Forum / Astrologija

Astrologija
Astrologija

Statistike: 191 teme, 15286 poruke

Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?

Aktuelna tema:Igre na sreću

Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06

TEMA

Autor teme:uvekpozitivna

Pregleda:9075

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Nivo: Ugledni forumaš / 8565 postovi

Objavljeno: utorak, 19.7.2016 / 3:25

Tema: Venera u natalnoj karti

Citiran post

uvekpozitivna je napisao:

Ma svakako se slazem sa tobom , da je zdrava doza ljubomore i posesivno ti potrebna u jednoj vezi ali ovo je zaista bilo previse , i da apsolutno je hteo držati ceo moj život pod kontrolom od faksa do prijateljstva , pa cak je bilo i jedno vreme uslovljavanja da napustim faks ako želim da nastavimo zajedno, a jojjj pa u kom veku živimo, da Ribe su bas zeznute sto se toga tice pa i rodjena sestra mi je Riba o njima mi nista ne moraš pričati . A i ovaj Rx Ma u Jarcu mi se nikako ne dopada , taj uvek po svome radi ,bez uvažavanja tudjeg mišljenja.

Ma Ma u Jarcu je egzaltiran. Retrogradan Mars - osoba sporo donosi odluke, promišljenost, proračunatost, ili je neradnik, bez energije, ili je vrlo racionalna u korištenju svoje energije, onako radio dio po dio. U Jarcu daje osobu koja je vrlo promišljena i proračunata, ali to opet nije strašno.

Reci mi gdje mu je So. Kakve aspekte ima Me. Jel mozes okaciti taj natal?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 19.7.2016 / 3:31

Osoba koja ima naglašene RIBE kad se zaljubi pada u ekstazu bukvalno. Emocije su prejake, idealizam, iluzija, ali i opsjednutost u određenoj mjeri. Ovdje je opsjednutost zbog Mo 0 Ju baš velika. Pa onda vodi u nekontroliranu ljubomoru i posesivnost. Mada i sama Riba voli da drzi sve pod kontrolom kada je ljubav u pitanju, ovdje tomu doprinosi Ve 120 Sa, a jacini zaljubljenosti i opsesivnosti doprinosi Ve u Lavu.

Gdje je So, gdje je Mo? Dal da okacis chart?

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 19.7.2016 / 12:03

Citiran post

Nije neradnik ali je jako promišljen kada je svaki potez u pitanju , i sto se tice finansija i ljubavi , ne bih rekla ni da je proračunat , evo karta postaviću je samo nemam tacno vreme rodjenja, vidi mu Me , pa bas ume da oplete po nekome .

Pa to ti kazem, nije neradnik, jer Ma je ovdje u Jarcu. Nije Ma ovdje problem. Ma u Jarcu je egzaltiran i nikako ne moze biti problem. Također, nema on trigon Ve - Sa, ovo je preširoko. Mo 0 Ju pa je malo psiho, ljubomoran i posesivan, plus Ve u Lavu. Strah je kod njega jak da ne bude izrađen, izmanipuliran.
Me je sira opozicija Ma, pa to daje britak jezik, ali nije lazov.
Jel znas okvirno kad je rođen.

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 19.7.2016 / 12:39

Ništa bez vremena rođena, ali stvari su jasne ko dan.

Mo 0 Ju u Ribama, pa So u Raku 12. znaku od Lava gdje je So u sjedistu. Ve u Lavu. Kad se zaljubi onda to ide do daske, pa ljubomora i posesivnost. Ali, naglašen princip 12 ukazuje i na velike lične nesigurnosti, strahove. Ovo je osoba koja nema samopouzdanja, odakle i dolazi ovakvo ponašanje. Moguce da je Ma u Jarcu vladar ponašanja, ili je to pak Saturn, pa se osoba ponaša tako da nameće svoju volju i želi da drži sve konce u svojim rukama. Dar za kriticiranje imaju osobe sa naglasenim Marsom, kao i Saturnovci, mada Saturnovci to cine drugacije. Ovdje je Mars u egzaltaciji, pa uvjek tako voli malo sebe i da istakne.

Nivo: U petoj brzini / 329 postovi

Objavljeno: utorak, 19.7.2016 / 16:09

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Ništa bez vremena rođena, ali stvari su jasne ko dan.

Mo 0 Ju u Ribama, pa So u Raku 12. znaku od Lava gdje je So u sjedistu. Ve u Lavu. Kad se zaljubi onda to ide do daske, pa ljubomora i posesivnost. Ali, naglašen princip 12 ukazuje i na velike lične nesigurnosti, strahove. Ovo je osoba koja nema samopouzdanja, odakle i dolazi ovakvo ponašanje. Moguce da je Ma u Jarcu vladar ponašanja, ili je to pak Saturn, pa se osoba ponaša tako da nameće svoju volju i želi da drži sve konce u svojim rukama. Dar za kriticiranje imaju osobe sa naglasenim Marsom, kao i Saturnovci, mada Saturnovci to cine drugacije. Ovdje je Mars u egzaltaciji, pa uvjek tako voli malo sebe i da istakne.

Joj ne znam ni približno vreme rodjenja , pa da to je to , kako si rekao prevelika nesigurnost , koja dovodi do posesivnosti i ljubomore, pokušaja kontrole . Pa kažem ja da je moj Mo u Lavu mala maca u odnosu na njega , zaista previse gušenja , kao sto si rekao super su kao prijatelji i osobe ali za veze nikako .:):)
Voli on jako sebe da istice , samo ne radi to napadno :D

Objavljeno: utorak, 19.7.2016 / 17:48

I da dodam ima jako, jako izrazenu intuiciju a I kako ne pored naglasene vode .

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: utorak, 19.7.2016 / 18:55

Citiran post

Joj ne znam ni približno vreme rodjenja , pa da to je to , kako si rekao prevelika nesigurnost , koja dovodi do posesivnosti i ljubomore, pokušaja kontrole . Pa kažem ja da je moj Mo u Lavu mala maca u odnosu na njega , zaista previse gušenja , kao sto si rekao super su kao prijatelji i osobe ali za veze nikako .:):)
Voli on jako sebe da istice , samo ne radi to napadno :D

Da voli da ističe ali sa mjerom, jer je Mars ipak egzaltiran, nije u padu ili izgnanstvu ili nekom drugom losem aspektu sa Merkurom. Ovako ima mjere, ima u tom domenu samokontrolu. Naprosto zna da se nametne, a da to obican sagovornik i ne primjeti, vec rijetki.
Intuicija zbog naglasene vode. Kada bi se vise oslanjao na intuiciju i nesvjesno, bila bi totalno druga prica.
Venera i Mars se međusobno ne vide, pa onda itekako umije da manipulira. Ne kažem da laže, nego da prikrije nedostatke, emocije kad je to potrebno. Ne otkriva se nikad do kraja, pa makar mu to bio i najbolji prijatelj. Boji se... To je najveci problem svih vodenih znakova. Na jednoj strani jaka intuicija a na drugoj strani strahovi od svega i svacega. Strahovi i pretjerano obracanje paznje na to kako ce se prikazati pred drugima, da li ce se prilagoditi sredini, itekako ometaju razvoj intuicije. Taj problem imaju i ljudi sa naglašenom 7. kućom i naglašnim znakom Djevice.

Objavljeno: sreda, 20.7.2016 / 0:05

Citiran post

Igor Igor je napisao:

Da voli da ističe ali sa mjerom, jer je Mars ipak egzaltiran, nije u padu ili izgnanstvu ili nekom drugom losem aspektu sa Merkurom. Ovako ima mjere, ima u tom domenu samokontrolu. Naprosto zna da se nametne, a da to obican sagovornik i ne primjeti, vec rijetki.
Intuicija zbog naglasene vode. Kada bi se vise oslanjao na intuiciju i nesvjesno, bila bi totalno druga prica.
Venera i Mars se međusobno ne vide, pa onda itekako umije da manipulira. Ne kažem da laže, nego da prikrije nedostatke, emocije kad je to potrebno. Ne otkriva se nikad do kraja, pa makar mu to bio i najbolji prijatelj. Boji se... To je najveci problem svih vodenih znakova. Na jednoj strani jaka intuicija a na drugoj strani strahovi od svega i svacega. Strahovi i pretjerano obracanje paznje na to kako ce se prikazati pred drugima, da li ce se prilagoditi sredini, itekako ometaju razvoj intuicije. Taj problem imaju i ljudi sa naglašenom 7. kućom i naglašnim znakom Djevice.

Njega kad gledas ovako nikako ne bi rekao da mu nedostaje samopouzdanja , cak bi covek pomislio da ga ima na pretek, ali nije tako oseti se to kad si stalni s nekim, jako se pokusava prilagoditi okolini iako se ne uklapa tu bas nekako , mislim da ima strah da ce ga ismevati pa eto zato ne nikad ne otkirva do kraja, nije lazljiv i manipulator ovako , samo je takav kad su u pitanju nedostaci koje zeli da prikrije .
Sve u svemu nije losa osoba samo preteruje sa tom ljubomorom , posesivnoscu , pa tako odbija devojke od sebe , a nadam se da ce shvariti kad tad da to kontrolise , krajnje mu je vreme 30 ta mu je.

Ali svi koji imaju naglasenu vodu su tako bojazljivi i ja je imam pa mi je bas tesko opustiti se , strahovi od svega i svacega itd itd .

Igor Igorbez kartona

Igor Igor

M / 39 god.

China

Objavljeno: sreda, 20.7.2016 / 9:18

Citiran post

Njega kad gledas ovako nikako ne bi rekao da mu nedostaje samopouzdanja , cak bi covek pomislio da ga ima na pretek, ali nije tako oseti se to kad si stalni s nekim, jako se pokusava prilagoditi okolini iako se ne uklapa tu bas nekako , mislim da ima strah da ce ga ismevati pa eto zato ne nikad ne otkirva do kraja, nije lazljiv i manipulator ovako , samo je takav kad su u pitanju nedostaci koje zeli da prikrije .
Sve u svemu nije losa osoba samo preteruje sa tom ljubomorom , posesivnoscu , pa tako odbija devojke od sebe , a nadam se da ce shvariti kad tad da to kontrolise , krajnje mu je vreme 30 ta mu je.

Ali svi koji imaju naglasenu vodu su tako bojazljivi i ja je imam pa mi je bas tesko opustiti se , strahovi od svega i svacega itd itd .

Pa ovisno gdje su naglaseni strahovi, kroz koje planete i-ili astrološke točke. Npr. kroz znak Ribe i princip 12, kao što su Ribe, 12. kuce, So u Raku, to su strahovi koji se dosta teze kontroliraju. On definitivno moze pred drugima da h kontrolira, al pred samim sobom ne moze, unatoc njegovoj velikoj zelji.
Ma nije on los uopce, to sam ti i gore negdje rekao, sasvim ok. Nego, bas ga strahovi salome. Moguce da ma naglašenu 8. i-ili 12. kucu. A sto se manipuliranja tice, ne mislim u kontekstu laganja, vec sposobnosti da upravlja određenim stanjima licnosti pred drugima na vrlo promisljen nacin.

AzBabez kartona

AzBa

F / 42 god.

Serbia

Nivo: U petoj brzini / 313 postovi

Objavljeno: sreda, 20.7.2016 / 11:59

Za Veneru u Jarcu kažu da je ledena kraljica, što mislim da nije uopšte tačno. Možda tako nekad deluje kada joj manjka sigurnosti.
Moja Venera u Jarcu na 20*49, kraj 10 kuće.
Vlada 2. i 7. kućom.

• POSLJEDNJE AŽURIRANE TEME
  • NOVE TEME
  • NAJPOPULARNIJE
  • MOJE TEME
  • UKLJUČEN U
  • PRAĆEN

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Proricanje iz graha

Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Gledanje u kavu

Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22

Dobro jutro

Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Geomantija

bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Radi li netko ovdje uopće?

Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36

Pitanje za horarnu kartu

Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45

Uspjeh na falultetu?

Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46

Horarna astrologija - učilica

Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04

Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC

Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29

Korak po korak

Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46

Kako će mi biti na novom poslu

Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41

Diskusija o natalnim aspektima i iskustva

Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23

Pravila gledanja, tumačenja i analiza

Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14

Horarna astrologija posao

Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42

Fiksne zvijezde

Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23

Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4

Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12

Saturn

Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57

Retrogradni Merkur 2018

Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00

Analize začeća, trudnoće i porođaja

Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30

Brojevi i zanimanje

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19

Kućni broj u numerologiji

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46

Što osobni broj govori o vama

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43

Ljubavna Numerologija

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40

Numerološko slaganje sa partnerom

Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35

Horarna - pitanja ljubavi i braka

Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52

Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori

Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16

Horarna astrologija - Vježbaonica

Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01

Brak u natalnoj karti

Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05

Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji

Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30

Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...

Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14

Sinastrija

Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24

Solarni horoskop

lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25

Samo tako poruke

Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21

Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...

Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52

Astro dnevnik

vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23

Obične karte

Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09

Četvrta kuća natalne karte

Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16

Fortuna - točka sudbine

Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40

Profekcije

Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54

Tranziti - teorija i osnove