Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 23:06
Tema: Venera u natalnoj karti
undertaker je napisao:
Kako ti sve to lijepo slikovito i metaforicki opises, da te je milina citati, ja nisam astrolog niti zelim to da budem, onako to malo proucavam povrsno iz razloga sto pokusavam na taj nacin da olaksam svoju sudbinu i da pokusam prepoznati ono sto bi bilo dobro za mene, jer po onome sto sam spoznao o astrologiji, ona ne moze nista da predvidi i da garantira, ona moze samo da uputi covjeka na sta u zivotu da obrati paznju, cega bi bilo bolje da se prihvati a sta da odbaci u zivotu :D
Zpravo se bavim se nekim mnogo „realisticnijim“ i konkretnijim stvarima.
Sto se tice poroka, osim jakog sexualnog libida :D ( zbog planeta u 8 polju) i po koje cigare na dan, ne sjecam se kada sam se napio,a kamo li da sam pribjegavao jacim narkoticima.
Sto se tice crtanja, ne znam da nacrtam Cica Glisu, ali sam zato sam apsolutni sluhista, muzicki sam dosta obrazovan.
Inace sam uvijek bio sportski tip, jako talentovan u svim kolektivnim sportovima sa loptom ( valjda zbog Ju u 5) i obozavam djecu i djeca mene, pa je ironija da nemam svojih par . ( evo me ko onaj dosadni streber iz Audicije kad nabraja sta je sve zavrsio od skole, cega je sve predsjednik bio itd :D)
Fasciniran sam istorijom, koju dozivljavam bajkovito, pa je to mozda ta egtzaktna veza Saturna u 8 i Neptuna u 12.
Imas na stranici astrotheme.fr opciju da ti se na osnovu karte izreacuna dominantnost elementa u karti, valjda su meni racunali i taj Neptun kao 3 planetu u Vatri, a sam Ac je tamo bodovan vise od Sunca, valjda zato sto simbolizira ulazak u zivotu, prvu mladost, kako nas vide drugi, manire, karakter itd
Zaboravih da kazem da isto onako kao sto su meni Bikice i Djevice bolna tacka, tako sam ja zenama vatrenih znakova, ono namirisu me na kilometar, ali sa njima nakon par dana njeznosti redovno postajem jako dobri friend, jer ih dozivljavam kao svoje muske jarane :D, ne zbog loseg fizickog izgleda ( naprotiv) nego zbog navalentnog, otvorenog i prejasnog pristupa, nema vise tu sta da se osvaja, sta da se istrazuje, nema one zenske distance koja tjera muskarca da bude ono sto treba i sto je jos od kamenog doba „ Lovac“ :D
Sto se tice novca jak Jupiter moze da da dusevni mir na polju materijalne sigurnosti, ono da se osoba ne sekira za egzistenciju, SAturn naprotiv daje stalne sumnje i zelju da se osoba organizira dodatno na tom planu, ali sam gledao karte najbogatijih ljudi danasnjice, pa sam primjetio da i Jef Bezzos i Bill GAtes, Amancio Ortega, pa i Donald Trump imaju u svojim kartama konjukciju Saturna i Venere koja je prirodni vladar 2 polja ( imovina, novac)
Malo iskitim, šteta da i boje ne mogu dodati, sve bi se šarenilo A gle, ako crtaš čiča Glišu stilom crta u sredini, dvije crtice dolje, dvije crtice gore, kruzic i par malenih crtica na kružiću... i to je umjetnost, tko zna što bismo sve vidjeli iz tog jednostavnog prikaza jednog trenutka života, pažljivo crtanog puno duže od trenutka Pa baš i sama natalna karta nečija, je prikaz mogućnosti i prilika, potencijala... i ne može biti ista u trenutku rođenja i u nekoj, 35.npr, jer mi nismo stali i ne stojimo na istom mjestu, ako ništa drugo, okolnosti su drugačije, a njihov utjecaj ne možemo zanemariti. Zvijezde su tako“ govorile“ tad, u tom trenutku svašta nam obećale kad su nas vidjele ili kad smo mi vidjeli njih, no, ako još uvijek obećavaju isto, čujemo li ih kako smo ih čuli u 21. npr? Tako se s nama razvija i raste i naša natalna, bez obzira što je uvijek ista. Neke osnovne postavke su ne promjenljive, ali što je to apsolutno ne promjenljivo? Tako, može biti dobar putokaz da izbjegnemo slijepe ulice, a opet možemo li i trebamo li ih baš sve izbjeći...Ok ako si rođen s talentom za muziku, a našao se npr u okolnostima u kojima taj talent nisi mogao razvijati ili nisi dobio priliku podijeliti ga s drugima, u najbolju ruku pjevat ćeš odlično pod tušem i usrećiti bar susjede na katu ispod i iznad...ili nikad ne dobiješ priliku uzeti gitaru u ruke-okolnosti, a da si je dobio za 5. rođendan-okolnosti ili sreća, svirao bi kao Stefanovski. Pa po tome ispada da na ostvarenje potencijala iz nase natalne nisu zanemarivi ni drugi ljudi koji mogu prepoznati, potaknuti ili podržati naš talent za nešto( za 5.rođendan ti ipak netko drugi kupi tu gitaru u 1. osnovne glazbene te ipak netko drugi upiše, dalje je na tebi), kao ni sreća, ni vlastiti trud...ili, kad smo već spominjali i lijepe Bikice i Djeve, ti možeš nositi u sebi ljubav i biti svjestan da je tu, ali sam ćeš je teško probuditi, jer ljubav se, kako ono kažu, množi kad je dijeliš...pa da nisi imao sreće i nisi sreo neku bajnu Bikicu, ta bi ljubav tako životarila unutar tebe, nepoznata u svojim nijansama i ti nepoznat dovoljno sebi bez nje...dobro, možda bi je preusmjerio i volontirao u azilu za životinje, radio makete jedrenjaka i poklanjao prijateljima, uzgajao muškatle i podijelio cijeloj ulici s ljubavlju, pa bi se na kraju cijeli kvart šarenio, ali to nije ta ljubav...nju bi i dalje čekao, uzdisao zalijevajući muškatle i sanjario
Nivo: Uzdiže se na forumu / 196 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 23:13
Kralju... budi ponosan na to sto jesi.. tako njezne rijeci nisam nikad ni od jednog muskarca cula a kamoli da ih upoznam. Ja imam brata najmladeg kojeg sam odhranila poslije smrti roditelja. Bio je dijete malo. Sada je ozbiljan covijek. Sa uskoro punih 37 godina.. stariji je vec sad od naseg oca koji je umro sa 36 godina. Pokusala sam ga voljeti kao roditelj.. sestra prijatelj. Naucit njeznosti orema dijeci. On ima svoja dva sina koja je znao u 5 ujutro umotati u kekice i nosit u jaslice pa onda trcat na posao.. kad vidim njega sijetim se tate i mene. Cuvao me kao malo vode na dlanu.. on se ponasa zastitnicki prema dijeci ali ima strah ogroman za njih.. tako da ih gusi disciplinom. A ja osijetim u njemu strah..
Koliko god da mislis da je glupo to docaravanje tvog odnosa sa tim malim angelima..nije glupo... to je nesto sto sam najljepse procitala a da je musko napisalo.. i jos nesto.. ne da ces imat dijete.. imat ces ih koilko ti srce zeli.. nije dijete samo ono koje mi rodimo nego i ono koje volimo.. ja tako to dozivljavam. Covijece radplakao si me. Koliko si normalan. Koliko je malo takvih hrabroh jakih da reknu to sam ja. Pravi muskarac. Nenojim se sebe.. divim ti se. Ja sam svijesna da nikad necu imati dijecu.. tesko mi je to palo.. propustila sam sansu da budem sretna na taj nacin. Pogresnu osobu sam cekala. Prokockala sam tu radost najvecu zbog cega svaka zena postoji.. tebi nikad nece bit kasno.. cekaj pravu i usreci je... stvoren si da srecu das.. dijeca nikad ne grijese. Tkoga oni vole taj je dobrica...
Objavljeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 23:24
Butterflies je napisao:
Pozdrsv..
Lenkino objasnjavanje je toliko zivopisno da se vracam i po par puta citati jer mogu shvatit njeno objasnjenje. I da bas je milina citat.. ali ni ti nisi los. Dobro objasnjavas i imas tu neku lakocu pri iznosenju misljenja a i objasnjenja. Ovo mi je prvi put da povijerujem kako muskarci vole i zele dijecu.. nekako sam prije to u drugima osijecala da im je dijete ono ok ako vec se mora. Postovanje za izjavu kako volis dijecu.. dijeca osijete tko ih voli.. ja ih isto obozavam i kroz moj zivot je mnogo dijece proslo sada su ozbiljni ljudi a ja nemam tu srecu da imam svoje dijete.. ipak mislim da dijete kao dijete cini sretnim svakog tko mu ljubav pruzi. Tako da nije ni vazno jeli to dijete vase ili necije... vazno je da se voli...
Nešto mi se Merkur proradio, da neće unazad, jedva si misli stižem, eno ga u 3. i u opće si nije dobar sa dispozitorom, pa ga valjda izaziva ili je to Venera iz 3.
Ništa nije nemoguće, čak i kada se takvim čini, nadam se da će se ipak Svemir posložiti da bude drugačije <3
Nivo: U blagom usponu / 93 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 23:28
Lenka je napisao:
Malo iskitim, šteta da i boje ne mogu dodati, sve bi se šarenilo A gle, ako crtaš čiča Glišu stilom crta u sredini, dvije crtice dolje, dvije crtice gore, kruzic i par malenih crtica na kružiću... i to je umjetnost, tko zna što bismo sve vidjeli iz tog jednostavnog prikaza jednog trenutka života, pažljivo crtanog puno duže od trenutka Pa baš i sama natalna karta nečija, je prikaz mogućnosti i prilika, potencijala... i ne može biti ista u trenutku rođenja i u nekoj, 35.npr, jer mi nismo stali i ne stojimo na istom mjestu, ako ništa drugo, okolnosti su drugačije, a njihov utjecaj ne možemo zanemariti. Zvijezde su tako“ govorile“ tad, u tom trenutku svašta nam obećale kad su nas vidjele ili kad smo mi vidjeli njih, no, ako još uvijek obećavaju isto, čujemo li ih kako smo ih čuli u 21. npr? Tako se s nama razvija i raste i naša natalna, bez obzira što je uvijek ista. Neke osnovne postavke su ne promjenljive, ali što je to apsolutno ne promjenljivo? Tako, može biti dobar putokaz da izbjegnemo slijepe ulice, a opet možemo li i trebamo li ih baš sve izbjeći...Ok ako si rođen s talentom za muziku, a našao se npr u okolnostima u kojima taj talent nisi mogao razvijati ili nisi dobio priliku podijeliti ga s drugima, u najbolju ruku pjevat ćeš odlično pod tušem i usrećiti bar susjede na katu ispod i iznad...ili nikad ne dobiješ priliku uzeti gitaru u ruke-okolnosti, a da si je dobio za 5. rođendan-okolnosti ili sreća, svirao bi kao Stefanovski. Pa po tome ispada da na ostvarenje potencijala iz nase natalne nisu zanemarivi ni drugi ljudi koji mogu prepoznati, potaknuti ili podržati naš talent za nešto( za 5.rođendan ti ipak netko drugi kupi tu gitaru u 1. osnovne glazbene te ipak netko drugi upiše, dalje je na tebi), kao ni sreća, ni vlastiti trud...ili, kad smo već spominjali i lijepe Bikice i Djeve, ti možeš nositi u sebi ljubav i biti svjestan da je tu, ali sam ćeš je teško probuditi, jer ljubav se, kako ono kažu, množi kad je dijeliš...pa da nisi imao sreće i nisi sreo neku bajnu Bikicu, ta bi ljubav tako životarila unutar tebe, nepoznata u svojim nijansama i ti nepoznat dovoljno sebi bez nje...dobro, možda bi je preusmjerio i volontirao u azilu za životinje, radio makete jedrenjaka i poklanjao prijateljima, uzgajao muškatle i podijelio cijeloj ulici s ljubavlju, pa bi se na kraju cijeli kvart šarenio, ali to nije ta ljubav...nju bi i dalje čekao, uzdisao zalijevajući muškatle i sanjario
A sreo sam ja mnogo prelijepih i bajnih Bikica, i zamisli onog osjecaja kada padnes na guzicu jer si fasciniran necijim fizickim izgledom, o ocima u kojima prepoznajes i dusu i svu beneficiranost koju bi mogao dobiti u slucaju ako dodjes do te osobe, i kasnije kada provjeris o kojem se horoiskopksom znaku radi, u 90 % slucajeva se radilo ili o Bikicama ili o Djevicama, pa kako onda da covjek ne vjeruje u astrologiju :D
Upravo su me takve stvari i natjerale da se pocnem zanimati za ovu pseudonauku.
DA ne zaboravim, i Jupiter u Biku te Venera u Ribama su mi u recepciji, pa Venera na taj nacin ide u svoje sjediste u 5 polje,a Jupiter u 2 ili 3, posto uvazavam tvoju tezu da mi se Venera moze tumaciti da ima uticaja i na 2 i na 3 kucu ( to su mi potvrdili i neki astrolozi)
Sto se tice crtanja ipak cu tu vrstu kreativnosti ostaviti osobama sa dominantnim vodenim elementom u karti, koji vladaju tim "neobaveznim", slobodnim linijama i oblicima, koje " projektuju" sukladno svojoj velikoj masti i osjecajima kojih su prepuni.
Mi Jarcevi smo previse tvrdi i " kruti" za takvo sto, mozda ako bi u obzir uzeli arhitekturu, tj jasno definisane i jasno izmjerene prave linije, koje imaju ulogu da se na osnovu njih nesto sagradi, nesto sto ce odolijevati zubu vremena i sto ce imati trajnost ( Saturn) ;)
ZAvrsio sam nizu muzicku skolu, citavih 6 godina isao, nikada nisam volio da vjezbam, profesori se " ibretili" kako sve sviram po sluhu, bez gledanja u Note koje nikada nisam kako treba "sazvakao"
Sta se moze, Jupiter daje talenat, ali cesto i ljenost ;)
Objavljeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 23:48
Pa je li to moguce. Ja vec 4 dana s mislima se borim.. jedva ih stizem. Glava mi puca. Koliko razmisljam. I sto je najgore. Ljudi s kojima moram kontaktirati zbog stvari koje se moraju odraditi u zadanom roku kao da ne shvataju sta govorim. Koliko zivaca pogubim dok objasnim pocinjem se pitati s kojeg sam ja planeta pa me ne razumiju. I jos njihove greske ispravljam. Jedva uspijem.. jer nemogu sebi priustit da njihove greske mene kostaju.. bitno je da se oni pocaste na moj racun. Uhhhh. Merkur je krivac za svee....
Objavljeno: utorak, 6.2.2018 / 0:12 Izmjenjeno: utorak, 6.2.2018 / 1:04
Butterflies je napisao:
Pa je li to moguce. Ja vec 4 dana s mislima se borim.. jedva ih stizem. Glava mi puca. Koliko razmisljam. I sto je najgore. Ljudi s kojima moram kontaktirati zbog stvari koje se moraju odraditi u zadanom roku kao da ne shvataju sta govorim. Koliko zivaca pogubim dok objasnim pocinjem se pitati s kojeg sam ja planeta pa me ne razumiju. I jos njihove greske ispravljam. Jedva uspijem.. jer nemogu sebi priustit da njihove greske mene kostaju.. bitno je da se oni pocaste na moj racun. Uhhhh. Merkur je krivac za svee....
Ne, ma nijeee! Nije, nema šanse, bio u 12.mj, a nije još ni Sunce sustigao, evo ga 17./18.2. egzaktna konjukcija a vraća se, retrogradan 23.3.-15.4.( normalnu tabelu našla ), pod Sunčevim zracima, zapravo evo točno na 8,19 st od Sunca pa sad i u zoni spaljenosti, ali zeza on uvijek
Objavljeno: utorak, 6.2.2018 / 0:32
Zamisli ovo.. meni se mob nesto poremetio.. nakon par sati i kartica zablokirala. Onda mi teta poslala po busu za cukicu wc.. i javi mi da to treba sacekati na kolodvoru ali vec kad je bus otisao sa stanice ali je bitno da su ona i njena prijateljica sebi narucile rucak da im se dostavi na moj racun jer su to zasluzile.. poslale su mi wc koji sam ja platila .. znaci nemoguca misija.. uspijem agenciju ciji je bus bio u pitanju kontaktirati i uz detaljno objasnjenje sredit da se prebaci wc za psice u drugi autobus koji ce ga presresti i onda ponovno taxsista ceka to i doveze.. .jutros pokusavam opertetku u ispostavi da kontaktiram a to sam pokusala i u petak. Zena ne reagira i tako vise od dva sata me ignorira. A ja naravno ne odustajem. Kontaktiram njene nadredene i onda se gospoda udostoji otici do banke i mog prijatelja zamolit da je nazovem u radno vrijeme. Haaaaa. Tek onda mi je puklo sve. Naravno misam reagovala ali vrijalo mi je u glavi. Kontrola na neznam kojoj tocci.. ali ok. Sredim da se sve odradi jer ipak sam normalna. Uspijem kupit movi mob i karticu ponovno aktivirati.. uz glavobolju nesnosljivu.. pocatim osobu kolacima i kavicom uz liker od visanja... ma ludilo sa ljudima.. neznam sta ne kuze.. gdje im je mozak.. kad bih mogla uhvatit taj Merkur tesko bi mu bilo
Objavljeno: utorak, 6.2.2018 / 1:14
Butterflies je napisao:
Zamisli ovo.. meni se mob nesto poremetio.. nakon par sati i kartica zablokirala. Onda mi teta poslala po busu za cukicu wc.. i javi mi da to treba sacekati na kolodvoru ali vec kad je bus otisao sa stanice ali je bitno da su ona i njena prijateljica sebi narucile rucak da im se dostavi na moj racun jer su to zasluzile.. poslale su mi wc koji sam ja platila .. znaci nemoguca misija.. uspijem agenciju ciji je bus bio u pitanju kontaktirati i uz detaljno objasnjenje sredit da se prebaci wc za psice u drugi autobus koji ce ga presresti i onda ponovno taxsista ceka to i doveze.. .jutros pokusavam opertetku u ispostavi da kontaktiram a to sam pokusala i u petak. Zena ne reagira i tako vise od dva sata me ignorira. A ja naravno ne odustajem. Kontaktiram njene nadredene i onda se gospoda udostoji otici do banke i mog prijatelja zamolit da je nazovem u radno vrijeme. Haaaaa. Tek onda mi je puklo sve. Naravno misam reagovala ali vrijalo mi je u glavi. Kontrola na neznam kojoj tocci.. ali ok. Sredim da se sve odradi jer ipak sam normalna. Uspijem kupit movi mob i karticu ponovno aktivirati.. uz glavobolju nesnosljivu.. pocatim osobu kolacima i kavicom uz liker od visanja... ma ludilo sa ljudima.. neznam sta ne kuze.. gdje im je mozak.. kad bih mogla uhvatit taj Merkur tesko bi mu bilo
E pa vidiš, tebi radi spačke i kad je samo pod Sunčevim zracima, ne vidljiv je, pa valjda u komunikaciji nejasan u tom periodu, ali vidiš da dotiče i sredstva komunikacije...moj inače u izgonu, rijetki su oni koji me od prve razumiju kad se zalaufam u priči, ali navikla sam pa strpljivo ponovim i probam jednostavnije i razumljivije Jednom mi je netko pametan i iskren rekao- Ti pola kažeš, pola zadržiš u glavi-
Objavljeno: utorak, 6.2.2018 / 4:28
Ma ja sam jos davno shvatila da moja snaga je u mozgu a sredstvo da je iznesem van je razgovor i komunikacija. Ok. Ja tako funkcionisem i sve sto uspijem uradit to je zbog komunikacije jer sam jasna i direktna. A da sam planer i logisticar da ne govorim. Unaprijed sve smislim i onda samo podijelim zadacu sta bi tko na koji nacin trebao odraditi ali ja vec predhodno sve dogovorim. Njihovo je samo da svojim nogama odu i dodu ostalo nista. Ja sam jedne prilike bila toliko bezobrazna da sam se izjasnila da oni koji idu kod mene svoj mozak ostave kod kuce jer meni njihov mozak ne treba.. moj savrseno radi i za njih i za mene.. grozna sam. Ali ja stvarno to tako mislim.. i uvijerila sam se da ja i da sam zdrva ja ne bih mogla bit kao drugi normalni ljudi. Moj mozak nikad ne miruje.. uvijek misli i radi.. neznam zasto ali ja tako to dozivljavam. Voljela bih da znam i da bar nekad malo opustim se a ne uvijek u ovoj napetosti zivim. Nije ni cudo sto sam ovoliko kontrol frik...
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56