Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:4151

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: nedelja, 26.6.2016 / 2:09

Tema: Tradicionalna astrologija - Snovi

Ovdje je kao kod putovanja bitna tematika 9. kuće.
Ako su planeti u 9. kući benefični onda daju istinite snove.
Malefični planeti daju obmane.
Benefici u aflikacijama daju nekad točne, nekad netočne snove.
Ako nema planeta u 9. kuci, gleda se znak u kom počinje, njegov vladar, kao i dispozitor vladara.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 26.6.2016 / 2:15

Ovu temu pokrecem u svrhu istrazivanja. Moji snovi su od malena prilično istiniti, većina frapantnu istinia. Imao sam manji problem sa tabletomanijom koji je prevaziđen, ali i dalje uzimam po jedan lijek jer blokira snove. Naprosto, ne znam dal mi pored svega što radim na polju duhovnosti trebaju i snovi. Moja nespremnost, pa rećičete kukavičluk, idenje linijom manjeg otpora. Ali, zapitajte se kako bi Vam bilo da sanjate nečiju smrt isl. Jedan od najljepših snova mi je bio kad sam sanjao kucu koju sam udomio kako se oštenila. Najjače je što smo svi mislili da je muško i djed ga prozvao Švrća. I ja sanjam oštenio se Švrća, kad za nekolko dana dođem kod bake i djeda i oni mi kažu da je izgleda trudna i da je ženka. I stvarno tako bi.

Meni su u 9. kuci Venera koja je u Djevici u padu i Mars. Konjunkcija Venere i Marsa. To bi značilo nekad točni nekad netočni snovi. I jeste tako samo što je točnost cca. 80 posto najmanje. Ovisno o tranzitima i ostalim predikcijama.
Mars je jači od Venere, pa su to snovi o lošem, eto o stradanjima, o smrti.
Mada, Venera je u triplicitetnoj recepciji sa Suncem vladarem 9. kuće, što povećava stopu točnosti. Dispozitor je spaljeni Merkur, koji u ovom slučaju nije loš već je štoviše odgovoran za ovih visokih cca. 80 posto, obzirom da spaljenost predstavlja vančulne sposobnosti.
So u Vagi u 10. kuci u triplicitetnoj recepciji sa Ve u 9. kuci, kao i spaljeni Me u Vagi, a pritom su Ve i Me vladari DC-a, govori da je bilo i snova o poznatima. Na snove o smrti ukazuje kombinacija Mars koji je vl. 12. kuce i to što je spaljeni Me vladar 8. kuće. Još je spaljeni Me i So 120 Mo drugi vladar 8. kuće. Ovaj san o kućnom ljubimcu je bio samo jedan a to je simbolika opet Me - životinje, pitome životinje - Venera u Djevici - vladar 6. polja - kućni ljubimci u znaku koji upravlja njima..

Vrlo zanimljiva tema. Da čujem vaša iskustva?

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Nivo: Iskusan forumaš / 907 postovi

Objavljeno: nedelja, 26.6.2016 / 13:23

Uhhh ti snovi,ponekad ne zelim ni da sanjam jer sam toliko pod utiskom snova da taj ceo dan anekad i duze zavisi od sna budem u tome kao da nisam na javi...

pre tri noci sam sanjala vrlo cudan san..Sanjam da sam krenula negde busom i taj bus se prevrnuo tj. nagnuo se na jednu stranu i ja sam na toj strani i ja pocinjem da se molim Svetom Vasiliju Ostroskom,Slava mu i Milost a na javi ne znma molitvu,i taj bus se naprasno ispravlja i mi odlazimo do manastira Ostrog i sve je nekako cisto i mirno.Inace da napomenem da sam krstena pod Ostrogom..

Jos uvek sam pod utiskom.

zNALA SAM I DA SANJAM ZUBE I OSTALE RUZNE STVARI KOJE NARAVNO NISU DONELE DOBRO..NE VOLIM TO.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 26.6.2016 / 17:30

Citiran post

bubi28 je napisao:

Uhhh ti snovi,ponekad ne zelim ni da sanjam jer sam toliko pod utiskom snova da taj ceo dan anekad i duze zavisi od sna budem u tome kao da nisam na javi...

pre tri noci sam sanjala vrlo cudan san..Sanjam da sam krenula negde busom i taj bus se prevrnuo tj. nagnuo se na jednu stranu i ja sam na toj strani i ja pocinjem da se molim Svetom Vasiliju Ostroskom,Slava mu i Milost a na javi ne znma molitvu,i taj bus se naprasno ispravlja i mi odlazimo do manastira Ostrog i sve je nekako cisto i mirno.Inace da napomenem da sam krstena pod Ostrogom..

zNALA SAM I DA SANJAM ZUBE I OSTALE RUZNE STVARI KOJE NARAVNO NISU DONELE DOBRO..NE VOLIM TO.

Za mene je Ostrog - cudotovorno mjesto, koje bih preporucio svakom da poseti. E, ja nisam religiozni vjernik, ali pod Ostrog idu ljudi svih vjeroispovesti, kao i ljudi koji nisu kršteni.
Znači sanjati Ostrog i sve u vezi sa time, ima vrlo snažnu simboliku.

Kako bi objasnila snove na svom natalu?

Nivo: Uzdiže se na forumu / 110 postovi

Objavljeno: nedelja, 26.6.2016 / 22:32

Ja se trenutno vrlo zanimam za snove, ali sa stanovišta psihoanalize, te čitam malo Frojda.
Mene snovi odusevljavaju, i redovno se trudim da ih desifrujem, kako bih preko njih i sebe bolje razumela.
Postoji jedan san koji se kod mene ponavlja, san u kome bežim između nekih ruševina, rat je u toku, i samo razmišljam kako da preživim, gde da se sakrijem, samo da me ne nađu, i nikada me ne nađu, uvek uspem da im umaknem. Pošto sam toliko upoznata s tim osećajem, više puta sam razmišljala o simbolici koju bi to moglo da nosi iz prošlih života.
Deveta je u Blizancima, spaljeni Merkur u 10-oj, u Lavu.
Dodala bih da su snovi uglavnom izrazito živi i detaljni, to su zaista ponekad neverovatne priče na koje su se moji bližnji već navikli, ali nikada mi se nije desilo da prepoznam ostvarenje nekog.

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Objavljeno: nedelja, 26.6.2016 / 23:39

Citiran post

bubi28 je napisao:

Citala sam sta si ti napisao.da se gleda 9 kuca.
Meni pocinje u Biku ali.je vecina u Blizancima.
Me . So, Kiron i Lilit u 9 kuci i sve u blizancima.
Po.ovome zakljucujem.da su moji snobi snazni,vrlo cesto se ostvaruju e sad ne bas po scenariju iz snova ali po.simbilici.sigurno da.
Spaljen Me pa to moze nekad dovesti do zabune cini mi se prevelikog opterecenja i.konfuzije zbog snova.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: ponedeljak, 27.6.2016 / 0:03

Citiran post

bubi28 je napisao:

Citala sam sta si ti napisao.da se gleda 9 kuca.
Meni pocinje u Biku ali.je vecina u Blizancima.
Me . So, Kiron i Lilit u 9 kuci i sve u blizancima.
Po.ovome zakljucujem.da su moji snobi snazni,vrlo cesto se ostvaruju e sad ne bas po scenariju iz snova ali po.simbilici.sigurno da.
Spaljen Me pa to moze nekad dovesti do zabune cini mi se prevelikog opterecenja i.konfuzije zbog snova.

Spaljni Me donosi konfuziju i zabunu, ali na drugoj strani spaljeni Merkur i svaka spaljenost jaca vanculnost. U ovom slucaju spaljeni Merkur nije ni malo los, vec suprotno, extra. Jaca ti culnost, snovi su onako jaki i tocni. Jel imas neki svoj slijed simbola?

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Objavljeno: ponedeljak, 27.6.2016 / 1:09

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Spaljni Me donosi konfuziju i zabunu, ali na drugoj strani spaljeni Merkur i svaka spaljenost jaca vanculnost. U ovom slucaju spaljeni Merkur nije ni malo los, vec suprotno, extra. Jaca ti culnost, snovi su onako jaki i tocni. Jel imas neki svoj slijed simbola?

Pa otprilike da.
Kada sanjamcvece, kafu, pare , cigane, i neka odredjena imena to mi uvek znaci svadja inesto lose.
Kad sam. Sanjala da mi ispada zub neko je umro...kad mi je bio okrnjen rodjavi su miimali saobracajku.

Dkoro sam sanjal pokojnog dedu kako mi govori da mu je dosadno i da nema sa kim da prica po tome smatrsm da ce i baba brzo gore kod
njwga....

Cesto se budim u suzama....to kazu da je nesto lepo...e sta znam
..

Jednom.sam imala.paralizu sna ne znam.da li sam ti pricala o tome? Groz o iskustvo mislila sam.da sam.imala.klinicku smrt sli po istrszivanju mom to je bila paraliza sna...

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: ponedeljak, 27.6.2016 / 1:18

Citiran post

bubi28 je napisao:

Pa otprilike da.
Kada sanjamcvece, kafu, pare , cigane, i neka odredjena imena to mi uvek znaci svadja inesto lose.
Kad sam. Sanjala da mi ispada zub neko je umro...kad mi je bio okrnjen rodjavi su miimali saobracajku.

Dkoro sam sanjal pokojnog dedu kako mi govori da mu je dosadno i da nema sa kim da prica po tome smatrsm da ce i baba brzo gore kod
njwga....

Cesto se budim u suzama....to kazu da je nesto lepo...e sta znam
..

Jednom.sam imala.paralizu sna ne znam.da li sam ti pricala o tome? Groz o iskustvo mislila sam.da sam.imala.klinicku smrt sli po istrszivanju mom to je bila paraliza sna...

Da, interesantno. Spaljeni Merkur pa vanculnost naglašena. Ali, zbog Hirona nije ni malo ugodno. Hiron je vezan za paralizu. Kako je to bilo?

bubi28bez kartona

bubi28

38 god.

Beograd

Serbia

Objavljeno: ponedeljak, 27.6.2016 / 1:39

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Da, interesantno. Spaljeni Merkur pa vanculnost naglašena. Ali, zbog Hirona nije ni malo ugodno. Hiron je vezan za paralizu. Kako je to bilo?

Tacno.za moj 17. rodjendan 23 na 24.maj 2003 god.
Legla sam.da soavam.oko. pola 1 sa mamom i tatom u sobu i odjwdnom sam se kao probudila i ne mogu da se pomerim i da procam ama nista i vidim sebe u belom kako izlazim iz sebe i idem gore uzasno osecanje i samo sam pomislila boze gde ces jos si mlada vrati se nije ti vreme i vratila sam se u sebe i tad sam pocela da se tresem....Dan dans se secam.svega kao da je juce bilo. Mislila sam da sam dozivela klinicku smet.

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove