Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi
Objavljeno: sreda, 2.12.2015 / 1:26 Izmjenjeno: sreda, 2.12.2015 / 1:28
Tema: Horarna astrologija - posao, karijera, profesija
Lenka je napisao:
E super,novi primjer, poslije Putina ide ovo pitanje
Formula je Ascedent, Mjesec plus MC. Pa osvrt na Saturn.:)
A, poslije ono ostalo.:)
Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi
Objavljeno: petak, 4.12.2015 / 20:15
Igor Igor je napisao:
Novi primjer za vjezbu
Da li cu dobiti posao?
22.08.2015. u 23 i 14 h.
Beograd
Da li cu dobiti posao?
22.08.2015. u 23 i 14 h.
Beograd
1)Ac u Blizancima,vladar Merkur u svom drugom sjedištu i egzaltaciji,Djevici/Mc u Vodenjaku,vladar Saturn u Škorpiji u stacionarno hodu
-Merkur i Saturn u aplikacionom sekstilu
-nema ometajućih aspekata
-nisu u recepciji
Po ovim pokazateljia- DA,dobit će posao !
2)Mjesec na 1. st.Strijelca ,u znaku Merkurova (vladar Ac) izgona,Saturn na zadnjim stupnjevima Škorpije(stacionarni hod)-separaciona konjukcija
-zadnji aspekt Mjesec radi sa Suncem,separacioni kvadrat,na zadnjem stupnju Lava,Sunce u svom sjedištu(Saturn,vladar Mc, u izgonu)/ prvi idući aspekt Mjesec radi sa Jupiterom aplikacioni kvadrat-Ju na 2.st Djevice(a u Djevici je vladar Ac u sjedištu i egzaltaciji,Mo i Me u sekstilu), So 0 Ju
-Ovo bih isto uzela kao pozitivan odgovor,DA,dobit će posao ,ali uz neka otežanja,odgadjanja
3)Odnos Sunca i Saturna
Sunce i Saturn u partilnom,separacionom kvadratu-Da li je u to vrijeme pitač već imao untervju za posao ,ozbiljan dogovor i nakon toga otežanja,čekanje kao problem?
Na osnovu svih ovih pokazatelja,rekla bih da će pitač dobiti posao,pa je odgovor DA!
-Fortuna -u Djevici,na 5.05, vladar Merkur, koji je i vladar Ac pitača,dispozitor Fortune Merkur u Djevici-pa kud ćeš bolje!
-Fiksne zvijezde-Sunce na 29.28 Lava,pada na Regulus 29. Lava,k tome Sunce0Ju
-Transcendentalne planete:
Uran u 12.kući u trigonu sa Suncem/Neptun u 11.kući kvadrira Mjesec, u opoziciji sa Suncem i Jupiterom/ Pluton mi tu i nije u aspektima sa ličnim planetama
Pa da probam :
Dakle,DA,pitač će dobiti posao! Idem vrijeme neko probati odrediti kad bi ti otprilike moglo biti –
Aplikacioni aspekt Merkura i Saturna označava dogadjaj-zaposlenje ?? Je ? Ili ipak Mjesec ?
Ok,idem Me i So vidjeti -4,54 stupnja udaljenost.
Merkur u Djevici –promjenljivi znak –dani
Saturn u Škorpiji-fiksni, mjeseci
E pa sad uzmem sto ,srednju vrjednost niti dne niti mjesece –pa 4,5 tjedana ?
Malo mi jos oko određivanja vremena treba pomoć Igore
Objavljeno: petak, 4.12.2015 / 22:21
Lenka je napisao:
Da li cu dobiti posao?
22.08.2015. u 23 i 14 h.
Beograd
1)Ac u Blizancima,vladar Merkur u svom drugom sjedištu i egzaltaciji,Djevici/Mc u Vodenjaku,vladar Saturn u Škorpiji u stacionarno hodu
-Merkur i Saturn u aplikacionom sekstilu
-nema ometajućih aspekata
-nisu u recepciji
Po ovim pokazateljia- DA,dobit će posao !
2)Mjesec na 1. st.Strijelca ,u znaku Merkurova (vladar Ac) izgona,Saturn na zadnjim stupnjevima Škorpije(stacionarni hod)-separaciona konjukcija
-zadnji aspekt Mjesec radi sa Suncem,separacioni kvadrat,na zadnjem stupnju Lava,Sunce u svom sjedištu(Saturn,vladar Mc, u izgonu)/ prvi idući aspekt Mjesec radi sa Jupiterom aplikacioni kvadrat-Ju na 2.st Djevice(a u Djevici je vladar Ac u sjedištu i egzaltaciji,Mo i Me u sekstilu), So 0 Ju
-Ovo bih isto uzela kao pozitivan odgovor,DA,dobit će posao ,ali uz neka otežanja,odgadjanja
3)Odnos Sunca i Saturna
Sunce i Saturn u partilnom,separacionom kvadratu-Da li je u to vrijeme pitač već imao untervju za posao ,ozbiljan dogovor i nakon toga otežanja,čekanje kao problem?
Na osnovu svih ovih pokazatelja,rekla bih da će pitač dobiti posao,pa je odgovor DA!
-Fortuna -u Djevici,na 5.05, vladar Merkur, koji je i vladar Ac pitača,dispozitor Fortune Merkur u Djevici-pa kud ćeš bolje!
-Fiksne zvijezde-Sunce na 29.28 Lava,pada na Regulus 29. Lava,k tome Sunce0Ju
-Transcendentalne planete:
Uran u 12.kući u trigonu sa Suncem/Neptun u 11.kući kvadrira Mjesec, u opoziciji sa Suncem i Jupiterom/ Pluton mi tu i nije u aspektima sa ličnim planetama
Pa da probam :
Dakle,DA,pitač će dobiti posao! Idem vrijeme neko probati odrediti kad bi ti otprilike moglo biti –
Aplikacioni aspekt Merkura i Saturna označava dogadjaj-zaposlenje ?? Je ? Ili ipak Mjesec ?
Ok,idem Me i So vidjeti -4,54 stupnja udaljenost.
Merkur u Djevici –promjenljivi znak –dani
Saturn u Škorpiji-fiksni, mjeseci
E pa sad uzmem sto ,srednju vrjednost niti dne niti mjesece –pa 4,5 tjedana ?
Malo mi jos oko određivanja vremena treba pomoć Igore
Bravo Lenka, sjajna analiza.:)
Da, dobija posao uz odredjena otežanja i odgadjanja. I dodao bih, kako je Saturn predstavnik posla u stacionarnom hodu, pa još na ne baš tako ugodnoj poziciji, zadnjih stupnjeva Skorpij, uz trud, strpljenje, moguće i čekanje. Posao nije svakako ono što pitač želi. Ali, dobro, ima posao.
Super, što se odredjivanja vremena tiče. Aplikacioni aspekt uvjek odredjuje vrijeme.:) Radit ćemo sad još jednu metodu.:)
BRAVO:)
Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 0:00
Igor Igor je napisao:
Bravo Lenka, sjajna analiza.:)
Da, dobija posao uz odredjena otežanja i odgadjanja. I dodao bih, kako je Saturn predstavnik posla u stacionarnom hodu, pa još na ne baš tako ugodnoj poziciji, zadnjih stupnjeva Skorpij, uz trud, strpljenje, moguće i čekanje. Posao nije svakako ono što pitač želi. Ali, dobro, ima posao.
Super, što se odredjivanja vremena tiče. Aplikacioni aspekt uvjek odredjuje vrijeme.:) Radit ćemo sad još jednu metodu.:)
BRAVO:)
Hvala! To bi značilo ,obzirom na vrijeme kad je pitanje postavljeno, da je pitač već dobio posao.Imaš li povratnu informaciju ?
Objavljeno: subota, 5.12.2015 / 0:24
Lenka je napisao:
Hvala! To bi značilo ,obzirom na vrijeme kad je pitanje postavljeno, da je pitač već dobio posao.Imaš li povratnu informaciju ?
Da, dobio posao.:) Ali, bas po opisanom principu. Nije bas to to.
Idemo na sljedeci primjer, bravooooooooooo
Nivo: Iskusan forumaš / 791 postovi
Objavljeno: utorak, 15.12.2015 / 12:40
Svakako trebam tvoje mišljenje Igore,kad ćeš naći vremena,da "preletiš" ovo ,jesam ja to odradila,ali mi nešto govori da nije to tako trebalo...
Da li ću promijeniti posao i kada bi to moglo biti ? Prijateljica je nezadovoljna sadašnjim poslom i nada se nekoj prilici i promjeni na bolje.. Zagreb,15.12.2015. u 11.42
1)Ac u Ribama(pa i na 12.stupnju ),vladar Jupiter u Djevici u 7.,u izgonu /Mc u Srijelcu,Jupiter vladar pa u 7. U Djevici –e pa sad,zajednički vladar –dispozitor Jupitera u 10. U Jarcu
Pa sad,ovakav slučaj još nisam imala za posao ako je isti signifikator za pitača i za posao ?Pa,pogledam dalje-ovdje bi semoglo reći da ona jest za taj posao i zna i obrazovana upravo za tu vrstu posla ali da nije zadovoljna ,nije tu sretna a to i poslodavac vidi i zna,ne može joj ponuditi više,a ovo nije dovoljno
2) Mjesec u Vodenjaku, u 12.vladar Saturn u 9. U separacionom sekstilu, nema tu nikakvih posebnih problema,nego ona razmišlja ,ne priča o tome na poslu,ali teži nečem novom ,Mjesec u Saturnovom sjedištu,pa eto,radi ,dobro došla je na tom poslu,ali se ona ne osjeća tu baš sretnom
3)Ac,Jupiter i 11.polje,novi posao u Jarcu,vladar Saturn
Jupiter u Djevici,u izgonu,Saturn u Strijelcu,Jupterovom sjedištu,nisu u aspektu,znači iako možda postoje neke prilike za posao,ona nije sigurna u vezi promjene ne osjeća se dobro ili sigurno ,obzirom da se ne radi vjerujem ,o istoj vrsti posla , druga firma preko koje bi opet bila povezana sa starom firmom ,kroz neku potrebu osobnu ,vjerujem
4)Sunce i Saturn nisu u aspektu ,iako su u istom znaku
Pa sad,rekla bih da ne ostaje u istoj vrsti posla,izbora nekog trenutno baš i nema ,pa i njezina kreativna strana ne može biti kroz ovaj posao izražena,što bi ona svakako željela,ali joj sreća baš nije naklonjena,pa i Fortuna u Biku,neaspektirana,dispozitor Venera u Škorpiji u Trigonu sa Neptunom u Ribama u 12,u svom sjedištu Neptun i u znaku Venerine egzaltacije ,(Mjesec i Venera na istom stupnju ,egzaktni kvadrat,),svakako joj nedostaje neka viša dimenzija u ovom poslu,nešto što bi nju tek učinilo sretnom, no Merkur bez dostojanstva povezuje Veneru i Neptuna u neku priču koja je prilagođena okolnostima ,moguće da razmatra ,razgovara o nekoj mogućnosti ,ali ne vjeruje previše u nju
Kada bi mogla neki posao novi naći,dobiti ...Obzirom da nisu nešto pokazetelji promjena posla naglašeni,al svejedno ,idemo vidjeti što bi tu dalo dogadjaj ...Jupiter i Saturn—nemaju aspekta ,moguće je neku priliku koja joj se prije ukazala propustila ,nije ju ozbiljno shvatila,a za neki novi dogadjaj i priliku tekkkk početak Novembra 2018.-Što tu daje dogadjaj ?Jesam li ja to nešto pomiješala ?
Ili ,ček ,planeta s kojom je Mjesec radio zadnji aspekt je Venera,egzaktni kvadrat, planeta prema kojoj Mjesec ide Mars,aplikacioni trigon ,pa ju njezino nezadovoljstvo ipak može dovesti do neke nove prilike koja nema veze sa njezinim obrazovanjem i dosadašnjim poslom ?
Objavljeno: utorak, 15.12.2015 / 15:51
Lenka je napisao:
Svakako trebam tvoje mišljenje Igore,kad ćeš naći vremena,da "preletiš" ovo ,jesam ja to odradila,ali mi nešto govori da nije to tako trebalo...
Da li ću promijeniti posao i kada bi to moglo biti ? Prijateljica je nezadovoljna sadašnjim poslom i nada se nekoj prilici i promjeni na bolje.. Zagreb,15.12.2015. u 11.42
1)Ac u Ribama(pa i na 12.stupnju ),vladar Jupiter u Djevici u 7.,u izgonu /Mc u Srijelcu,Jupiter vladar pa u 7. U Djevici –e pa sad,zajednički vladar –dispozitor Jupitera u 10. U Jarcu
Pa sad,ovakav slučaj još nisam imala za posao ako je isti signifikator za pitača i za posao ?Pa,pogledam dalje-ovdje bi semoglo reći da ona jest za taj posao i zna i obrazovana upravo za tu vrstu posla ali da nije zadovoljna ,nije tu sretna a to i poslodavac vidi i zna,ne može joj ponuditi više,a ovo nije dovoljno
2) Mjesec u Vodenjaku, u 12.vladar Saturn u 9. U separacionom sekstilu, nema tu nikakvih posebnih problema,nego ona razmišlja ,ne priča o tome na poslu,ali teži nečem novom ,Mjesec u Saturnovom sjedištu,pa eto,radi ,dobro došla je na tom poslu,ali se ona ne osjeća tu baš sretnom
3)Ac,Jupiter i 11.polje,novi posao u Jarcu,vladar Saturn
Jupiter u Djevici,u izgonu,Saturn u Strijelcu,Jupterovom sjedištu,nisu u aspektu,znači iako možda postoje neke prilike za posao,ona nije sigurna u vezi promjene ne osjeća se dobro ili sigurno ,obzirom da se ne radi vjerujem ,o istoj vrsti posla , druga firma preko koje bi opet bila povezana sa starom firmom ,kroz neku potrebu osobnu ,vjerujem
4)Sunce i Saturn nisu u aspektu ,iako su u istom znaku
Pa sad,rekla bih da ne ostaje u istoj vrsti posla,izbora nekog trenutno baš i nema ,pa i njezina kreativna strana ne može biti kroz ovaj posao izražena,što bi ona svakako željela,ali joj sreća baš nije naklonjena,pa i Fortuna u Biku,neaspektirana,dispozitor Venera u Škorpiji u Trigonu sa Neptunom u Ribama u 12,u svom sjedištu Neptun i u znaku Venerine egzaltacije ,(Mjesec i Venera na istom stupnju ,egzaktni kvadrat,),svakako joj nedostaje neka viša dimenzija u ovom poslu,nešto što bi nju tek učinilo sretnom, no Merkur bez dostojanstva povezuje Veneru i Neptuna u neku priču koja je prilagođena okolnostima ,moguće da razmatra ,razgovara o nekoj mogućnosti ,ali ne vjeruje previše u nju
Kada bi mogla neki posao novi naći,dobiti ...Obzirom da nisu nešto pokazetelji promjena posla naglašeni,al svejedno ,idemo vidjeti što bi tu dalo dogadjaj ...Jupiter i Saturn—nemaju aspekta ,moguće je neku priliku koja joj se prije ukazala propustila ,nije ju ozbiljno shvatila,a za neki novi dogadjaj i priliku tekkkk početak Novembra 2018.-Što tu daje dogadjaj ?Jesam li ja to nešto pomiješala ?
Ili ,ček ,planeta s kojom je Mjesec radio zadnji aspekt je Venera,egzaktni kvadrat, planeta prema kojoj Mjesec ide Mars,aplikacioni trigon ,pa ju njezino nezadovoljstvo ipak može dovesti do neke nove prilike koja nema veze sa njezinim obrazovanjem i dosadašnjim poslom ?
Nisi ovo do sada radila, ali super ti ide. Samo, pred kraj, malo nesigurnost te uhvatila.:) Pa znaš što smo rekli, ako ne vidimo dogadjaj, nitko nije kriv.:)
Da ti sad ne komentiram svaku stavku, jer si sve super uradila.
Nema aspekata, aplikacionih aspekata, koji bi ukazali na promjenu.
Što bi ovdje moglo da se uzme kao argument za promjenu?
- Vladar 11. polja - novi posao, Saturn u sjedištu Jupitera, koji vlada MC-om (posao opcenito) i Ascedentom (Ona). Banalno rečeno - Ona i njeno polje posla u sjedištu novog posla. Ovo može da ukaže na mogućnost da će njezin novi posao imati nekakve veze sa starim, ali ne mora nužno. Ovo ćemo uzeti kao jedan mali argument za DA.
- Mjesec (Ona) se nalazi u sjedištu Saturna, vladara 11. polja - novi posao. Banalno rečeno, ona i polje posla u sjedištu novog posla. I, ovo ćemo uzeti, kao jedan mali argument za DA.
- Saturn u recepciji sa Jupiterom, ali preko Merkura. Evo kako: Saturn je u Strijelcu, Jupiter u Djevici a Merkur je u Jarcu. Sad, ako ti ovo možda nije jasno pitaj me. Kako je Merkkur vladar 7. polja i 3. polja, moguće da je pokrenula nekakve pregovore, ali to još nije sazorilo. Dosta razmišlja. Ovo je već ozbiljniji argument za DA.
Najzad, imamo 3 mala pokazatelja za da. Prva dva su polu-recepcije, treći je recepcija preko trćeg planeta. I sama si vidjela prva dva, i sama si vidjela da je ovo dosta tanko. Još Mjesec je u 12. kući, gdje mu je ubjedljivo najgore. Po nekim horarnim majstorima, tj. po mnogima, Mo u 12. kući je argument za NE. Posebno, što je u Vodenjaku, pa nema nekakvo značajnije dostojanstvo.
Sve u svemu, vidi se da je nezadovolja i da razmišlja o promjeni. Ali, naprosto još nije sazorilo. Razmišljat će u narednom periodu, pokretanje nekakvih pregovora, ali ne vidim konkretizaciju. Po meni, navedeni argumenti za promjenu znače da će promjeniti posao, ali ne sigurno u narednoj LUNACIJI (25-28 dana). Ali, promjena joj stoji, svakako.
Ovo je ono, kad se kaže da ponovo postavi pitanje.
Nivo: Nova nada foruma / 14 postovi
Objavljeno: nedelja, 20.12.2015 / 13:50
Evo jos jedna tema za mene koja me muci trenutno, i nadam se da cu dobiti odgovor :)
Rodjena sam 9.4.1983. u Uzicu u 16:05h
Imam posao, ali sam dobila ponudu za neki drugi. Dvoumim se jako sta da radim,sve mi deluje i stvarno a i nestvarno. Da li je strah od promene ili sta vec ne znam....prosto nisam sigurna...pa bih eto volela da mi neko bar ovako pomogne. Da li taj posao treba da prihvatim ili da ostanem na ovom na kom sam trenutno? Da li mi ta ponuda i eventualno prihvatanje sudjeno, da li ce mi promeniti status zivotni na bolje?
Ja se nadam odogovru....hvala unapred!
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56