Statistike: 191 teme, 15286 poruke
Najnovije teme:Radi li netko ovdje uopće?
Aktuelna tema:Igre na sreću
Posljednja poruka:Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
TEMA
Nivo: Iskusan forumaš / 987 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 19:47 Izmjenjeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 19:51
Tema: Venera u natalnoj karti
undertaker je napisao:
Retrogradni Merkur je u konjukciji blizi Suncu( orbis 4) nego Marsu, ali se odvaja od njega i ide u susret Marsu koji je udaljen 8 stepeni, u svakom slucaju mislim da Merkur u 1 polju( identitet) u „sendvicu“ izmedju dvije vartrene planete Sunca i Marsa, daje osobi visok stepen svijesti o sebi, sta i koliko moze da napravi u zivotu, koliko vrijedi itd
Zaboravih ti reci da sam racunao na jednoj stranici dominantnost elementa u karti, pa je ispalo da imam vise vatre nego zemlje, valjda iz razloga sto su mi dva pokazatelja od osnovnog trisa( So, Ac i Mo) u vatrenim znakovima, stim da je i Saturn u vatri, a on je vladar mog stelijuma u Jarcu koji je u 1 polju( tj moj suvladar karte)
Ne znam kako da posmatram Neptun koji je u mom slucaju dispozitor Venere i koji se nalazi u 12 polju u Strijelcu, pa je orbis do ascedenta 5 stepeni, moj Ac je na 19 Strijelca u egzaktnom trigonu sa Mjesecom koji je na 19 Lava.
Zanima me da li taj Neptun onda utice na moj ascedent i na 1 kucu, tj da li ga boji? Imam Ne 60 Pl na Mc, 120 Moi Sa u Lavu( mali trigon)
Sto se tice ispravljanja drugih logicno da se ja mnogo ne uznemirujem ako takvo ponasanje ne steti interesu kolektiva ili drustva u cjelini, Jarac( onaj tipicniji) je znak odgovornosti( vladar 10 kuce, odgovornost prema masama, ne samo prema sebi) koji ne moze da trpi „Akcije“ koje vode ka razgradnji drustva, nametanja laznih vrijednosti, nemorala itd
Kada se taj izrazeni Jarac poveze sa egzaltiranim Uranom u 11 polju, i kada natus ima i jake znake Strijelca i Vage u karti( prirodno isjecaj za pravdu), pa kada je dispozitor Urana Pluton na Mcu, onda dobijes na sceni fanaticnog borca za ljevicarska pitanja, borca za socijalnu jednakost, koji zbog Jarca( istorija, proslost) u glavi ima citav hijerahijski niz dogadjaja iz proslosti, koji trebaju da budu putokaz kako na kvalitetan nacin graditi buducnost.( da ne spominjem sada konkretne primjere, ovdje cemo o astrologiji )
Sto se tice Skorpija, jako lojalni ljudi, u koje ja licno imam mnogo povjerenja, sa kojima nikada u zivotu nisam imao ni najmanji prpblem, iako u blizim prijateljskim krugovima nisam mnogo drugovao sa njima.
Znaju biti jako tajanstvene osobe, sutljivi ( zene su mnogo otvorenije) kojima nekada moras izvlaciti rijec iz usta.
Nisam primjetio kod njih neku osvetoljubiovost( mozda sto sam Jarac, nikada prvi nikoga ne provociram:D), ali sam primjetio da su u trijeznom i pijanom stanju(a vole casicu kao i ostali vodeni) potpuno razlicite osobe, nakon par casica se otvaraju i tek onda otvoreno ponekad i na agresivan nacin pricaju o onome sto ih muci, u koga su se razocarali itd.
Prosla djevojka sa kojom sam imao kracu sexualnu avanturu, kojom nisam bio toliko fasciniran ( uhvatila me u pravom momentu, kada sam bio u teskoj poslovnoj situaciji, pa sam preko nje trazio bijeg od svega, je bila Skorpija sa Ve u Vagi,sa Mo i Sa u Vodoliji, So0Pl0Ma u Skorpji, kojoj sam odmah na startu kazao da ne treba od mene ocekivati da sa mnom gradi neki kvalitetniji dugotrajniji odnos, da se mozemo povremeno zabaviti, i za divno cudo to joj nije smetalo.Inace je cura ovisna o partnerkim odnosima, cini mi se da je nakon mene odmah uletjela u novu ali za nju kvalitetniju vezu(sto mi je bilo drago).
Sto se tice odnosa Saturna i Jupitera, Jupiter jeste „prevario“ Saturna( tj majka Jupiterova koji je zato egzaltiran u Raku mjeseceviom ( majka ) znaku)) iz razloga sto prostor ( Jupiter) ne mora da bude ovisan o materiji i vremenu ( Saturnu), ali dok smo vezani fizickim tijelima za zemlju( Saturn, gravitacija) i dok smo materijalna bica( moramo da se hranimo, da se krecemo, da starimo) Saturn ce biti iznad Jupitera, mozda jednog dana kad postanemo duhovi, bez materije u sebi, onda ce Jupiter da preuzme primat ;)
A fulala sam onda Ascendent za 2 stupnja , stupanj na grad, stupanj na vrijeme rođenja ...Je, da u pravu si, Merkur ne može prema Suncu s te strane, pošto je retrrogradan, nego ka Marsu ide. Raduje se u 1., ali se ne vidi od Sunca(spaljen), no tu je Mars da mu ponudi recepciju. I Mars i Merkur su orijentalni, s tim da je Merkur u okcidentalnoj fazi, pa ovaj snažni Mars svakako „vuče“.
Ne znam, moguće da ti je i tako...ja sam gledala da su ti Sunce, Merkur i Mars u Jarcu, Jupiter u Biku= 4 planete /1 Svjetlo i 3 planete/ u zemljanom elementu..a Mjesec i Saturn u Lavu, /jedno Svjetlo i jedna planeta/ pa 'ajde i Ascendent da dodamo iz Strijelca, opet nije više...i Venerica ti u Ribama..To si po nekom bodovanju gledao? Stavi tu kako se računa, smetati sigurno neće
Dispozitor Venere ti je Jupiter, a kao drugi, transcendentaln vladar Riba ( i tvoje treće kuće, pa i za Veneru možemo uzeti u obzir da je u 3., obzirom da je na samo par stupnjeva od 3.a znak je isti), onda ga možemo uvažiti, valjda ...sad, po nekom mom vidjenju, obzirom da je u 12. i blizu Ascendenta, pa povezan sa Mjesecom i Saturnom iz 8. a i Plutonom, može ti dati neke intuitivne snažne uvide, moguće i kroz snove, pa i iskušenja u porocima, pa mozda i da situacije spoznaješ najprije po osjećaju, to je ono što si spomenuo da čitaš između redova...sad, to može dati i idealiziranje ili neki svoj svijet koji nosiš i čuvaš i ne dijeliš sa drugima...Neptun je puno toga, u strijelcu moze dati i sklonost vjerovanju ili čak i spoznaju nekih drugih "svjetova"...moze dati i dobrog slikara, fotografa..smisao za izrazavanje svijeta slikama, slikovito izražavanje pa ako ne i neki uspjeh u poslu kroz to..ma moze svakako, moze dati i anesteziologa, nekog tko ima veze sa pomaganjem drugima, medicinom....
Jest, muške Škorpije, bar koje ja znam, malo pričaju, a kad pričaju, pogadjaj što je pjesnik htio reći, ako žele tako...ženske su već malo brljavije Nemam baš neka saznanja da bi bili skloni čašici, prije na kakav dobar trening ili u brdo s naprtnjačom, da istresu frustracije, imala sam priliku i na nekim feštama vidjeti njihovu opušteniju stranu, pa provale kakve treba zapisivati i odlična zabava...sad, ovisi ima i drugačijih, vjerujem
Jupiter i Saturn a duh i materija, iako i Jupiter može biti materijalna vrijednost, novac..ali i ona dječja radost koju sačuvamo u sebi unatoč vremenu (Saturnu) i koja nije pod njegovim utjecajem, pa pred ogledalom imaš materijalne dokaze djelovanja Saturna, sijeda kosa, bore, ali ono što ogledalo ne vidi a osjećaš i znaš da je tu, opet izmiče Saturnu...bolje da stanem, da ne pretjeram
Nivo: U blagom usponu / 93 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 20:48
Lenka je napisao:
A fulala sam onda Ascendent za 2 stupnja , stupanj na grad, stupanj na vrijeme rođenja ...Je, da u pravu si, Merkur ne može prema Suncu s te strane, pošto je retrrogradan, nego ka Marsu ide. Raduje se u 1., ali se ne vidi od Sunca(spaljen), no tu je Mars da mu ponudi recepciju. I Mars i Merkur su orijentalni, s tim da je Merkur u okcidentalnoj fazi, pa ovaj snažni Mars svakako „vuče“.
Ne znam, moguće da ti je i tako...ja sam gledala da su ti Sunce, Merkur i Mars u Jarcu, Jupiter u Biku= 4 planete /1 Svjetlo i 3 planete/ u zemljanom elementu..a Mjesec i Saturn u Lavu, /jedno Svjetlo i jedna planeta/ pa 'ajde i Ascendent da dodamo iz Strijelca, opet nije više...i Venerica ti u Ribama..To si po nekom bodovanju gledao? Stavi tu kako se računa, smetati sigurno neće
Dispozitor Venere ti je Jupiter, a kao drugi, transcendentaln vladar Riba ( i tvoje treće kuće, pa i za Veneru možemo uzeti u obzir da je u 3., obzirom da je na samo par stupnjeva od 3.a znak je isti), onda ga možemo uvažiti, valjda ...sad, po nekom mom vidjenju, obzirom da je u 12. i blizu Ascendenta, pa povezan sa Mjesecom i Saturnom iz 8. a i Plutonom, može ti dati neke intuitivne snažne uvide, moguće i kroz snove, pa i iskušenja u porocima, pa mozda i da situacije spoznaješ najprije po osjećaju, to je ono što si spomenuo da čitaš između redova...sad, to može dati i idealiziranje ili neki svoj svijet koji nosiš i čuvaš i ne dijeliš sa drugima...Neptun je puno toga, u strijelcu moze dati i sklonost vjerovanju ili čak i spoznaju nekih drugih "svjetova"...moze dati i dobrog slikara, fotografa..smisao za izrazavanje svijeta slikama, slikovito izražavanje pa ako ne i neki uspjeh u poslu kroz to..ma moze svakako, moze dati i anesteziologa, nekog tko ima veze sa pomaganjem drugima, medicinom....
Jest, muške Škorpije, bar koje ja znam, malo pričaju, a kad pričaju, pogadjaj što je pjesnik htio reći, ako žele tako...ženske su već malo brljavije Nemam baš neka saznanja da bi bili skloni čašici, prije na kakav dobar trening ili u brdo s naprtnjačom, da istresu frustracije, imala sam priliku i na nekim feštama vidjeti njihovu opušteniju stranu, pa provale kakve treba zapisivati i odlična zabava...sad, ovisi ima i drugačijih, vjerujem
Jupiter i Saturn a duh i materija, iako i Jupiter može biti materijalna vrijednost, novac..ali i ona dječja radost koju sačuvamo u sebi unatoč vremenu (Saturnu) i koja nije pod njegovim utjecajem, pa pred ogledalom imaš materijalne dokaze djelovanja Saturna, sijeda kosa, bore, ali ono što ogledalo ne vidi a osjećaš i znaš da je tu, opet izmiče Saturnu...bolje da stanem, da ne pretjeram
Kako ti sve to lijepo slikovito i metaforicki opises, da te je milina citati, ja nisam astrolog niti zelim to da budem, onako to malo proucavam povrsno iz razloga sto pokusavam na taj nacin da olaksam svoju sudbinu i da pokusam prepoznati ono sto bi bilo dobro za mene, jer po onome sto sam spoznao o astrologiji, ona ne moze nista da predvidi i da garantira, ona moze samo da uputi covjeka na sta u zivotu da obrati paznju, cega bi bilo bolje da se prihvati a sta da odbaci u zivotu :D
Zpravo se bavim se nekim mnogo „realisticnijim“ i konkretnijim stvarima.
Sto se tice poroka, osim jakog sexualnog libida :D ( zbog planeta u 8 polju) i po koje cigare na dan, ne sjecam se kada sam se napio,a kamo li da sam pribjegavao jacim narkoticima.
Sto se tice crtanja, ne znam da nacrtam Cica Glisu, ali sam zato sam apsolutni sluhista, muzicki sam dosta obrazovan.
Inace sam uvijek bio sportski tip, jako talentovan u svim kolektivnim sportovima sa loptom ( valjda zbog Ju u 5) i obozavam djecu i djeca mene, pa je ironija da nemam svojih par . ( evo me ko onaj dosadni streber iz Audicije kad nabraja sta je sve zavrsio od skole, cega je sve predsjednik bio itd :D)
Fasciniran sam istorijom, koju dozivljavam bajkovito, pa je to mozda ta egtzaktna veza Saturna u 8 i Neptuna u 12.
Imas na stranici astrotheme.fr opciju da ti se na osnovu karte izreacuna dominantnost elementa u karti, valjda su meni racunali i taj Neptun kao 3 planetu u Vatri, a sam Ac je tamo bodovan vise od Sunca, valjda zato sto simbolizira ulazak u zivotu, prvu mladost, kako nas vide drugi, manire, karakter itd
Zaboravih da kazem da isto onako kao sto su meni Bikice i Djevice bolna tacka, tako sam ja zenama vatrenih znakova, ono namirisu me na kilometar, ali sa njima nakon par dana njeznosti redovno postajem jako dobri friend, jer ih dozivljavam kao svoje muske jarane :D, ne zbog loseg fizickog izgleda ( naprotiv) nego zbog navalentnog, otvorenog i prejasnog pristupa, nema vise tu sta da se osvaja, sta da se istrazuje, nema one zenske distance koja tjera muskarca da bude ono sto treba i sto je jos od kamenog doba „ Lovac“ :D
Sto se tice novca jak Jupiter moze da da dusevni mir na polju materijalne sigurnosti, ono da se osoba ne sekira za egzistenciju, SAturn naprotiv daje stalne sumnje i zelju da se osoba organizira dodatno na tom planu, ali sam gledao karte najbogatijih ljudi danasnjice, pa sam primjetio da i Jef Bezzos i Bill GAtes, Amancio Ortega, pa i Donald Trump imaju u svojim kartama konjukciju Saturna i Venere koja je prirodni vladar 2 polja ( imovina, novac)
Nivo: Uzdiže se na forumu / 196 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 21:51
Pozdrsv..
Lenkino objasnjavanje je toliko zivopisno da se vracam i po par puta citati jer mogu shvatit njeno objasnjenje. I da bas je milina citat.. ali ni ti nisi los. Dobro objasnjavas i imas tu neku lakocu pri iznosenju misljenja a i objasnjenja. Ovo mi je prvi put da povijerujem kako muskarci vole i zele dijecu.. nekako sam prije to u drugima osijecala da im je dijete ono ok ako vec se mora. Postovanje za izjavu kako volis dijecu.. dijeca osijete tko ih voli.. ja ih isto obozavam i kroz moj zivot je mnogo dijece proslo sada su ozbiljni ljudi a ja nemam tu srecu da imam svoje dijete.. ipak mislim da dijete kao dijete cini sretnim svakog tko mu ljubav pruzi. Tako da nije ni vazno jeli to dijete vase ili necije... vazno je da se voli...
Objavljeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 22:02 Izmjenjeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 22:03
Butterflies je napisao:
Pozdrsv..
Lenkino objasnjavanje je toliko zivopisno da se vracam i po par puta citati jer mogu shvatit njeno objasnjenje. I da bas je milina citat.. ali ni ti nisi los. Dobro objasnjavas i imas tu neku lakocu pri iznosenju misljenja a i objasnjenja. Ovo mi je prvi put da povijerujem kako muskarci vole i zele dijecu.. nekako sam prije to u drugima osijecala da im je dijete ono ok ako vec se mora. Postovanje za izjavu kako volis dijecu.. dijeca osijete tko ih voli.. ja ih isto obozavam i kroz moj zivot je mnogo dijece proslo sada su ozbiljni ljudi a ja nemam tu srecu da imam svoje dijete.. ipak mislim da dijete kao dijete cini sretnim svakog tko mu ljubav pruzi. Tako da nije ni vazno jeli to dijete vase ili necije... vazno je da se voli...
Radim takav posao da kroz objekat na dan prodje desetine malisana, i tesko je rijecima opisati kakva je to vrsta konekcije izmedju mene i njih, neka " ljubav" na prvi pogled, automatsko smijanje, mnogo komicnih situacija, namignem mu, ono pokusava da mi uzvrati pa zazmiri sa oba oka, ili cim udju zagledaju se u mene onim nevinim, neiskvarenim okicama, na nacin da se u tom trenutku osjetim da sam neki njihov junak iz nekog crtanog filma ili mozda nesto sto bi voljeli da budu kad porastu.
Mislim glupo je ovako to da docaram, to je izmedju mene i njih, neopisivo obicnim rijecima :D
Ali eto, tuga je da jos uvijek nisam naletio na zenu za koju bi zelio da bude majka mojoj djeci, tj nalijetao sam ali sa takvima nije bila sudbina, one koje se zeljele sa njima ja nisam zelio, i tako prodje zivot, ali eno Mel Gibson ( Jarac) u 62 g dobio 9 dijete sa 34 g mladjom Racicom( sirotan ima Saturna u 5 polju,a ja Jupiter), pa nikada nije kasno, imam znaci i ja fore jos 21 godinu da biram, pa makar imao samo jedno :D
Nivo: Stanovnik foruma / 1412 postovi
Objavljeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 22:33
undertaker je napisao:
Radim takav posao da kroz objekat na dan prodje desetine malisana, i tesko je rijecima opisati kakva je to vrsta konekcije izmedju mene i njih, neka " ljubav" na prvi pogled, automatsko smijanje, mnogo komicnih situacija, namignem mu, ono pokusava da mi uzvrati pa zazmiri sa oba oka, ili cim udju zagledaju se u mene onim nevinim, neiskvarenim okicama, na nacin da se u tom trenutku osjetim da sam neki njihov junak iz nekog crtanog filma ili mozda nesto sto bi voljeli da budu kad porastu.
Mislim glupo je ovako to da docaram, to je izmedju mene i njih, neopisivo obicnim rijecima :D
Ali eto, tuga je da jos uvijek nisam naletio na zenu za koju bi zelio da bude majka mojoj djeci, tj nalijetao sam ali sa takvima nije bila sudbina, one koje se zeljele sa njima ja nisam zelio, i tako prodje zivot, ali eno Mel Gibson ( Jarac) u 62 g dobio 9 dijete sa 34 g mladjom Racicom( sirotan ima Saturna u 5 polju,a ja Jupiter), pa nikada nije kasno, imam znaci i ja fore jos 21 godinu da biram, pa makar imao samo jedno :D
a ti onda imas 41 :D jel tako?
Objavljeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 22:37
undertaker je napisao:
Da, ali izgledam ko da mi je 21 :D
nemas slike pa ne mogu komentarisati :D
Objavljeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 22:42
Cicimici je napisao:
nemas slike pa ne mogu komentarisati :D
PA dobro, i nisam nesto narocito fotogenican, to treba vidjeti u zivo :D
Salio sam se da izgledam toliko mladji, ali nekih 10tak godina mladji sigurno.
Mars( mladost) u 1 daje vitalan mladalacki izgled ;)
Objavljeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 22:46
undertaker je napisao:
PA dobro, i nisam nesto narocito fotogenican, to treba vidjeti u zivo :D
Salio sam se da izgledam toliko mladji, ali nekih 10tak godina mladji sigurno.
Mars( mladost) u 1 daje vitalan mladalacki izgled ;)
ne znam da li je Mars..za mladji izgled je vecinom zasluzan Merkur i Blizanci ..moze i mars al ako je u Blizancima..Mars vecinom daje misicave i jake fizicke snage..ostar pogled..jaku naprimer kosu i ostru .. itd
Objavljeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 22:58 Izmjenjeno: ponedeljak, 5.2.2018 / 22:59
Cicimici je napisao:
ne znam da li je Mars..za mladji izgled je vecinom zasluzan Merkur i Blizanci ..moze i mars al ako je u Blizancima..Mars vecinom daje misicave i jake fizicke snage..ostar pogled..jaku naprimer kosu i ostru .. itd
Merkur i Blizanci bi vise simbolizirali vjeciti mladalacki duh i nacin razmisljanja, razigranost, dok sam Mars kao vladar " bebe" horoskopa Ovna( vladar prirodnog ascedenta) simbolizira i u fizickom smislu mladjeg muskarca, muskarac srednjih godina bi bio pod simbolikom Sunca, a deda bi bio Saturn, koji nosi karmu iz prolosti, pa je zato mudar, jer se dobro sjeca vremena kada je bio i Mars i Sunce i gdje je grijesio i na cemu je padao ;)
Rosario2210, nedelja, 21.4.2024 / 13:06
Ljubavni odnosi - 5. kuća i 8. kuća horoskopa
Ivy775, utorak, 17.5.2022 / 17:41
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Astromedicina - Osn. teoretske postavke
Wonderwoman28, četvrtak, 12.8.2021 / 18:08
Wonderwoman28, sreda, 11.8.2021 / 18:27
Cicimici, nedelja, 14.10.2018 / 10:27
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Brida, petak, 24.8.2018 / 18:05
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Brida, sreda, 22.8.2018 / 18:22
Cicimici, ponedeljak, 20.8.2018 / 15:03
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
bajaderica, subota, 23.6.2018 / 12:05
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, nedelja, 12.9.2021 / 23:36
Wonderwoman28, utorak, 17.8.2021 / 10:45
Albert, nedelja, 23.9.2018 / 18:46
Wonderwoman28, sreda, 25.8.2021 / 16:04
Tranzitni Neptun kvadrat MC/IC
Cicimici, ponedeljak, 4.6.2018 / 20:29
Anika, četvrtak, 23.8.2018 / 10:46
Kako će mi biti na novom poslu
Cicimici, subota, 19.5.2018 / 16:41
Diskusija o natalnim aspektima i iskustva
Wonderwoman28, nedelja, 15.8.2021 / 8:23
Pravila gledanja, tumačenja i analiza
Marc, sreda, 16.5.2018 / 14:14
Cicimici, sreda, 16.5.2018 / 0:42
Atina123, sreda, 16.5.2018 / 12:23
Nedeljni horoskop 23.4 do 30.4
Butterflies, nedelja, 29.4.2018 / 9:12
Butterflies, utorak, 24.4.2018 / 22:57
Cicimici, sreda, 21.3.2018 / 21:00
Analize začeća, trudnoće i porođaja
Cicimici, petak, 23.2.2018 / 8:30
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 17:19
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:46
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:43
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:40
Numerološko slaganje sa partnerom
Cicimici, četvrtak, 15.2.2018 / 9:35
Horarna - pitanja ljubavi i braka
Igor Igor, sreda, 16.11.2016 / 23:52
Horarna astrologija - brza pitanja i odgovori
Marc, ponedeljak, 21.11.2016 / 9:16
Horarna astrologija - Vježbaonica
Igor Igor, nedelja, 20.11.2016 / 23:01
Cicimici, petak, 1.12.2017 / 15:05
Ponašanje i tip ličnosti u astrologiji
Wonderwoman28, subota, 21.8.2021 / 12:30
Tradicionalna astrologija - Brak (Lily, Rafae...
Igor Igor, subota, 3.9.2016 / 12:14
Mihica3, petak, 24.11.2017 / 13:24
lalafo, nedelja, 4.6.2017 / 14:25
Cicimici, nedelja, 19.8.2018 / 10:21
Povijest tradicionalne A. - Partnerstva i bra...
Marc, utorak, 24.1.2017 / 14:52
vratanca27, petak, 17.3.2017 / 16:23
Igor Igor, sreda, 17.2.2016 / 9:09
Igor Igor, ponedeljak, 5.9.2016 / 9:16
Cicimici, ponedeljak, 5.3.2018 / 20:40
Igor Igor, petak, 23.12.2016 / 0:54
bubi28, utorak, 13.6.2017 / 20:10
Igor Igor, utorak, 20.12.2016 / 23:56
Igor Igor, sreda, 23.12.2015 / 0:00
Igor Igor, ponedeljak, 7.11.2016 / 11:22
Igor Igor, četvrtak, 2.6.2016 / 0:56