Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: U petoj brzini / 329 postovi
Objavljeno: četvrtak, 30.6.2016 / 2:20
Tema: Tradicionalna astrologija - Snovi
Igor Igor je napisao:
Pa vladar 4. kuce u 3. kuci nije bas dobra pozicija.Jer, 3. kuca je 12. od 4. kuce, pa je tu rijec o nekoj porodicnoj karmi. Jel imaju kakav aspekt planete iz 9. sa Saturnom?
180 sa Jupiterom u Raku , aplikaciono 5 .
Pa da ovo je karma po očevoj liniji , nešto sto je tajno u porodici , jos Sa ,ja sam jako slaba sa karmičkom, , videla ja ovo i bas me zanimalo sta je , pa počela izokola ispitivati u porodici ali niko ništa ne progovara a cisto sumnjam da ne znaju,msm da je očeva majka umešana u nešto ,nisam sigurna , sta bi moglo biti ?
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: četvrtak, 30.6.2016 / 2:52
uvekpozitivna je napisao:
180 sa Jupiterom u Raku , aplikaciono 5 .
Pa da ovo je karma po očevoj liniji , nešto sto je tajno u porodici , jos Sa ,ja sam jako slaba sa karmičkom, , videla ja ovo i bas me zanimalo sta je , pa počela izokola ispitivati u porodici ali niko ništa ne progovara a cisto sumnjam da ne znaju,msm da je očeva majka umešana u nešto ,nisam sigurna , sta bi moglo biti ?
Otac je 4. polje.
Plnaeti u 9. kuci u opoziciji sa planetom vl. 4. kuce to je razdvajanje. Znači odlazak vani. E, sad - Sa je prošlost, So je sadašnjost i buducnost, pa ide gore...Znači sigurno ti predstoji inostranstvo.
Objavljeno: četvrtak, 30.6.2016 / 3:05
Igor Igor je napisao:
Otac je 4. polje.
Plnaeti u 9. kuci u opoziciji sa planetom vl. 4. kuce to je razdvajanje. Znači odlazak vani. E, sad - Sa je prošlost, So je sadašnjost i buducnost, pa ide gore...Znači sigurno ti predstoji inostranstvo.
Hmmm znaci ipak je otac u pitanju. Nisam bas u dobrim odnosima s njim msm funkcionišemo nekako ali ...jako puno neslaganja . Da,da opozicija aspekt razdvajanja .
Objavljeno: četvrtak, 30.6.2016 / 3:07
Hmmm znaci ipak je otac u pitanju. Nisam bas u dobrim odnosima s njim msm funkcionišemo nekako ali ...jako puno neslaganja . Da,da opozicija aspekt razdvajanja .
Al pazi, vl. 4. u 3. nitko nema neki baš dobar odnos sa ocem. Ili neslaganje, nešto uradio preko čega natus ne može proći, ili totalna hladnoća, praznina...
Objavljeno: četvrtak, 30.6.2016 / 3:25
Igor Igor je napisao:
Al pazi, vl. 4. u 3. nitko nema neki baš dobar odnos sa ocem. Ili neslaganje, nešto uradio preko čega natus ne može proći, ili totalna hladnoća, praznina...
Da, da bas tako to i ja primetila, imamo totalno drugaciji pogled na zivot , ma totalna hladnoca , da nije mame ja ne znam kako bih funkcionisala s njim , vidi Ma 90 Sa , kazem ja njemu otvoreno sta imam , da ne moze on upravljati nicijim zivotom, ogranicavati nas I nametati svoj sistem razmisljanja ,popusta s godinama tj pazi se ,a ko ce izaci na kraj sa mojim Ma u Ovnu, pa eto posle duge borbe on popusti ,jer vidi da ja necu.
Objavljeno: četvrtak, 30.6.2016 / 3:48
Da, da bas tako to i ja primetila, imamo totalno drugaciji pogled na zivot , ma totalna hladnoca , da nije mame ja ne znam kako bih funkcionisala s njim , vidi Ma 90 Sa , kazem ja njemu otvoreno sta imam , da ne moze on upravljati nicijim zivotom, ogranicavati nas I nametati svoj sistem razmisljanja ,popusta s godinama tj pazi se ,a ko ce izaci na kraj sa mojim Ma u Ovnu, pa eto posle duge borbe on popusti ,jer vidi da ja necu.
Ajoj pricaj mi o tome. Moj otac je prikazan IC u Ribama - totalno zatvoren. Onda IC 180 Ma, totalno bez energije. Vladar je Ju u 3. kuci - totalno zatvoren opet. Ju - pa dobar je jadan, on je pravnik i super u svom poslu. Ali, sto se ciljeva i ambicija tice Ju je peregrin pa totalno kao pas lutalica. Nikkvi ciljevi. Ju je 0 Mo partilno pa bolesno bio vezan za majku tj. babu.
Totalno nesposoban i inertan. Drugi vladar Ne na 1. stupnju Jarca u 2. kuci, sto je njegova 11. kuca sto opet zamagljava ciljeve. To je 8. od 4. pa pretjesko podnio smrt oca. Dispozitor Sa 0 AC, težak mi je, teška mi je karma, ne može se uopće utjecati na njega. Čak sklon da me iskoristava, jer je Sa u Skorpiji. Zeli da ima apsolutnu kontrolu i nad mojim zivotom i nad majkinim zivotom.Klasicna slika psihopate.Jeste mi otac, samo sam realan. Inače njegov Sa je i u majkinoj i u mojoj 1. kuci. Ma Sa 0 AC kod mene sve želi držati pod kontrolom, do mjere da upravlja našim životima. E pa zato ja zivim sa majkom, a on zvi u svom stanu. Moja majka ne moze da ga trpi. Nisu rastavljeni papiroloski, ali vec dugo ne zive skupa. Od 2006. godine. Zapravo, zivio je 2,5 godine kad je majki i meni bio Sa povratak, ali otisao prije par mjeseci.
Objavljeno: četvrtak, 30.6.2016 / 3:48
Ajoj pricaj mi o tome. Moj otac je prikazan IC u Ribama - totalno zatvoren. Onda IC 180 Ma, totalno bez energije. Vladar je Ju u 3. kuci - totalno zatvoren opet. Ju - pa dobar je jadan, on je pravnik i super u svom poslu. Ali, sto se ciljeva i ambicija tice Ju je peregrin pa totalno kao pas lutalica. Nikkvi ciljevi. Ju je 0 Mo partilno pa bolesno bio vezan za majku tj. babu.
Totalno nesposoban i inertan. Drugi vladar Ne na 1. stupnju Jarca u 2. kuci, sto je njegova 11. kuca sto opet zamagljava ciljeve. To je 8. od 4. pa pretjesko podnio smrt oca. Dispozitor Sa 0 AC, težak mi je, teška mi je karma, ne može se uopće utjecati na njega. Čak sklon da me iskoristava, jer je Sa u Skorpiji. Zeli da ima apsolutnu kontrolu i nad mojim zivotom i nad majkinim zivotom.Klasicna slika psihopate.Jeste mi otac, samo sam realan. Inače njegov Sa je i u majkinoj i u mojoj 1. kuci. Ma Sa 0 AC kod mene sve želi držati pod kontrolom, do mjere da upravlja našim životima. E pa zato ja zivim sa majkom, a on zvi u svom stanu. Moja majka ne moze da ga trpi. Nisu rastavljeni papiroloski, ali vec dugo ne zive skupa. Od 2006. godine. Zapravo, zivio je 2,5 godine kad je majki i meni bio Sa povratak, ali otisao prije par mjeseci.
Objavljeno: četvrtak, 30.6.2016 / 3:56
Moja majka isto ima vl. 4. u 3. kuci. Ufff ona je svog oca jednom htjela da bije. IC je u Ovnu, a vladar je Ma u Ribama, pa neka tajna, jel da? Odmah ti to asocijacija. Pa tajna je što je moj djed bio težak švaler. Napravio jednoj ženi dijete dok je bio u braku, i onda pukla bruka. Baka jadna htjela da se rastavi od njega pa nije. Moja majka je tu kao dijete trpila velike traume. Ne što su nju maltretirali, oni su prema njoj bili super, nego što su se svađali noćima. Kaos. I ta žena što joj djed napravio dijete, ona našla drugog koji prizano to dijete. U pitanju je muškarac, pa Mars. Inače, moja majka nikad nije upoznala svog polubrata. Htjela je da pita baku, ali baka tad ubrzo umrla od inarkta. I sad zamisli, hipotetički ja se sretnem sa kćeri od mog polu-ujaka i svidi mi se i što bi bilo... Ne daj Bože.
Inače, baka je iznenada umrla 2008. godine, a djed se već sljedeće godine smuvao sa jednom ostrokondzom. Ne kazem to sto sam obozavao baku koja me ocuvala. Ja obozavam i mog djeda. Ali, zena je stvarno ostrokondza. Prosta, a moja baka je bila za to vrijeme izuzetno školovana
žena, koja je imala ekonomsku školu, bila knjigovođa. Upisala bila i faks u Beogradu, ali zbog rata ju povukli, nisu imali novca njeni. Mogla žvijeti kao kraljica, još imala svoju kucu. Ali, pusti stelijum u Raku. Zato, pošto ga i ti imaš - PAMET U GLAVU. Moraš koristiti horoskop prilikom izbora muškaraca.:) Pa, jbt. ozbiljno. I ja isto to radiM. Ćim vidim da mi neka osoba ne odgovara, odmah se sjetim mog DC 0 Algol.
Objavljeno: četvrtak, 30.6.2016 / 10:27
Igor Igor je napisao:
Onda u potpunosti razumes o cemu ti pricam, slicna situacija , evo prikazan rx Sa u Jarcu deo velikog T kvadrata , Ju - Ma - Sa koji ahvata celu donju hemisferu pa bi on njegova da bude prva i zadnja , ali eto kako sam ja predstavljena Ma u Ovnu , remetim mu planove pa se ne moze bas ponasati kako bi hteo , msm moze on al zna posledice , da cu pokupiti majku i otici , pa tako kazem ti popusti ..
Sto se tice zivota a jojjj da, da totalno nesposoban, ceo zivot navikao da hvata krivine a drugi da rade za njega , tako je bilo sa njegovim roditeljima , tako je bilo i sa nama , mi radimo kuci , imamo privatni posao, pa smo uvek sestra, mama i ja bile u prvom planu , eventualno njegovi roditelji , ma on je totalno neosecajan za nas mogu ti reci , radili smo fizicki teske poslove kako bi odmenile majku , ona je zaista imala tezak zivot pored njega , sto zbog njega sto zbog njegovih roditelja hmmm , branili joj da se druzi sa komsijama samo rad ,rad i rad a naravno sve pare kod njih (mislim na oca i njegove), kada je nama trebala da kupi nesto onda klasika ona a sta ce im , naravno tu je ocigledno da postoje tajne neke , cim su joj mnoge stvari zabranjivali, pa eto secam se primera kad je trebala kod lekara da me vodi pod temperaturom od 40 nasta je njegov odogovor bio , " ma ajde nije joj nista kakav doktor . Totalna nezainteresovanost za porodicu , a za druge a jojjjj da pomislis dusa od coveka .
Ma varao je on mamu , sigurno , ko zna sta tu sve ima ,, a bila i njegova majka tako hladna bas tu zenu niko nije voleo , posto je ponizavala sve sto je nizeg socijalnog statusa ma strasno a ona jel te bogata sa par hektara zemlje ma cirkus ograniceni mozgovi sta drugo reci ....
Super sto ste se odvojili od njega , bar je tvoja mama presekla , moja se sazivela sa tim da zivi i tera tako , pa eto ja preuzimam ulogu kad on krene nesto da prebacije, ne dam joj da se ona raspravlja s nijm vec ja .
Joj kako tuzna prica vezana za tvoju baku i majku vezano za polu-brata , pa jel postoji bar nekakva mogucnost da se raspita za svog polu-brata , preko rodbine , nekog, mora da je jos neko znao ???
Ma u Ribama ,pa sta vise reci .... skoln sedenju na dve stolice , pa ribe samim tim asociraju na tajne , mutne radnje i dezorjentisanost , josss Ma , imam jedan muski primer sa Ma u Ribama ,jos i So u Ribama bas budem nekom prilikom postavila natalnu , jako '' interesantan '' lik .
Stelijum u Raku pa da , sve ce istrpeti zbog porodice , jer vise naginju tradiciji u kojoj je bitije ocuvati nego imati kvalitetan brak . Nemam ja stelijum u Raku So i JU su mi tu , valjda je stelijum preko 3 planete ...
Sto se tice izbora muskarca ajojjj tu sam ti ja jakoo oprezna i jako bojazljiva , eto bas iz svega ovoga iz detinjstva , p pa nisam imala neki "normalan " da tako kazem ljubavni zivot , plasim vezivanja i da ne naletim na nekog slicnom ocu jer ne znam dal bih i kako izdrzala takvu nuspojavu , valjda necu .
Ahahah DCo Aligol pa ti si magnet za ludake ???? Verujem da si imao poprilicno iskustva s njima , ma morao si aligol je to.
Izvini na ovolikom postu .
Objavljeno: četvrtak, 30.6.2016 / 12:24
Onda u potpunosti razumes o cemu ti pricam, slicna situacija , evo prikazan rx Sa u Jarcu deo velikog T kvadrata , Ju - Ma - Sa koji ahvata celu donju hemisferu pa bi on njegova da bude prva i zadnja , ali eto kako sam ja predstavljena Ma u Ovnu , remetim mu planove pa se ne moze bas ponasati kako bi hteo , msm moze on al zna posledice , da cu pokupiti majku i otici , pa tako kazem ti popusti ..
Sto se tice zivota a jojjj da, da totalno nesposoban, ceo zivot navikao da hvata krivine a drugi da rade za njega , tako je bilo sa njegovim roditeljima , tako je bilo i sa nama , mi radimo kuci , imamo privatni posao, pa smo uvek sestra, mama i ja bile u prvom planu , eventualno njegovi roditelji , ma on je totalno neosecajan za nas mogu ti reci , radili smo fizicki teske poslove kako bi odmenile majku , ona je zaista imala tezak zivot pored njega , sto zbog njega sto zbog njegovih roditelja hmmm , branili joj da se druzi sa komsijama samo rad ,rad i rad a naravno sve pare kod njih (mislim na oca i njegove), kada je nama trebala da kupi nesto onda klasika ona a sta ce im , naravno tu je ocigledno da postoje tajne neke , cim su joj mnoge stvari zabranjivali, pa eto secam se primera kad je trebala kod lekara da me vodi pod temperaturom od 40 nasta je njegov odogovor bio , " ma ajde nije joj nista kakav doktor . Totalna nezainteresovanost za porodicu , a za druge a jojjjj da pomislis dusa od coveka .
Ma varao je on mamu , sigurno , ko zna sta tu sve ima ,, a bila i njegova majka tako hladna bas tu zenu niko nije voleo , posto je ponizavala sve sto je nizeg socijalnog statusa ma strasno a ona jel te bogata sa par hektara zemlje ma cirkus ograniceni mozgovi sta drugo reci ....
Super sto ste se odvojili od njega , bar je tvoja mama presekla , moja se sazivela sa tim da zivi i tera tako , pa eto ja preuzimam ulogu kad on krene nesto da prebacije, ne dam joj da se ona raspravlja s nijm vec ja .
Joj kako tuzna prica vezana za tvoju baku i majku vezano za polu-brata , pa jel postoji bar nekakva mogucnost da se raspita za svog polu-brata , preko rodbine , nekog, mora da je jos neko znao ???
Ma u Ribama ,pa sta vise reci .... skoln sedenju na dve stolice , pa ribe samim tim asociraju na tajne , mutne radnje i dezorjentisanost , josss Ma , imam jedan muski primer sa Ma u Ribama ,jos i So u Ribama bas budem nekom prilikom postavila natalnu , jako '' interesantan '' lik .
Stelijum u Raku pa da , sve ce istrpeti zbog porodice , jer vise naginju tradiciji u kojoj je bitije ocuvati nego imati kvalitetan brak . Nemam ja stelijum u Raku So i JU su mi tu , valjda je stelijum preko 3 planete ...
Sto se tice izbora muskarca ajojjj tu sam ti ja jakoo oprezna i jako bojazljiva , eto bas iz svega ovoga iz detinjstva , p pa nisam imala neki "normalan " da tako kazem ljubavni zivot , plasim vezivanja i da ne naletim na nekog slicnom ocu jer ne znam dal bih i kako izdrzala takvu nuspojavu , valjda necu .
Ahahah DCo Aligol pa ti si magnet za ludake ???? Verujem da si imao poprilicno iskustva s njima , ma morao si aligol je to.
Izvini na ovolikom postu .
Jaoj zašto izvini. Supeeeeeeer, mislim na izreceno, toliko konstruktivni komentari, obozavam ih citati.
Pa majku bas i ne zanima sad tolko. Ne moze njega da pita. Htjela je baku, mislim da ju pitala ali...
Vlada IC-a u 3. kuci 12. od 4. pa tajna.
Mada majka nije dozvolila tako nešto da ona preživi. Ali pazi i meni isto otac tako prikazan. Vl. 4. u 3. kuci.
Što se odnosa sa drugima tiče, a pokušavaju napadati za razne stvari, od ljubomore do glupost. Npr. događa mi se na osoba napadne na fb-u zbog gluposti. Ali, s godinama sam itekako naucio da se branim. Tad aktiviram Marsa koji je 3. vladar.:)))))))))Ide prvo Sa on je smiren i ozbiljen, neki mi cak kazu da sam flegmatican, a dje ja flegmatican, onda Jupiter -super, sangvinik, ali ako me netko napadne Mars stupa na scenu.:)
Sto se ovog tice vl. 4. u 3. kuci ma svi imaju probleme s ocem, a desavaju se i problemi na dalja kolena.
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56