Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 27.6.2016 / 2:25
Tema: Tradicionalna astrologija - Snovi
bubi28 je napisao:
Tacno.za moj 17. rodjendan 23 na 24.maj 2003 god.
Legla sam.da soavam.oko. pola 1 sa mamom i tatom u sobu i odjwdnom sam se kao probudila i ne mogu da se pomerim i da procam ama nista i vidim sebe u belom kako izlazim iz sebe i idem gore uzasno osecanje i samo sam pomislila boze gde ces jos si mlada vrati se nije ti vreme i vratila sam se u sebe i tad sam pocela da se tresem....Dan dans se secam.svega kao da je juce bilo. Mislila sam da sam dozivela klinicku smet.
Nisam se bavio fenomenom klinicke smrti. To mi je jako zanimljivo. Bas sam gledao emisije neke. Pa to je valjda simptom klinicke smrti. Jesi li imala osjecaj da setas po nekim poljima isl.? Ti si pomislila zasto te Bog uzima? Znam ovi sto su pricali njima je kao sve bilo totalno cool.
Nivo: Iskusan forumaš / 907 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 27.6.2016 / 11:31
Igor Igor je napisao:
Nisam se bavio fenomenom klinicke smrti. To mi je jako zanimljivo. Bas sam gledao emisije neke. Pa to je valjda simptom klinicke smrti. Jesi li imala osjecaj da setas po nekim poljima isl.? Ti si pomislila zasto te Bog uzima? Znam ovi sto su pricali njima je kao sve bilo totalno cool.
Meni nije bilo nimalo cool mogu ti reci. Videla sam mamu i tatu a nisam mogla da ih dozovem niti da se pomerim. Najgore mi je bilo kad sam videla da idem gore uhhh ne znam sta je tu lepo kad mislis da umires :)
Kzem ti ja sam samoj sebi rekla da mi je jos rano tresnula o nesto i vratila se u sebe e tad su polako pocele da mi se vracaju funkcije.
Nisam ni stigla do tih polja srecom :)
Evo procitaj ovo .
Tragalac je osoba koja ulaže iskren, kontinuiran trud na dnevnom nivou da bi rasla duhovno. Duhovna praksa tragaoca je u skladu sa šest osnovnih principa duhovne prakse. Sa intenzivnom željom da duhovno napreduje, tragalac se redovno trudi da poboljša svoju duhovnu praksu kvantitativno i kvalitativno.
Tragaoci za Istinom, zbog svoje duhovne prakse, imaju pristup većoj zaštiti od Boga. Među svim slučajevima paralize u snu samo 10% se događa u budnom stanju, a 90% tokom sna. Bilo da se dogodi jednom u životu ili češće, samo 30% ljudi je svesno pojave, dok 70% ljudi nema svest o tome šta im se događa. Objašnjenje za to može da se nađe u tome što se ometanje dešava u dubokom snu ili je toliko brzo da osoba toga nije čak ni svesna.
Zašto se češće dešava kod mlađih ljudi?
Češće se dešava mlađim ljudima jer je pred njima veći deo njihovog života pa samim tim imaju da izmire maksimalnu količinu računa uzimanja i davanja. Negativni račun uzimanja-davanja s duhom ili pretkom iz suptilnih regiona Čistilišta ili Pakla (Patala) može da se odigra kroz paralizu u snu. Takođe, zbog toga što su svetovne želje najizraženije upravo kod mladih ljudi, oni postaju meta za zaposedanje duhova koji na taj način ispunjavaju svoje lične žudnje.
Oni nižeg ili starijeg uzrasta nisu od neke koristi duhovima u smislu ispunjenja žudnji duhova. Najstariji su izmirili većinu svojih računa uzimanja-davanja tokom života i oni su prošli brojna iskušenja u životu.
Zašto se uglavnom dešava kada neko spava na leđima?
Razlog za to je što je za vreme spavanja na boku aktivan jedan od dva glavna kanala Kundalini duhovne energije. U položaju na leđima Kundalini je najmanje aktivan. Kako je protok energije smanjen, lakše je blokirati nečiji motorni sistem. Kundalini sistem energije je duhovna energija koja protiče kroz brojne sisteme i organe u telu i ključna je za njihov rad. Zato se paraliza sna u 70% slučajeva dešava kada neko spava na leđima.
Zašto se dešava kada neko ulazi u san ili izlazi iz njega?
Prema istraživanju zasnovanom na duhovnoj nauci, u samo 10% slučajeva se dešava kada neko ulazi u san ili izlazi iz njega. Devedeset posto slučajeva dešava se tokom sna i zbog toga ometana osoba nije ni svesna ili je delimično svesna pojave. Fondacija za istraživanja zasnovana na duhovnoj nauci (SSRF) je proučavala slučajeve nekih dobrovoljaca koji pate od paralize tokom sna. Pokazalo se da je većina njih u snu nepokretna ili nesvesna. Pri pokušaju da budu probuđeni, videlo se da su nepokretni. Negativne energije više vole da utiču na osobu tokom dubokog sna zato što je tada potrebno da ulože manje energije kako bi mogli da rade šta žele sa tom osobom, na primer da ispune svoje seksualne želje.
Trajanje
Trajanje prosečnog uticaja, utvrđeno duhovnim istraživanjem, je između 3 minute do 3 sata.
Kako odrediti uzrok paralize tokom sna?
Samo osoba s aktiviranim šestim čulom može stvarno da odredi kada je uticaj fizički, psihološki, ili duhovni. Međutim, intelektualno se može pretpostaviti da je paraliza tokom sna duhovne prirode ako su drugi fizički/psihološki uzroci odsutni.
Objavljeno: ponedeljak, 27.6.2016 / 21:00
Da, vrlo zanimljivo, mada nemam spoznaju o duhovima, pošto imam spoznaje i vjeru u reinkarnaciju.
Što su duhovi i kako mogu postojati, pitam se, ako odmah nakon fizičke smrti duša ide u "stomak" i ulazi u novi fizičku dimenziju, stvara se novo fizičko tijelo.
Ove događaje sa duhovima ja tumačim kao određene informacije koje nam Kosmos šalje, kako bismo spoznali nešto više o sebi, ali to ne mora nikako, niti uglavnom znači sad i odmah. Eventualno, ako ima nekakvih vradžbinskih utjecaja, ili čovjek radi nešto krivo pa ga Gospod upozorava.
Inače, imao sam i ja neka slična iskustva, da doživim paralizu, pa kao u nekom polubudnom stanju, ali nit tamo, nit vamo. Kao prikovan za krevet, a nešto sanjam. Grčevi u nogama dolaze kao posljedica nedostatka magnezija, ali praćeno je jednim čudnim procesom.
Kliničku smrt doživljavam kao znak od Kosmosa da smo po nečemu posebni. Srce prestaje da radi, srce je u simbolici Lava, 5. polja - životna radost, potencijali i Sunca - izvor energije, ali ego, naša usmjerenja u ovom životu, nešto na čemu ćemo izgraditi svoje ime. Sve u svemu signal da smo po nečemu posebni.
Objavljeno: utorak, 28.6.2016 / 11:32
Igor Igor je napisao:
Da, vrlo zanimljivo, mada nemam spoznaju o duhovima, pošto imam spoznaje i vjeru u reinkarnaciju.
Što su duhovi i kako mogu postojati, pitam se, ako odmah nakon fizičke smrti duša ide u "stomak" i ulazi u novi fizičku dimenziju, stvara se novo fizičko tijelo.
Ove događaje sa duhovima ja tumačim kao određene informacije koje nam Kosmos šalje, kako bismo spoznali nešto više o sebi, ali to ne mora nikako, niti uglavnom znači sad i odmah. Eventualno, ako ima nekakvih vradžbinskih utjecaja, ili čovjek radi nešto krivo pa ga Gospod upozorava.
Inače, imao sam i ja neka slična iskustva, da doživim paralizu, pa kao u nekom polubudnom stanju, ali nit tamo, nit vamo. Kao prikovan za krevet, a nešto sanjam. Grčevi u nogama dolaze kao posljedica nedostatka magnezija, ali praćeno je jednim čudnim procesom.
Kliničku smrt doživljavam kao znak od Kosmosa da smo po nečemu posebni. Srce prestaje da radi, srce je u simbolici Lava, 5. polja - životna radost, potencijali i Sunca - izvor energije, ali ego, naša usmjerenja u ovom životu, nešto na čemu ćemo izgraditi svoje ime. Sve u svemu signal da smo po nečemu posebni.
Znas kako ja mislim da nam snovi definitivno govore tj. nagovestavaju nam nesto sto i sami znamo ali nismo svesni toga i ne prihvatamo.
Meni su se posle te nazovimo paralize desavale cudne stvari...
Preksinoc sam npr. sanjala da je neki covek dosao do mog kreveta i stavio zabu zelenu u vodu u teglu na moj nocni stocic i rekao da je cuvam ahhahaah ne izlazi mi ta zaba iz glave,inace mrzim zabu na slici da vidim a kamoli u snu :)))fuuj
Objavljeno: utorak, 28.6.2016 / 17:58
bubi28 je napisao:
Znas kako ja mislim da nam snovi definitivno govore tj. nagovestavaju nam nesto sto i sami znamo ali nismo svesni toga i ne prihvatamo.
Meni su se posle te nazovimo paralize desavale cudne stvari...
Preksinoc sam npr. sanjala da je neki covek dosao do mog kreveta i stavio zabu zelenu u vodu u teglu na moj nocni stocic i rekao da je cuvam ahhahaah ne izlazi mi ta zaba iz glave,inace mrzim zabu na slici da vidim a kamoli u snu :)))fuuj
Ma meni su snovi bili bas ono fazon Marsa, direktno u metu. Odigra se sad ne znam, ne sjecam se je li po scenariju sna, ali sva suština se odigra. Sanjao sam da ce mi djed preminuti kad sam imao 9 godina i to se desilo bas tog dana. Inace, djed nije bio u terminalnoj fazi bolesti, on jeste bio kardio - vaskularni bolesnik, imao zakrčenje krvnih sudova, nije izlazio tolko vani, ono moglo je biti da umre sad il da zivi jos 100 godina. Ali ja sanjao i taj dan umro. Onda sam nekolko godina kasnije tu oko Božića, sanjao da su moji roditelji poginuli, što mi je tako malom stovilo veliki nemir. I plašio sam se to i da kažem, stalno mi se po glavi motalo, i oni su 10 mjesec kasnije imali težak udes, naleteli na neosvetljen traktor, ali srecom sve super proslo. Doktor im rekao da treba taj dan da slave kao drugi rođendan.
Nakon toga ne sjecam se bas da sam sanjao nesto upecatljivo, pa oko 10 godina. E, onda od oko 2006. na 2007. godinu kad sam aktivno poceo sve ovo da izucavam, u tom periodu su snovi bili najburniji i najistinitiji. Valjda sam otvorilo čakre, kanale, zbog toga. I poslije toga mi se događa naravno, ali ne tolko često i intenzivno. Tad je bas bio boom. Jupiter je prolazio kroz 12. kucu.
Objavljeno: utorak, 28.6.2016 / 18:02
Igor Igor je napisao:
Ma meni su snovi bili bas ono fazon Marsa, direktno u metu. Odigra se sad ne znam, ne sjecam se je li po scenariju sna, ali sva suština se odigra. Sanjao sam da ce mi djed preminuti kad sam imao 9 godina i to se desilo bas tog dana. Inace, djed nije bio u terminalnoj fazi bolesti, on jeste bio kardio - vaskularni bolesnik, imao zakrčenje krvnih sudova, nije izlazio tolko vani, ono moglo je biti da umre sad il da zivi jos 100 godina. Ali ja sanjao i taj dan umro. Onda sam nekolko godina kasnije tu oko Božića, sanjao da su moji roditelji poginuli, što mi je tako malom stovilo veliki nemir. I plašio sam se to i da kažem, stalno mi se po glavi motalo, i oni su 10 mjesec kasnije imali težak udes, naleteli na neosvetljen traktor, ali srecom sve super proslo. Doktor im rekao da treba taj dan da slave kao drugi rođendan.
Nakon toga ne sjecam se bas da sam sanjao nesto upecatljivo, pa oko 10 godina. E, onda od oko 2006. na 2007. godinu kad sam aktivno poceo sve ovo da izucavam, u tom periodu su snovi bili najburniji i najistinitiji. Valjda sam otvorilo čakre, kanale, zbog toga. I poslije toga mi se događa naravno, ali ne tolko često i intenzivno. Tad je bas bio boom. Jupiter je prolazio kroz 12. kucu.6
Hm eto vidis.ima logike i istine.
Ja sam.na primer sanjala i pogadjala kad ce neko da se porodi, uda ili ostane trudan hahahaha. Bila sam.. Neko vreme kao baba Vanga. Hm a kad spomenu vec Ju kroz 12 kucu i meni sad tu tranzitira:))
Objavljeno: utorak, 28.6.2016 / 19:23
bubi28 je napisao:
Hm eto vidis.ima logike i istine.
Ja sam.na primer sanjala i pogadjala kad ce neko da se porodi, uda ili ostane trudan hahahaha. Bila sam.. Neko vreme kao baba Vanga. Hm a kad spomenu vec Ju kroz 12 kucu i meni sad tu tranzitira:))
Pa eto to što kažem, tranzit Jupitera kroz 12. kucu je super. I obično daje interesovanje za paranormalno, nadnaravno isl. Sigurno je da ga daje i onima koji ne vjeruju u sve ovo, sigurno im da nekakva neobična iskustva. Hocu reci da za vrijeme Ju u 12. kuci, svatko od nas dozivi neku neobicnu spoznaju. A tu su i ljubavne drame isl.
Objavljeno: utorak, 28.6.2016 / 19:53
Igor Igor je napisao:
Pa eto to što kažem, tranzit Jupitera kroz 12. kucu je super. I obično daje interesovanje za paranormalno, nadnaravno isl. Sigurno je da ga daje i onima koji ne vjeruju u sve ovo, sigurno im da nekakva neobična iskustva. Hocu reci da za vrijeme Ju u 12. kuci, svatko od nas dozivi neku neobicnu spoznaju. A tu su i ljubavne drame isl.
Hahhaha ljubavne drame mozes misliti, ko bi rekao ? :))))
Rekao si da je jedina neraskidiva veua izmedju majke i deteta slazem.se u potpunosti, moja mam kad mi kaze da me je sanjala lose uvek se ispostavi da je tako i bilo samo sto ja cutim i necu da joj pricam da je ne bih nervirala.
Objavljeno: utorak, 28.6.2016 / 20:03
bubi28 je napisao:
Hahhaha ljubavne drame mozes misliti, ko bi rekao ? :))))
Rekao si da je jedina neraskidiva veua izmedju majke i deteta slazem.se u potpunosti, moja mam kad mi kaze da me je sanjala lose uvek se ispostavi da je tako i bilo samo sto ja cutim i necu da joj pricam da je ne bih nervirala.
Da,da...
Jupiter u 12. kuci donosi prekide sa svime sto ne odgovara. Mnooogo je laksi u odnosu na Saturna. Jupiter je tu da ti pročisti život, da se postave novi temelji, ma skroz lijepo. Sve što ne odgovara, stavlja se točka na to. Ali, zato Saturn ti npr. vrati neke ljude u zivot, s kojima si u teškom karmičkom odnosu. Neke vrati, a neke još donese, pa onda tu nastane čitavi kaos. Mnogo su teži i kompleksniji odnosi.
Razlika je što prema ljudima s kojima imaš problem za vrijeme JU u 12. kuci ti nemas neku znacajnu obavezu, vidjet ces kad prekines smejaces se sebi samoj sto si toliko panicila i to ce ici brzo. A prema ljudima s kojima si u teskom odnosu za vrijeme Sa u 12. kuci ti imas obavezu, osjecaj odgovornosti, isl. I onda takvi odnosi puknu, ali bas onako polako to ide, tesko, muciteljski, mada i to se prezivi. Bitno je samo ne glumiti veceg Saturna od samog Saturna, a to je pokusavati da odrzis neodrziv odnos. To je preuzimanje uloge zrtve na sebe.
Objavljeno: utorak, 28.6.2016 / 22:27 Izmjenjeno: sreda, 29.6.2016 / 18:24
Igor Igor je napisao:
Da,da...
Jupiter u 12. kuci donosi prekide sa svime sto ne odgovara. Mnooogo je laksi u odnosu na Saturna. Jupiter je tu da ti pročisti život, da se postave novi temelji, ma skroz lijepo. Sve što ne odgovara, stavlja se točka na to. Ali, zato Saturn ti npr. vrati neke ljude u zivot, s kojima si u teškom karmičkom odnosu. Neke vrati, a neke još donese, pa onda tu nastane čitavi kaos. Mnogo su teži i kompleksniji odnosi.
Razlika je što prema ljudima s kojima imaš problem za vrijeme JU u 12. kuci ti nemas neku znacajnu obavezu, vidjet ces kad prekines smejaces se sebi samoj sto si toliko panicila i to ce ici brzo. A prema ljudima s kojima si u teskom odnosu za vrijeme Sa u 12. kuci ti imas obavezu, osjecaj odgovornosti, isl. I onda takvi odnosi puknu, ali bas onako polako to ide, tesko, muciteljski, mada i to se prezivi. Bitno je samo ne glumiti veceg Saturna od samog Saturna, a to je pokusavati da odrzis neodrziv odnos. To je preuzimanje uloge zrtve na sebe.
Mogu ti samo reci da mrzim SATURNA hahahaah. Smucio mi se vise.
E da zaboravila sam da ``ispricam `` jedan svoj san.
Naime,dok sam isla u srednju stalno mi radio bio pored glave ukljucen i dok sam spavala i kad nisam tu )
Sanjam ja jedno vece kao ja dosla iz skole kuci i pitam mamu gde su tata i brat ona kaze otisli pod Ostrog,rekoh sta ce tamo kaze nemam pojma,ok kao idem i ja. Ja sa sve torbom i kjnigama odem kao pod Ostrog a nikad u zivotu tamo nisam bila , dolazim tamo nalazim brata i tatu ulazim u jednu kamenu prostoriju spustam knjige na neki stocic i torbu,kad tu ima jedna cesma koja je napravljena u zidu i odjednom iz te cesme i vode pojavljuje se Sveti Vasilije Ostroski ja u cudu. I dok stojim u tom cudu ispruzenih ruku ka njemu on mi govori da nema potrebe da ispruzam ruke jer sam cista?
Hocu nesto da ga pitam a on mi ne dozvoljava samo govori nemoj nista da me pitas sve ce biti u redu ti si Bozje dete i tebe Bog cuva ti si dobra i samo nestane iz te svetlosti i dan danas kao da vidim tu svetlost.Brat me pita kako se tebi obratio a meni nije? Rekoh nemam pojma.
Budim se ja posle sna kad ono prvo sto sam cula na radiju bilo je DANAS JE 12 MAJ DAN SVETOG VASILIJA OSTROSKOG.
eeej ja u soku i u cudu. Taj dan sam trebala da odgovaram 5 predmeta od 6 casova a nista nisam naucila ,kraj cetvrte godine samo sto mer ne izbace iz skole a plus nakupila keceva koliko hoces. Kad ja u skolu i trebaju da pocnu casovi,dolazi profesorka i kaze dojava o bombi napustite ucionicu. Taj dan nismo isli u skolu. Naravno posle sam ja to sve popravila i hvala Bogu a i njemu sve se zavrsilo kako treba.
Eto to mi je najupecatljiviji san bio ikada.
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56