, za sad. Hoće na taj način da ju natjera da se trgne. Još neću reći da mu smeta, ali nije mu baš ugodno što je ona udana. Ima ovdje osnova za boriti se. Ali ona mora da načini nekakav korak. Još tu treba da sazori, da bi nešto konkretnije krenulo. Eto, samo ona da da nekakav znak.
Lenka sjajno si izanalizirala. Pozdravi prijateljicu i kaži joj da nema razloga ni za kakvu brigu. Samo mora da se odluči.:)
Ja se izvinjavam ako je confused, sve sto nije jasno, molim vas pitajte me.
Ono što dodatno ukazuje da je veliki krivac njegova introvertnost jeste Fortuna u Lavu u 8. kuci - totalne blokade i potiskivanja, dispozitor je So na 29. stupnju Strijelca. Znači, imamo još jednu potvrdu da je razlog nedolaženja do nečeg višeg njegova nesigurnost, koji tako vješto prikriva, da je to strašno. Ondak, ono što uočavam jeste vrh derivatne 12. kuce na Plejadama, a dispozitor Ve u Skorpiji odlazi u derivatnu 5. kucu, pa nije on riješio nekakav emotivni odnos. Pa Lilith na njegovom derivatnom IC-u. Nosi on nekakvu tešku emotivnu frustraciju i bol u sebi. Ma kolko bio uspješan poslovni čovjek i trudio se da se takvim prikaže, ima emotivnih kočnica i to velikh.
Ovo je još jedan od pokazatelja, da ona ovdje treba poduzeti odredjenu vrstu inicijative, biti konkretnija i direktnija. Ovako on ima sliku - Da, svidjam joj se i ona se meni svidja, ali ona je ozbiljna žena, bit će to zajebano ako počne. Bit će tu potrebno daleko više odgovornosti, nego što mogu da pružim. Bolje je da se za sada povučem i sačekam da ona da nekakav jasniji signal. :)
A, ona Ju u Djevici i Ve u Skorpiji, pa jako dobro podrzana Saturnom, ne bi me cudilo da ode u feministkinje, prije se nešto izmedju njih dvoje dogodi.
Primjer vrlo zanimljiv. Sad idem nešto raditi. Postavite pitanja, za sve što nije jasno. Tu sam da dam odgovore.:)
0
0
Nivo: U blagom usponu / 72 postovi
Objavljeno: utorak, 22.12.2015 / 5:11
Igor Igor je napisao:
Samo hrabro, Ljiljo.:) Samo rad na sebi, samo jačanje samopouzdanja. Pa i ti da mu uskoro udariš kontru.:))) Šalim se malo. Ali, samo hrabro i pozitivno!!!
Hvala Igore e sad evo pitam se dali bi mogao jos jednom da mi sve pogledas za mene i njega? On je 26.05.73. a ja 06.02.85. Pitanje glasi Dali cemo ostati u braku? Molim te da ponovo pogledas i da nam istumacis za ovo pitanje.Hvala puno unapred....
0
0
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56