Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:Igor Igor

Pregleda:16210

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: četvrtak, 19.11.2015 / 12:18 Izmjenjeno: četvrtak, 19.11.2015 / 12:44

Tema: Horarna astrologija - posao, karijera, profesija

Dodao bih još da je Saturn u stacionarnom hodu. Prešao je iz Strijelca u Skorpiju, pa sad ide ponovno u Strijelac, kroz koji ce se kretati u narednih cca 2, 5 godine.
Ukoliko je signifikator u stacionarnom hodu, a još je na zadnjim stupnjevima, u poslovnim pitanjima, ako su dobri aspekti to govori o pozitivnom ishodu 101 posto. Ali postoji mogucnost da se pitač odluči za novu ponudu. Zapravo, u tim slučajevima se savjetuje da aplicira na više mjesta, da se ne drži striktno jedne opcije. Jer, to je princip - Čuda su moguća. :) Čuda se dogadjaju.:)))

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: četvrtak, 19.11.2015 / 12:55 Izmjenjeno: četvrtak, 19.11.2015 / 12:56

Odredjivanje vremena u horarnoj:

1. princip - Uzme se aplikacioni aspekt signifikator dogadjanja. Vidi se koliko je stupnjeva potrebno do egzaktnog aspekta. Uzme se broj, koji ih djeli do egzaktnog aspekta, i on predstavlja vremenske jedinice. Dal su dani, tjedni ili mjeseci ili možda čak sati ili možda čak godine, na to će nam ukazati kvalitet znaka u kom se nalazi brži planet kao i kuće.
Kadinalni - kratke vremenske jedinice, sati, dani, isl.
Fiksni - duge vremenske jedinice, mjeseci, godine isl.
Promjenljivi - srednje vremenske jedinice, tjedni isl.

2.princip - Po efemeridama.

Uvjek treba dati širu odrednicu, ali svako pitanje je priča za sebe, sve ovisi o tipu pitanja. Nije isto - Da li ću dobiti taj i taj posao ili Da li ću dobiti bilo koji posao.:)

Alexbez kartona

Alex

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: U petoj brzini / 347 postovi

Objavljeno: nedelja, 22.11.2015 / 1:05

A od muke opet upitah

22.11.2015. , 23:10 Sarajevo

Kada ce me pozvati zbog posla u Njemacku?

Pa cu malo poceti sama mada navijam da tu dobijem dobre vijesti, jer predosjecam da ove za dokumente vjerovatno nece biti, bice cekanje i briga.
Asc maltene na Regulusu a to je super mada gledam Djevicu kao asc, dakle njen disp Merkur otisao u 4 u Strijelca. 6 kuca za posao, vladar Saturn i u konjukciji sa Merkurom, u Strijelcu. Saturn je i disp Fortune i opet isto u konj sa Merkurom. 7 kuca su oni, trebaju me pozvati dakle druga strana a disp Jupiter u 1 , dobro je za mene. Zatim gledala sam malo i 9 kycu, to je inostranstvo a ona je u Ovnu gdje su Mo0Ur, mozda to sve bude iznenada. 10 u Biku, vl Venera a ona u konj sa Marsom, vl 9 u 2 kuci, Ve u Vagi u sjedistu i u kuci Bika, recepcija. Vladar 1i 6 i Fortune su u Strijelcu, disp Jupiter u 1, opet dobar polozaj. Dakle trebao bi biti pozitivan odgovor a konj izmedju vl 1 i 6 je 3 stepena u promjenjivom znaku, to bi trebalo biti 3 sedmice. Bar ja tako sebi stimam :) . Neptun u 7 , opozicija Me0Sa, e to je sto ja moram da cekam a ne znam do kada . I ovaj horar se maltene poklapa sa mojim natalom po osama, izgleda kao tranziti na natalu.
Eto od mene pocetnice dosta, ne mogu da skontam 4 kucu sta bi bila. Stimala sam kako meni odgovara pa cemo viditi dalje sta Igor kaze :)

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 22.11.2015 / 1:40

Citiran post

Alex je napisao:

A od muke opet upitah

22.11.2015. , 23:10 Sarajevo

Kada ce me pozvati zbog posla u Njemacku?

Pa cu malo poceti sama mada navijam da tu dobijem dobre vijesti, jer predosjecam da ove za dokumente vjerovatno nece biti, bice cekanje i briga.
Asc maltene na Regulusu a to je super mada gledam Djevicu kao asc, dakle njen disp Merkur otisao u 4 u Strijelca. 6 kuca za posao, vladar Saturn i u konjukciji sa Merkurom, u Strijelcu. Saturn je i disp Fortune i opet isto u konj sa Merkurom. 7 kuca su oni, trebaju me pozvati dakle druga strana a disp Jupiter u 1 , dobro je za mene. Zatim gledala sam malo i 9 kycu, to je inostranstvo a ona je u Ovnu gdje su Mo0Ur, mozda to sve bude iznenada. 10 u Biku, vl Venera a ona u konj sa Marsom, vl 9 u 2 kuci, Ve u Vagi u sjedistu i u kuci Bika, recepcija. Vladar 1i 6 i Fortune su u Strijelcu, disp Jupiter u 1, opet dobar polozaj. Dakle trebao bi biti pozitivan odgovor a konj izmedju vl 1 i 6 je 3 stepena u promjenjivom znaku, to bi trebalo biti 3 sedmice. Bar ja tako sebi stimam :) . Neptun u 7 , opozicija Me0Sa, e to je sto ja moram da cekam a ne znam do kada . I ovaj horar se maltene poklapa sa mojim natalom po osama, izgleda kao tranziti na natalu.
Eto od mene pocetnice dosta, ne mogu da skontam 4 kucu sta bi bila. Stimala sam kako meni odgovara pa cemo viditi dalje sta Igor kaze :)

Super ti krenulo, ali, 6. kuca u horarnoj nije posao. Već 10. kuča.

Još jednom ćemo ponoviti što su signifikatori:

PITAČ - Ascedent, vladar Ascedenta i Mjesec,
POSAO - MC, vladar MC-a, kao i Saturn.

Ascedent se nalazi na entitetu od 27. stupnja jednog do 2 stupnja narednog znaka, što govori o preuranjenosti za postavljanje pitanja. To što je Regulus, to se vezuje više za stanja, to je dodatni faktor samo, nikako i osnovni u tumačenju. To govori da ćeš ti ostvariti svoj cilj, ali svakako ne znači da ćeš sada. Još ne tvrdim idemo dalje. Samo hocu reći, pravilo broj 1 - Ako se Ascedent nadje na predelu od 27. stupnja jednog do 2. stupnja narednog znaka, još je preuranjeno za pitanje, još se nije tu sve iskritaliziralo isl.

Vladar Ascedenta je Merkur, koji je spaljen, pa još ušao u znak Strijelca gdje je u padu.
Sveskupa ukazuje na 2 stvari:

1) Loš ti je dan. Vidi se da si indisponirana. Stari majstori, ne bi ni tumačili ovaj horar, jer vrlo jasno oslikava da si u bez veze stanju, da si postavila eto tek onako, kao slamka spasa. Tu je teško dati predikciju. Jer horar predstavlja najviši vid komunikacije sa Kosmosom, te je zato neophodno da i pitač i praktikant budu neopterećeno usmjereni na pitanje. Evo ja kao praktikant sam Ju u Djevici, u recepciji smo, pa mogu da uvidim da ti je dan D. Možda te čak ovim postom i podignem donekle.:)

2) Spaljeni Merkur, ali Merkur je u separaciji od Sunca, ukazuje da je u prošlosti stanje vezano za ovaj posao bilo totalno mrtvo i da te je to prilično pogodilo. Sada je Me u padu, u Strijelcu. Ali, svakako bolje da je u padu, nego da je spaljen. Ovako je u padu, ali ima recepciju sa svojim dispozitorom Jupiterom.
Ovo bih definirao - Najgore je prošlo. Sada, nije još dobro, ali polako ide na bolje.

Sad gledamo odnos signifikatora:

Vladar Ascedenta je Merkur u Strijelcu dok je vladar MC-a Ve u Vagi. Nemaju medjusobni odnos. Ni po dostojanstvima ni po aspektima.

Mjesec je na 18. stupnju Ovna i ima separacionu opoziciju sa Venerom, što ukazuje da je u prošlosti ovdje došlo do nekakvog vida razdvajanja izmedju tebe i poslodavaca i-ili posla što je i bilo. Još Venera je u znaku Mo izgona, što govori da još uvjek nisi potrebna.

Merkur aplicira Saturnu, ali imamo prohibiciju. Prije no što Me i Sa naprave konjunkciju, Mars će imati sekstil sa Saturnom, te ometa aspekt izmedju Merkura i Saturna. Ali, budući da ti očekuješ odgovor, ovo nije loše, jer Mars je vladar 9. kuće - inozemstvo, kao i 3. kuce - informacije odgovori, ali i 4. kuce poceci i krajevi poduhvata. Jos Saturn je u 4. kuci, što ukazuje na odvajanje od mjesta boravka.

Dakle, Mars 60 Saturn, spaja 4. 9. i 3. kucu - informacije, inostranstvo, početke i krajeve. Ovo govori o povoljnoj informaciji vezano za odlazak iz zemljei rad u inostranstvu. Al, pošto nigdje nema MC-a, ne mora da znači da je to ovaj posao.

ODGOVOR:

Sve u svemu, postavila si pitanje, u ne tako dobrom psihološkom stanju, uzrujana, preuranjeno, ono, fazon - Svega mi preko glave, oću nešto da mijenjam. :) Što se posla tiče, ništa konkretno, u smislu odlaska, ali neka bitna informacija, vezana za posao u inostranstvu, koja ćete onako podići. Može se dogoditi da ti kažu - Ne još uvjek, zbog toga i toga, ali uskoro da, zbog toga i toga. Imali su oni bome, nekakvih financijskih poteškoća. Inače, ovaj aspekt Ma 60 Sa, gdje je uključen i Me, ukazuje da se usmjeriš na neki posao u inostranstvu, koji ćeš raditi netko vrijeme, dok se situacija na ovom poslu, za koji si zainteresovana ne iskristalizira. Odeš u inostranstvo radiš nešto drugo, slično, dok te ne pozovu. :)

Alexbez kartona

Alex

Sarajevo

Bosnia and Herzegovina

Nivo: U petoj brzini / 347 postovi

Objavljeno: nedelja, 22.11.2015 / 1:52

Au, definitivno necu vise pitati za ovo, sad mi bas neprijatno. Uzeh ti vrijeme a vidi... Izvini :) , hvala za trud i detaljno objasnjenje ali zaista se sad osjecam neugodno... Hvala ti za odgovor a eto, ovo mi je dobra lekcija. I ostali mogu iz mog iskustva izvuci pouku pa se nadam drugi put da prvo razmislimo i onda upitamo.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 22.11.2015 / 1:57 Izmjenjeno: nedelja, 22.11.2015 / 2:00

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Super ti krenulo, ali, 6. kuca u horarnoj nije posao. Već 10. kuča.

Još jednom ćemo ponoviti što su signifikatori:

PITAČ - Ascedent, vladar Ascedenta i Mjesec,
POSAO - MC, vladar MC-a, kao i Saturn.

Ascedent se nalazi na entitetu od 27. stupnja jednog do 2 stupnja narednog znaka, što govori o preuranjenosti za postavljanje pitanja. To što je Regulus, to se vezuje više za stanja, to je dodatni faktor samo, nikako i osnovni u tumačenju. To govori da ćeš ti ostvariti svoj cilj, ali svakako ne znači da ćeš sada. Još ne tvrdim idemo dalje. Samo hocu reći, pravilo broj 1 - Ako se Ascedent nadje na predelu od 27. stupnja jednog do 2. stupnja narednog znaka, još je preuranjeno za pitanje, još se nije tu sve iskritaliziralo isl.

Vladar Ascedenta je Merkur, koji je spaljen, pa još ušao u znak Strijelca gdje je u padu.
Sveskupa ukazuje na 2 stvari:

1) Loš ti je dan. Vidi se da si indisponirana. Stari majstori, ne bi ni tumačili ovaj horar, jer vrlo jasno oslikava da si u bez veze stanju, da si postavila eto tek onako, kao slamka spasa. Tu je teško dati predikciju. Jer horar predstavlja najviši vid komunikacije sa Kosmosom, te je zato neophodno da i pitač i praktikant budu neopterećeno usmjereni na pitanje. Evo ja kao praktikant sam Ju u Djevici, u recepciji smo, pa mogu da uvidim da ti je dan D. Možda te čak ovim postom i podignem donekle.:)

2) Spaljeni Merkur, ali Merkur je u separaciji od Sunca, ukazuje da je u prošlosti stanje vezano za ovaj posao bilo totalno mrtvo i da te je to prilično pogodilo. Sada je Me u padu, u Strijelcu. Ali, svakako bolje da je u padu, nego da je spaljen. Ovako je u padu, ali ima recepciju sa svojim dispozitorom Jupiterom.
Ovo bih definirao - Najgore je prošlo. Sada, nije još dobro, ali polako ide na bolje.

Sad gledamo odnos signifikatora:

Vladar Ascedenta je Merkur u Strijelcu dok je vladar MC-a Ve u Vagi. Nemaju medjusobni odnos. Ni po dostojanstvima ni po aspektima.

Mjesec je na 18. stupnju Ovna i ima separacionu opoziciju sa Venerom, što ukazuje da je u prošlosti ovdje došlo do nekakvog vida razdvajanja izmedju tebe i poslodavaca i-ili posla što je i bilo. Još Venera je u znaku Mo izgona, što govori da još uvjek nisi potrebna.

Merkur aplicira Saturnu, ali imamo prohibiciju. Prije no što Me i Sa naprave konjunkciju, Mars će imati sekstil sa Saturnom, te ometa aspekt izmedju Merkura i Saturna. Ali, budući da ti očekuješ odgovor, ovo nije loše, jer Mars je vladar 9. kuće - inozemstvo, kao i 3. kuce - informacije odgovori, ali i 4. kuce poceci i krajevi poduhvata. Jos Saturn je u 4. kuci, što ukazuje na odvajanje od mjesta boravka.

Dakle, Mars 60 Saturn, spaja 4. 9. i 3. kucu - informacije, inostranstvo, početke i krajeve. Ovo govori o povoljnoj informaciji vezano za odlazak iz zemljei rad u inostranstvu. Al, pošto nigdje nema MC-a, ne mora da znači da je to ovaj posao.

ODGOVOR:

Sve u svemu, postavila si pitanje, u ne tako dobrom psihološkom stanju, uzrujana, preuranjeno, ono, fazon - Svega mi preko glave, oću nešto da mijenjam. :) Što se posla tiče, ništa konkretno, u smislu odlaska, ali neka bitna informacija, vezana za posao u inostranstvu, koja ćete onako podići. Može se dogoditi da ti kažu - Ne još uvjek, zbog toga i toga, ali uskoro da, zbog toga i toga. Imali su oni bome, nekakvih financijskih poteškoća. Inače, ovaj aspekt Ma 60 Sa, gdje je uključen i Me, ukazuje da se usmjeriš na neki posao u inostranstvu, koji ćeš raditi netko vrijeme, dok se situacija na ovom poslu, za koji si zainteresovana ne iskristalizira. Odeš u inostranstvo radiš nešto drugo, slično, dok te ne pozovu. :)

Dodatak: Recepcija Merkura i Jupitera, koji je vladar Descedenta, ukazuje na pregovore, povoljne, ali uz strpljenje, trud, napor, jer su u aspektu kvadrata. Kako je Merkur drugi vladar 10. polja, pa još u Strijelcu, eto pregovora, vezano za posao u inozemstvu.

Ono što još ukazuje na inozemstvo jeste Mo u 9. kuci.

U horarnoj posao, bilo koji posao je 10. kuca, nikako 6. Kada se gleda posao, gleda se odnos Ascedenta, vladara Ascedenta Mjeseca i vladara 10. polja, sekundarno Saturna. Ostalo nam samo približava stvari i daje smjernice.

Vanjski planeti nikako ne mogu biti signifikatori, oni opisuju viša stanja svjesti, kao i fiksne zvjezde.
U tvom slučaju Regulus daje uspjeh, al kad? Ovisi o osnovnim pravilima. Za sada, još uvjek ne. Ali, kreće se polako.:)

Nivo: Novajlija na forumu / 4 postovi

Objavljeno: nedelja, 22.11.2015 / 20:25

16.09.1985
Da li cu ostati na ovom poslu i sledece godine?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: nedelja, 22.11.2015 / 21:00

Citiran post

Skarlet je napisao:

16.09.1985
Da li cu ostati na ovom poslu i sledece godine?

Izvinite, ali mislim da ste promašili temu.:) Ovo je horarna astrologija. Takodjer, nije mjesto za davanje besplatnih odgovora. Ako znate da ju tumacite, recite podatke karte, pa ce Vam pomoci netko od clanova foruma, a ako ne tumačite horarnu, možda se javi neki dobrovoljac, koji uči horarnu pa Vam da odgovor.

nena123bez kartona

nena123

F / 53 god.

Beograd

Serbia

Nivo: U petoj brzini / 273 postovi

Objavljeno: nedelja, 22.11.2015 / 21:51

Da li cu ostati u firmi u kojoj radim 20 godina.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: ponedeljak, 23.11.2015 / 2:05 Izmjenjeno: ponedeljak, 23.11.2015 / 5:04

Citiran post

nena123 je napisao:

Da li cu ostati u firmi u kojoj radim 20 godina.

Ovo pitanje je i za mene, koji se već nekoliko godina aktivno bavim horarnom, itekako inspirativno, zato što u praksi ga nije bilo često. Uglavnom su to bila pitanja vezana za zapošljenje i-ili promjenu posla. Uglavnom. Iz tog razloga se odlučujem da odradim analizu. Takodjer, svim učenicima horarne, savjetujem da prate istu od početka do kraja i da je sejvaju, jer su ova pitanja redja u praksi.
Pravila su ispisana u uvodnom postu. Tako da ih neću ponovno ponavljati.

Pravilo broj 2. - Kada postavljate pitanje, neophodno je da opišete situaciju, jer nije riječ o kristalnoj kugli, već o vještini. Svaki kvalitetan praktikant nema namjeru da fascinira pitača, nekim informacijama, već da mu pomogne da riješi problem, kao i u davanju odgovora. Horarna predstavlja komunikaciju sa Kosmosom i njegovim simbolima.

Pitanje: Da li cu ostati u firmi u kojoj radim 20 godina.
Datun: 23.11.2015.godine u 01 i 45.
Mjesto: Beograd

Sada da odredimo signifikatore.

PITAČ - Ascedent u Vagi i njegov vladar Venera u Vagi
POSAO - MC u Raku i njegov vladar Mjesec u Ovnu

- Naglašeni kardinalni znaci, što ukazuje na akciju, pokretljivost, želju za promjenom. Svi pokazatelji su u kardinalnim znacima.

- Vladar Ascedenta je Venera u Vagi u 1. kuci - Svoja na svome. Držiš do sebe i svojih stavova, kada je riječ o poslu.

- Vladar MC-a je Mjesec u Ovnu, suviše tenzije, promjene u narednom periodu, moguće da netko ovdje isuviše namjeće svoje mišljenje.

- Odnos izmedju vladara AC i MC-a, Mjesec se nalazi u znaku Venerinog pada, što ukazuje da tebi na ovom poslu nešto ne odgovara, nešto tu ne štima. Imali su opoziciju što ukazuje na odredjen problem iz prošlosti, možda čak o tome da je iniciran tvoj odlazak, ili da si pala na gore radno mjesto, ili da si doživjela nekakvu neugodnost, da su krenule nekakve priče o otkazima,reorganizacijama,isl.. Kako je opozicija separaciona, znači, ništa od odlaska s posla. Jer separacioni aspekt je ono što je bilo, dok je aplikacioni ono što će biti.

- Venera, koja je vladar tebe egzaltira Saturna, što znači da ti je taj posao potreban.

- Mars na Ascedentu, koji je i vladar Mjeseca, ukazuje na tvoju želju za promjenom, pa se još nalazi u sjedištu Venere.

ODGOVOR: Ostaješ na poslu. Nešto ti se tu ne dopda, nešto tu ne štima, nešto se tu brineš, moguće da si u prošlosti imala kakav problem. Neophodna ti je promjena posla. I usmjeri se na promjenu. Ali za sada ostaješ na poslu. Bit će na ovom poslu nekakvih promjena, ali ako si pitala u smislu toga dal je tvoj ostana na poslu ugrožen, nije ugrožen. Ostaješ na poslu, ali promjena bi ti sjajno pasovala.

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove